23 Φεβρουαρίου, 2017

ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗ

 

Αιχμές για την…αφωνία, όπως χαρακτηρίζεται από γαλάζιους κύκλους, των κυρίων Τσακαλώτου και Χουλιαράκη αφήνουν στη Ν.Δ, αξιοποιώντας την "εξαφάνιση" αμφότερων από το βράδυ του Eurogroup.

"Δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά το γεγονός ότι οι αρμόδιοι υπουργοί Τσακαλώτος – Χουλιαράκης είναι από την περασμένη Δευτέρα εξαφανισμένοι και δεν έχουν ενημερώσει για το αν και τι ακριβώς συζητήθηκε στο Eurogroup για την Ελλάδα.

Το μόνο που γνωρίζουν οι πολίτες είναι η προπαγάνδα του Μεγάρου Μαξίμου, μέσω ενημερωτικού σημειώματος, πριν καν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του Eurogroup", τονίζουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας.  "Κανένα σχόλιο" είναι η απάντηση των πηγών του ΥΠΟΙΚ στους "κύκλους" της Ν.Δ.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το Eurogroup ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απέφυγε να κάνει δηλώσεις. Η θέση της Ελλάδας έγινε γνωστή από την Αθήνα και από κυβερνητικούς κύκλους και μάλιστα, ο  κ. Τσακαλώτος, παρέπεμψε σε αυτούς αντί να κάνει δηλώσεις αν και του ζητήθηκαν.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος φέρεται να είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένος από τον επικοινωνιακό χειρισμό των αποφάσεων του Eurogroup, όπου και αποδίδεται η παρατεταμένη σιωπή του.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: