12 Απριλίου, 2017

ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ

 

Τα πολιτικά κόμματα αλλά και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, θα πρέπει να ερωτηθούν άμεσα τι πιστεύουν περί της μεταφοράς του φωτός από τους Αγίους Τόπους στην Αθήνα με τιμές Αρχηγού Κράτους έτσι ώστε κάποιοι όπως το όνειδος Μπαλαούρας, Καραγιαννίδης και Μπάρκας ίσως και κάποιοι άλλοι που θα σκάσουν μύτη αυτές τις μέρες όπως π.χ. Καλόπουλος ως οχιές να βγάλουν το σκασμό.

Παρά την προκλητική ανακοίνωση των Αθέων - Αντιχρίστων, που δημιουργεί κλίμα εναντίον της Ορθοδοξίας την ώρα που η χώρα μας βάλλεται πανταχόθεν, είναι απορίας άξιον γιατί η πολιτική εξουσία δεν δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση σε αυτούς;

Οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος (και ιδιαίτερα ο τελευταίος) θα απαντήσουν κάτι συγκεκριμένο;

Θα βάλουν τα πράγματα στη θέση τους;Ο κ. Καμμένος που εμφανίζεται ως δεξιός ψάλτης και υπερπατριώτης θα υπερασπιστεί την ορθοδοξία;

Ο κ. Τσίπρας που τελευταία έχει επιδοθεί σε χειροφιλήματα ιεραρχών (για λόγους ψηφοθηρικούς) θα πάρει θέση ή θα σφυρίζει αδιάφορα;

Η Ένωση Άθεων Ελλάδας  - Αντίχριστοι δημοσίευσε μία αρκετά σκληρή ανακοίνωση για τον προγραμματισμένο ερχομό του «Αγίου Φωτός» στην Ελλάδα εν όψει του Πάσχα, με έξοδα των φορολογουμένων και τιμές αρχηγού κράτους θέτοντας το ερώτημα αν σκοπεύουν να κάνουν κάτι.

ΟΜΩΣ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΘΕΩΝ η Aegean Airlines και η θυγατρική της Olympic Air  ιδίοις εξόδοις και όχι από τον κορβανά του Κράτους επρόσθεσαν άλλα τρία Αεροσκάφη για να μεταφερθεί άμεσα το Άγιο Φώς  σε  τρεις διαφορετικούς γεωγραφικούς τομείς και 17 ξεχωριστούς προορισμούς θα φτάσει το Άγιο Φως το βράδυ του Μ. Σαββάτου σε κάθε γωνιά της χώρας με τιμές Αρχηγού Κράτους.

Και φέτος, για 18η συνεχόμενη χρονιά, η μεταφορά του Αγίου Φωτός θα γίνει από την Aegean Airlines και τη θυγατρική της Olympic Air, που εκτός από τις προγραμματισμένες της πτήσεις, θα επανδρώσουν τρία επιπλέον αεροσκάφη, που δεν κάνουν εμπορικές πτήσεις, προκειμένου να μεταφερθεί το Άγιο Φως στους προγραμματισμένους προορισμούς.

Τα αεροσκάφη, τα οποία θα αναχωρήσουν αμέσως μετά την άφιξη του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα, θα πραγματοποιήσουν πτήσεις αποκλειστικά και μόνο για την μεταφορά του Αγίου Φωτός προς Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Σάμο, Χίο, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη και Λήμνο. 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Aegean, η προγραμματισμένη ώρα άφιξης στον τελευταίο προορισμό για κάθε τομέα (Αιγαίο, Ιόνιο, Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα) θα είναι κατά προσέγγιση από τις 21:30 έως και τις 22:30.

Επιπλέον, το Μεγάλο Σάββατο, τα δρομολόγια των έκτακτων πτήσεων για την μεταφορά του Αγίου Φωτός, θα πραγματοποιηθούν από Αθήνα- Λάρισα, Λάρισα -Αλεξανδρούπολη, Αλεξανδρούπολη -Λήμνος, Λήμνος- Αθήνα, Αθήνα - Σάμος, Σάμος -Χίος, Χίος - Αθήνα, Αθήνα - Ζάκυνθος, Ζάκυνθος - Κεφαλλονιά, Κεφαλλονιά - Αθήνα.

Παράλληλα, η μεταφορά του Αγίου Φωτός το Μεγάλο Σάββατο, θα γίνει και με τις προγραμματισμένες πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air προς Ηράκλειο, Μύκονο, Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Κω, Ρόδο και Κέρκυρα.

Π.ΒΟΙΩΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: