08 Νοεμβρίου, 2016

TO ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΜΑ ΦΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 

Ο άθεος Φίλης εξαπέλυσε εχθές χυδαία επίθεση κατά του Αρχιεπισκόπου μέσα από τον αποχαιρετιστήριο λόγο του στο Υπουργείο Παιδείας.Τα φάουλ της ομιλίας του πολλά αλλά ο δυστυχής και άμοιρος πλέον πρώην Υπουργός δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι το συμβόλαιο πολιτικού θανάτου του, δεν το συνέταξαν ούτε ο Πρωθυπουργός ούτε ο Αρχιεπίσκοπος ούτε ο Καμμένος αλλά ούτε και ο ΣΚΑΪ.

ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

 
Διαβάστε όλο το Αμερικανικό Σύνταγμα
μεταφρασμένο στα Ελληνικά ΕΔΩ.........
 


ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ MΕΤΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ

 

Τα επίπεδα ανορθολογισμού, σύγχυσης και «αρνητικής ενέργειας» που μας έρχονται από την ισχυρότερη χώρα του κόσμου τίποτα το καλό δεν προοιωνίζονται. ‘Έχουν να εμφανισθούν σε τόσο σημαντική χώρα ίσως από την εποχή της κρίσης στη Γερμανία της Βαϊμάρης, αλλά και τότε δεν προέρχονταν από το κέντρο του παγκόσμιου συστήματος!

ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ;

 

Ο Υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, το 2014, είχε κάνει λόγο για την εκπόνηση ενός σχεδίου δημιουργίας στρατιωτικών βάσεων στο εξωτερικό. Ο Σεργκεϊ Σόϊγκου, είχε μάλιστα αναφέρει και χώρες στις οποίες η Ρωσία θα ενδιαφερόταν να αποκτήσει στρατιωτικές βάσεις. Νικαράγουα, Βιετνάμ, Σεϋχέλλες, Κούβα, Βενεζουέλα και Σιγκαπούρη.

ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

 

Πολλά τα τεχνάσματα του συστήματος για να χάνουμε τον πραγματικό μας στόχο, την πραγματική θέση που οφείλουμε να πάρουμε, ως συνειδητοί πολίτες, απέναντι στα γεγονότα που βαραίνουν τους ώμους μας, τις οικογένειές μας, τους φίλους μας και τελικά την πατρίδα μας.

ΤΩΝ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΗΛ

 

Στην Αγία Γραφή συχνά γίνεται  λόγος για τους αγγέλους. Κατά τον Πρόκλο Κωνσταντινουπόλεως, το όνομα Μιχαήλ ερμηνεύεται ως «Δύναμις Θεού» και Γαβριήλ σημαίνει «άνθρωπος Θεού». Για το λόγο αυτό και ο Αρχάγγελος Γαβριήλ υπηρέτησε με μοναδικό τρόπο την ενσάρκωση του Θεανθρώπου.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΝΕΙ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

«Ολα τα κριτικά πνεύματα στην Τουρκία θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η γερμανική κυβέρνηση είναι αλληλέγγυα μαζί τους. Η Γερμανία είναι ανοικτή σε όλους τους πολιτικά διωκόμενους. Μπορούν να ζητήσουν άσυλο στη Γερμανία.

ΟΙ ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Οι πρόσφατες διπλωματικές τριβές ανάμεσα στην Αθήνα και τα Τίρανα, καθώς και οι συναισθηματικής και καθόλου διπλωματικής μορφής πολιτικο-μιντιακές δηλώσεις του Έντι Ράμα από τη θέση του εκπροσώπου του κράτους, δεν έκαναν τίποτε άλλο παρά προκάλεσαν τεταμένες σχέσεις με τη γείτονα χώρα. Την τελευταία, ο Ράμα είχε αποκαλέσει στρατηγικό εταίρο της Αλβανίας μόλις εξελέγη πρωθυπουργός το 2013.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ


Ελλάδα:Για βρώμικο πόλεμο, αλλά και χυδαία και άθλια δημοσιεύματα εναντίον της διαδόχου του στο υπουργείο Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, υπερασπιζόμενος τις αποφάσεις του πρωθυπουργού στον πρόσφατο ανασχηματισμό. Παράλληλα, απάντησε εμμέσως στον Νίκο Φίλη, λέγοντας ότι Κράτος και Εκκλησία πρέπει να έχουν διακριτούς ρόλους, αλλά με συναίνεση.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ;

 

Όλοι οι Έλληνες το έχουν καταλάβει πια. Το προσφυγικό ζήτημα δε λύνεται ΚΑΙ διότι υπάρχει ένας χορός εκατομμυρίων ευρώ που πηγαίνουν σε ημέτερους. Το σκάνδαλο αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο της νεότερης και σύγχρονης Ελλάδας (τα εξοπλιστικά επίσης είναι) διότι άπτεται των Εθνικών Θεμάτων και των ελληνικών συνόρων.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΖΛ;

 

Καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι οι ΕΕ επιθυμεί να δημιουργήσει έναν ευρωπαϊκό στρατό, με τις προκλήσεις που υφίσταται η χώρα μας από την Τουρκία.

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΗΠΑ-ΚΙΝΑΣ

 

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται να υπάρξουν εις την Ανατολή, αν η Χίλαρι Κλίντον εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ.  Η Δημοκρατική υποψήφιος έχει υπογραμμίζει ότι σκοπεύει να αντιμετωπίσει επειγόντως την αυξανόμενη πυρηνική και πυραυλική απειλή της Βόρειας Κορέας.

ΤΟ ΝΑΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

 

Αυτές τις ημέρες, η Ευρώπη είναι ένα μέρος όπου η αβεβαιότητα φαίνεται να είναι ο κανόνας. Οι περιφερειακές διαφορές για το πώς να αντιμετωπίσει την Ρωσία γίνονται γρήγορα ρήξεις που έχουν διάρκεια, ενώ αναδύονται σχισμές σε όλο τον πολιτικό χάρτη της Ευρώπης.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ "NEIN" ΣΤΑ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ

 

Με "καρότο" θετικών σχολίων για την εφαρμογή του μνημονίου αλλά και γερμανο-ολλανδικό "μαστίγιο" για το χρέος ξεκίνησε η σύνοδος του Eurogroup στις 16:00 ώρα Ελλάδας.