03 Απριλίου, 2017

Ο ΣΟΡΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΔΟΛΩΜΑ

 

Χάος επικρατεί για άλλη μια φορά στα Σκόπια με συγκρούσεις Αλβανών-Σκοπιανών στην πόλη Κουμάνοβο, λόγω της ύψωσης αλβανικής σημαίας τις προηγούμενες ημέρες.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν διαδηλώσεις στη χώρα κατά των ΗΠΑ και κυρίως κατά του Τζόρτζ Σόρος (βλ. παραπάνω φωτογραφία) τον οποίο θεωρούν ότι βρίσκεται πίσω από τις ταραχές.

Μετά τη στροφή των Σκοπιανών προς τη Ρωσία, πολλοί λένε ότι ο Τζορτζ Σόρος θέλει να δημιουργήσει εμφύλιο και χρηματοδοτεί οργανώσεις, ώστε να υπάρξει σύγκρουση Ρωσίας και ΗΠΑ στην περιοχή. Έτσι, πολλοί Σκοπιανοί ζητούν να απομακρυνθούν οι οργανώσεις του Αμερικανού επιχειρηματία, οι οποίες προκαλούν πολλές από τις συγκρούσεις.

«Η σημερινή κυβέρνηση στην ΠΓΔΜ είναι κάτω από την πίεση των ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ και τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, καθώς και τον Τζορτζ Σόρος. Ο Σόρος χρησιμοποιεί τα Σκόπια ως δόλωμα για την Ρωσία του Πούτιν!

Το πρόβλημα της έλλειψης ενθουσιασμού για τις δυτικές κυρώσεις που αφορούσαν την Ρωσία και η αρχική συμφωνία για συμμετοχή στον αγωγό Turk Stream με τη Ρωσία, έβαλαν την ΠΓΔΜ στο στόχαστρο της παγκοσμιοποιήσεως» έγραψε ο Αμερικανός αμυντικός αναλυτής Ron Paul.

Όπως σας είχαμε πει, η κατάσταση στα Σκόπια δεν είναι καλή, και το τεχνητό κρατίδιο θα διαλυθεί αρκετά σύντομα. Ενδιαφέρον έχει να δούμε πως θα αντιδράσει ο Τζόρτζ Σόρος, που στο παρελθόν έχει ξοδέψει πολλά χρήματα για προπαγάνδα υπέρ των Σκοπίων.

Μπαρούτι μυρίζουν τα Βαλκάνια, πάλι, τις τελευταίες ημέρες, καθώς μετά τη Ρωσο-Σερβική γεωστρατηγική προσέγγιση η οποία δεν θα μείνει αναπάντηση από τις ΗΠΑ, τώρα και στα Σκόπια ο πόλεμος φαίνεται να είναι προ των πυλών.

Συγκεκριμένα, στην πόλη Κουμάνοβο των Σκοπίων Αλβανοί εθνικιστές κατέβασαν την επίσημη σημαία του κράτους και ύψωσαν την Αλβανική, άλλο ένα δείγμα του Αλβανικού αλυτρωτισμού, ενώ οι Ρωσο-Αμερικανική κόντρα (και) στα Σκόπια κάνει την κατάσταση πιο επικίνδυνη. 

Το Αμερικανικό δίκτυο Stratfor, προβλέπει, λόγω της παρουσίας των Ρωσικών μυστικών υπηρεσιών στην περιοχή (πάντοτε φταίνε οι Ρώσοι, οι ΗΠΑ ποτέ...), χάος σε όλα τα Βαλκάνια, και μάλιστα σύντομα.

Το Αμερικανικό Stratfor προβλέπει την επέκταση της Ρωσικής επιρροής σε Ρωσία, ΠΓΔΜ και Μαυροβούνιο, και ότι θα προκαλέσει κρίσεις στην περιοχή ώστε να έρθει σε δύσκολη θέση η Δύση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με την Αλβανία να υποστηρίζεται από ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, και την Σερβία να στηρίζεται από την Ρωσία, τα πράγματα στο Κοσσυφοπέδιο θα γίνουν πάρα πολύ επικίνδυνα, και είναι πολύ πιθανό από εκεί να ξεκινήσει η έκρηξη που όλοι οι ειδικοί περιμένουν....

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: