25 Φεβρουαρίου, 2017

Ο ΣΥΡΙΖΑ "ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ" ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

 

Παρεξηγήθηκε με τα όσα λέγονται περί Βενεζουέλας και θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια,όπως ανέφερε ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Φιλίας με την Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενουζέλας.

Τόνισε λοιπόν πως ανέφερε πως επειδή άκουσε σήμερα ‘’έναν υποτιθέμενο έγκυρο σχολιογράφο’’,όπως τον χαρακτήρισε, υποτιμητικά και τα προσβλητικά σχόλια είπε και το εξής: 

"Οι κομμουνιστές που κυβερνούν την Ελλάδα σήμερα, γιατί κομμουνιστές είναι, έχουν πρότυπό τους τον Τσάβες και τον Μαδούρο, ο οποίος εφαρμόζει την δίαιτα Μαδούρο και έχουν χάσει από έξι κιλά τουλάχιστον οι Βενεζουελάνοι"».

Έτσι λοιπόν ο κ.Μηταφίδης είπε για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους:«Θέλω, λοιπόν, να του απαντήσω σε όλα αυτά τα απαξιωτικά. Και ξέρετε ποια σχόλια θυμίζουν έτσι; Οι παλιοί τα θυμόμαστε. Με αυτά μεγαλώσαμε. Οι "Σοβιετολόγοι" τύπου Γεωργαλά τα έλεγαν αυτά. Τα θυμάστε αυτά. Και τα έλεγαν σε ποιους; Σε αυτούς που πηγαίναν στο σχολείο και έτρωγαν τα σκουπίδια κάθε πρωί». 

«Σας δίνω, λοιπόν, ορισμένα στοιχεία για αυτούς που έχουν πάθει απίσχναση και οι οποίοι είναι σε καθεστώς οικονομικού αποκλεισμού, όπως ξέρετε. Του ΟΗΕ είναι, αγαπητοί συνάδελφοι. Στο διάστημα έχουν ανεγερθεί ενάμισι εκατομμύριο κατοικίες πλήρως εξοπλισμένες. Και δόθηκαν δωρεάν.

Ξέρετε τι είναι οι φαβέλες σε αυτές τις χώρες. Ακούστε κάτι άλλο. Το δημόσιο χρέος είναι κάτω από το 30% του ΑΕΠ, η ανεργία είναι στο 5%, η ακραία φτώχεια που πριν από την Μπολιβαριανή επανάσταση ήταν στο 30%, σήμερα είναι στο 5% του πληθυσμού.

Μάλιστα, ο αρμόδιος Οργανισμός του ΟΗΕ έχει ανακηρύξει την Βενεζουέλα ελεύθερη από την πείνα. Μάλιστα, το επισιτιστικό πρόγραμμα του ΟΗΕ φέρει και το όνομα του Τσάβες. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας».Αφού έλυσαν τα προβλήματα της Ελλάδας στο ΣΥΡΙΖΑ και την υποστήριξαν όπως έπρεπε είπαν να υπερασπιστούν και τη Βενεζουέλα.

 

Δημοσίευση σχολίου