05 Μαρτίου, 2017

ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ O ΣΟΡΟΣ

 

O Σόρος φαίνεται πως προσπαθεί με κάθε τρόπο να καταφέρει να περάσει ‘’το δικό του’’,και τώρα έφτασε σε σημείο να πληρώσει Αλβανούς Πολιτικούς, 1.500.000 δολάρια,ώστε να ψηφίσουν τα μέτρα που ο ίδιος θέλει να περάσει.

Και στην Ελλάδα φυσικά συμβαίνει το ίδιο αφού πολλοί Έλληνες Ευρωβουλευτές υποστηρίζουν στο Ευρωκοινοβούλιο τα συμφέροντά του. Ο Σόρος απλώνει τα δίχτυα του ολοένα και περισσότερα στην Ελλάδα και μάλιστα φίλοι του Σόρος έχουν ήδη τοποθετηθεί σε θέσεις ισχύος.

Eίναι δεδομένο πια πως για να επέλθει η παγκόσμια νέα τάξη πραγμάτων,οι άνθρωποι που αντιδρούν,όσοι έχουν μείνει δηλαδή να αντιδρούν,πρέπει να μπουν σε καταστολή.

Έτσι Σόρος και Ρόθτσαϊλντ προωθούν τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών παγκοσμίως,με το σχέδιο τους να ξεκινά από τη νομιμοποίηση της μαριχουάνα στις ΗΠΑ και να στοχεύει στη νομιμοποίηση σκληρότερων ναρκωτικών.

“Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Ίδρυμα Σόρος χρηματοδότησε μια σειρά από εκθέσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στο London School of Economics,”δήλωσε ο Ρώσος Αξιωματούχος Βίκτορ Ιβάνοφ.

Ο ίδιος εξήγησε, επίσης, πως τα δημοψηφίσματα για τη νομιμοποίηση της ιατρικής μαριχουάνας στις ΗΠΑ είχαν πραγματοποιηθεί στα ισπανικά,ίσως επειδή το αρχικό σχέδιο είχε αναπτυχθεί για τη Λατινική Αμερική.

Mετά τις ΗΠΑ, η ιδέα της νομιμης μαριχουάνας διαδόθηκε σε όλη τη Νότια και Κεντρική Αμερική με έδρα τις ΗΠΑ απο ΜΚΟ όπως το το Ίδρυμα Soros και το Ίδρυμα MacArthu,ενώ στόχος είναι να επεκταθεί παγκοσμίως αλλά και στη δύναμη που φοβούνται περισσότερο,τη Ρωσία...

Φυσικά ο Ρώσος ηγέτης Βλαντιμίρ Πούτιν πολεμά και τους Ρόθτσαιλντ αλλά και τον Σόρος και αποκλείει τη νομιμοποίηση ναρκωτικών ουσιών,δίνοντας το ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν θα τους περάσει.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: