29 Απριλίου, 2017

ΟΡΓΗ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ ΚΑΤΑ ΝΑΤΟ-Ε.Ε.

 

«Καρφιά» κατά της Ευρώπης και κατά των ΗΠΑ έριξε το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών για την κατάσταση στη ΠΓΔΜ και εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μιλάει για «ξένους συμβούλους». Συγκεκριμένα, αναφέρει η ανακοίνωση του Υπ.Εξ.:

«Μια τόσο ακαριαία συντονισμένη αντίδραση αναμφισβήτητα επιβεβαιώνει ότι αυτό που συνέβη σχεδιάστηκε εκ των προτέρων, με την σιωπηρή έγκριση "ξένων συμβούλων" της Σκοπιανής αντιπολίτευσης και επιβεβαιώνει εκ νέου την θέση που λέει ότι κύρια αιτία της παρούσας πολιτικής εσωτερικής κρίσης στην ΠΓΔΜ είναι ωμή παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις αυτής της χώρας».

Στη συνέχεια κατηγορεί την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι υποστηρίζουν το νέο πρόεδρο της Βουλής, έναν άνθρωπο που είναι φιλικά προσκείμενος στον UCK, την Αλβανική τρομοκρατική οργάνωση.

Η ανακοίνωση της Ρωσίας κλείνει ζητώντας να σταματήσουν τις παρεμβάσεις στη ΠΓΔΜ από τις ξένες δυνάμεις αναφέροντας: «Μοναδική διέξοδος είναι ο διάλογος σε συνταγματικό πλαίσιο, όπως και ό,τι είναι αναγκαίο να σταματήσουν οι όποιες έξωθεν πιέσεις και να δοθεί η δυνατότητα στις πολιτικές δυνάμεις της ΠΓΔΜ να αποφασίσουν μόνες τους για το μέλλον της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: