25 Απριλίου, 2017

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΕΣΚΕΦΘΗ ΤΟΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

 

Τον φιλανθρωπικό οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από την σύζυγό του.

Ο κ. Μητσοτάκης έτυχε θερμής υποδοχής από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και τον Γενικό Διευθυντή της ΜΚΟ «Αποστολή» κ. Κωστή Δήμτσα.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνεχάρη τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για το έργο Εκκλησίας και της ΜΚΟ «Αποστολή».

Στην συνέχεια στο γεύμα που πραγματοποιήθηκε ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τα 53.000 γεύματα ημερησίως και τα 10.000 δέματα αγάπης που προσφέρονται κάθε μήνα από την «Αποστολή» σε διάφορες ευπαθείς ομάδες.

''Στα δύσκολα χρόνια της κρίσης, στα πέτρινα χρόνια των μνημονίων η Ελλάδα βρήκε στήριξη στην Εκκλησία'' τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης, ενώ ακόμη μίλησε για την υποκρισία όσων θυμούνται την Εκκλησία για πολιτικό όφελος.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος μεταξύ άλλων ανέφερε: ''Αυτές οι σκέψεις να γίνουν κτήμα και άλλων χώρων'' ενώ στην συνέχεια ο Μακαριώτατος αναφέρθηκε και στον ΕΝΦΙΑ, που θα έχει ως αποτέλεσμα να κλείσουν υποδομές που προσφέρουν σημαντικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο.

Τέλος ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε ότι όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων πρέπει να ακολουθήσουν την άποψη του Κυριάκου Μητσοτάκη για την συνταγματική αναθεώρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: