28 Δεκεμβρίου, 2016

ΣΕ ΑΔΕΙΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ OΙ ΑΣΤΕΓΟΙ

 

Σοκ έχουν προκαλέσει στο Ιράν οι φωτογραφίες στα ιρανικά μέσα ενημέρωσης δεκάδων απόρων και τοξικομανών που κοιμούνται σε άδειους τάφους στο νεκροταφείο του Σαχριγιάρ , δυτικά της Τεχεράνης.

ΓΙΑ ΤΟ 2017 ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο STRATFOR

 
Προβλέψεις Stratfor για το 2017:Υπαρκτό το ενδεχόμενο παραίτησης της ελληνικής Κυβέρνησης, κρίσιμη χρονιά για Γαλλία και ΕΕ.Στις πολλαπλές εκλογικές αναμετρήσεις, σε κράτη-μέλη, που έχει μπροστά της η ΕΕ αναφέρεται το Stratfor, κάνοντας προβλέψεις για το 2017. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ....
 


ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑΙΟΥ TUPOLEV ΑΝΑΖΗΤΑ Η ΡΩΣΙΑ

 

Εντοπίστηκε αλλά δεν έχει ανασυρθεί το δεύτερο.Στο μικροσκόπιο εμπειρογνωμόνων της Ρωσίας βρίσκεται το μαύρο κουτί του μοιραίου Tupolev που έπεσε τα Χριστούγεννα στη Μαύρη Θάλασσα παρασύροντας στο θάνατο 92 ανθρώπους.

ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΤΟ 2014 ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

 
       Διαβάστε το θέμα ΕΔΩ....
 


ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΧΗ ΔΕΙΝΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

 

Ο εκπρόσωπος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι ο κ. Νίκος Αναστασιάδης μεταβαίνει στην Αθήνα την Παρασκευή για να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

ΝΑΡΚΑΛΙΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΝΑΡΚΕΣ ΑΠΟ ΕΚΤΑΣΗ 966 ΕΚΤΑΡΙΩΝ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

 

Αδρανοποίηση 14.700 ναρκών κι εκρηκτικών μηχανισμών στο Χαλέπι από το ρωσικό στρατό, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της χώρας Ναρκαλιευτές του ρωσικού στρατού έχουν σαρώσει και απενεργοποιήσει νάρκες από έκταση 966 εκταρίων στο Χαλέπι της Συρίας, από τις αρχές Δεκεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

 

22 άμαχοι, ανάμεσά τους 10 παιδιά, νεκροί σε αεροπορικές επιδρομές στη Συρία. Τουλάχιστον 22 άμαχοι, ανάμεσά τους δέκα παιδιά, σκοτώθηκαν σε αεροπορικές επιδρομές κατά χωριού που ελέγχει η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος στην ανατολική Συρία, ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ALCATRAS ΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ;

 

Το τουρκικό σκάφος ALCATRAS παραμένει στην Αμμόγλωσσα της Κω, με τις καιρικές συνθήκες να αποτελούν ακόμη εμπόδιο για την επιχείρηση αποκόλλησής του.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Το ΓΕΕΘΑ έχει κάνει μία εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια δημοσιοποιώντας τα αναλυτικά στοιχεία των προκλήσεων της Τουρκίας στο Αιγαίο. Η αξία αυτής της καταγραφής είναι ανεκτίμητη, καθώς μας επιτρέπει να αφουγκρασθούμε τον παλμό των επιδιώξεων της Τουρκίας και να αναρωτηθούμε για την επάρκεια της μέχρι τώρα αντίδρασής μας. Αρκεί να το θέλουμε.

ΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΕΑ ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΟ ΧΑΛΕΠΙ

 

Από 200.000 πιστοί μείναμε 40.000.Την ώρα που αρχίζουν να επιστρέφουν δειλά δειλά κάποιοι χριστιανοί στις περιοχές της Συρίας από τις οποίες εκδιώκονται οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, η απόπειρα δολοφονίας πριν από λίγες μέρες του εκπροσώπου των Συρορθoδόξων στο Πατριαρχείο Αντιοχείας, κοντά στο Χαλέπι, ήρθε να υπενθυμίσει ότι η γέννηση του Θείου Βρέφους θα αργήσει για τους χριστιανικούς πληθυσμούς στη Μέση Ανατολή.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Στόχος διαρρηκτών έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης το χρηματοκιβώτιο γνωστού ταχυφαγείου στην Αγία Παρασκευή, επί της Ηρώων Πολυτεχνείου 6. Λόγω χιονόπτωσης η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθας, από το ύψος του τελεφερίκ στο ρεύμα προς καζίνο, γίνεται πλέον μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, όπως ανακοίνωσε, πριν από λίγα λεπτά, η Τροχαία.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Στα Ποινικά Τμήματα του Αρείου Πάγου θα συζητηθούν στις 10,11 και 13 Ιανουαρίου 2017 οι αναιρέσεις κατά των εφετειακών αποφάσεων που αφορούν την έκδοση των 8 Τούρκων, οι οποίοι  μια ημέρα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016 στη γείτονα χώρα προσγειώθηκαν με στρατιωτικό ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη.

ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ

 

Σκληρές επιθέσεις από την αντιπολίτευση για την επιστολή Τσακαλώτου. Κάνουν λόγο για "επιστολή μετάνοιας". Τι αναφέρουν στις ανακοινώσεις τους.

ΠΟΙΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ

 

Από 1η Ιανουαρίου 2017 οι φορολογούμενοι θα μπορούν μόνο μία φορά στου έξι μήνες να καθυστερούν την καταβολή των οφειλών τους, αν επιθυμούν να παραμείνουν στη ρύθμιση των 100 δόσεων. 

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΙΝΑ-ΗΠΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ;

 

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η Κίνα μπαίνει στο παιχνίδι των συγκρούσεων δυναμικά, καθώς προβλέπεται πως έρχεται σύγκρουση μεταξύ Πεκίνου και Ουάσιγκτον. Έχοντας η πρώτη παραλάβει τα 4 su-35S από τη Ρωσία αναπτύσσει τώρα ομάδα μάχης του κινεζικού αεροπλανοφόρου Liaoning στη Νότια Σινική Θάλασσα.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΕΙΣΒΟΛΗΣ" ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Ετοιμάζεται ο Ερντογάν να γεμίσει την Ελλάδα με πρόσφυγες, αφού, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της εφημερίδας "Έθνος", οι τουρκικές αρχές εγκατέλειψαν κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Κωνσταντινούπολη.