10 Νοεμβρίου, 2016

ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΕΩΣ ΣΕ ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ (LIVE)

 
Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την τελετή αναγορεύσεως του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, σε επίτιμο Διδάκτορα της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ


Η Α.Μ. Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΘΑ ΑΝΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΣΤΟ ΑΠΘ

 

Η Τελετή Αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18:30, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.

ΡΕ ΦΙΛΗ ΑΣΕ ΜΑΣ

 

Ώστε, Νίκο Φίλη, την περασμένη βδομάδα, με την συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου στον ΣΚΑΙ, εκτελέστηκε ένα «συμβόλαιο πολιτικού σου θανάτου». Και ύψωσες αμέσως τα ταμπούρια της προσωπικής σου αντίστασης, απέναντι σε τέτοια φρικτά συμβόλαια και άθλιες πρακτικές. Κι έγινες – θαρρείς - ήρωας. 

Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ “ΠΡΕΚΑΡΙΑΤΟ”

 

Ξυπνά ο τρόμος των ελιτ.Όσα προέβλεψε (και φοβόταν) η λέσχη Μπιλντεμπεργκ.Ο πανικός των ελίτ μπροστά στο οργισμένο “πρεκαριάτο”.Λίγα έγιναν γνωστά σχετικά με τις μυστικές συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Δρέσδη, τον Ιούνιο, κατά την Σύνοδο του 2016 της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

 

Νέα πρόκληση των Τούρκων. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, στις 05:55 τουρκικό ελικόπτερο έκανε υπερπτήση πάνω από το νησί Παναγιά Οινουσσών, παραβιάζοντας το ελληνικό FIR Αθηνών.

ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΚΚ

 

Η Άγκυρα κατήγγειλε χθες πως το Βερολίνο υποστηρίζει το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν.«Η Γερμανία είναι η χώρα που υποστηρίζει περισσότερο τρομοκρατικές οργανώσεις κατά της Τουρκίας», ισχυρίστηκε χθες ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, προκαλώντας την αντίδραση του Γερμανού ομολόγου του.

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ

 

Άγνωστοι πέρασαν μπροστά από το κτίριο της Γαλλικής πρεσβείας στη Βασιλίσσης Σοφίας και έριξαν χειροβομβίδα. Ένας αστυνομικός τραυματίας. Άνοιξε η Β. Σοφίας. Συναγερμό έχει προκαλέσει στην Αντιτρομοκρατική η τρομοκρατική επίθεση αγνώστων που σημειώθηκε στις 04:45 έξω από την γαλλική Πρεσβεία στην καρδιά της Αθήνας, απέναντι από την Βουλή.

ΓΙΑ «ΚΟΚΚΙΝΑ» ΔΑΝΕΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΣΜΩΝ

 

Μήνυμα ότι δεν θα υπάρξει νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με χρήματα των εταίρων, αν δεν ληφθούν άμεσα πρωτοβουλίες προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα που δημιουργούν για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα τα «κόκκινα» δάνεια, έχουν αποστείλει, σύμφωνα με πληροφορίες, οι θεσμοί, οι Βρυξέλλες και το Βερολίνο στην ελληνική κυβέρνηση.

ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΤΗ BILD

 

Με ένα άρθρο του στην Bild που κυκλοφορεί σήμερα, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σχολιάζει τις εξελίξεις στην Αμερική αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. «Ο δημαγωγικός λαϊκισμός δεν είναι μόνο πρόβλημα της Αμερικής» γράφει, μεταξύ άλλων και συνεχίζει:

ΑΒΕΒΑΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΗΠΑ - Ε.Ε.

 

Τα ψέματα που έχει πει ο κ. Ντόναλντ Τραμπ και οι αντικρουόμενες απόψεις που έχει εκφράσει επί πολλών θεμάτων στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου καθιστούν ιδιαίτερα επισφαλή την οποιαδήποτε πρόβλεψη για την πολιτική που θα ακολουθήσει τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Οι σχέσεις φιλίας και αλληλεγγύης μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας δεν μπορούν να επηρεαστούν στο ελάχιστο από τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες, διαβεβαιώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφερόμενος στην επίθεση με χειροβομβίδα στην πρεσβεία. Ανακοινώσεις και από τα κόμματα.

ΟΙ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΕΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ

 

Μετά τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συνεδριάσουν εκτάκτως αυτήν την Κυριακή, ανακοίνωσε το Βερολίνο.

Ο ΤΡΑΜΠ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Η νίκη του Τράμπ για την Ελλάδα θα μπορούσε να πει κανείς πως δεν είναι κάτι το θετικό. Κυρίως γιατί το πολιτικό σύστημα της χώρας μας στηρίχθηκε σε πολιτικές του Ομπάμα ώστε να φτάσει εδώ που έφτασε, στα μνημόνια και στα μέτρα λιτότητας δηλαδή. Μένει λοιπόν να δούμε πως θα επηρεαστούμε εμείς ως πολιτικό σύστημα από αυτή την εκλογή.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!

 

«Δεν μας λείπει η τεχνολογία υπολογιστικής επεξεργασίας, αλλά εργαστήρια της επιστήμης των συμπεριφορών. Η ανάπτυξη της φυσικής μελέτης των κοινωνιών μέσω της επιστήμης, βρίσκεται σε εμβρυακό στάδιο.