20 Φεβρουαρίου, 2017

ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

 

Πετσοκόβουν τους Τούρκους οι Μαχητές του PKK, αφού προκειμένου να καταφέρουν να εξουδετερώσουν οι Τούρκοι τους Κούρδους, έστειλαν την Αμφίβια Ταξιαρχία Καταδρομών, στον αγώνα κατά της «αυτονομιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης ».

Οι Καταδρομείς αποκλείστηκαν στα βουνά με θερμοκρασίες μείον -30 ενω οι Κούρδοι του ΡΚΚ επιχειρούν στα βουνά με δύο μέτρα χιόνι και  κρύο να φτάνει μέχρι και -30 βαθμούς, οπότε μιλάμε για μάχη τελείως άνιση. 

Φαίνεται πως η Τουρκία βρίσκεται σε απόγνωση στέλνοντας να επιχειρήσουν στρατιώτες σε περιβάλλον εντελώς αντίθετο από την εκπαίδευση τους! Εν τω μεταξύ να ξεμπερδεύει θέλει ο Τράμπ, με τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν, και τώρα οι ΗΠΑ στέλνουν μήνυμα στη χώρα μας. 

Mέσω του πρώην διοικητή των Δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη, να διεκδικήσει ηγετικό ρόλο στην περιοχή. Όπως τονίζουν οι ΗΠΑ κάτι τέτοιο θα ήταν μία εξαιρετικά συμφέρουσα τροπή για τους Αμερικάνους οι οποίοι όπως είναι γνωστό αποδοκιμάζουν την Τουρκία αλλά επιδοκιμάζουν τους Κούρδους.

Άλλωστε οι σχέσεις Τουρκίας ΗΠΑ έχουν πληγεί,αρκετό καιρό τώρα,ενώ και η στάση και στρατηγική του Ερντογάν δεν βοηθάει στη θετική εξέλιξη των πραγμάτων με τον Αμερικανό Πρόεδρο των ΗΠΑ,Ντόναλντ Τράμπ.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: