27 Οκτωβρίου, 2016

ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΗ - ΣΤΡΑΤΗ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ

 

«Στις Βρυξέλλες εξελίσσεται ένα σχέδιο αποχριστιανοποίησης της Ευρώπης και πρέπει να βρισκόμαστε σε εγρήγορση» ανέφερε, μεταξύ άλλων, από το στρατιωτικό φυλάκιο του Αγίου Ευστρατίου, όπου βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ: HΡΘΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΩ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

 

Κοντά στους ακρίτες του Αιγαίου βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.Για πρώτη φορά Αρχιεπίσκοπος επισκέπτεται το νησί της Λήμνου, στο οποίο η τοπική Εκκλησία μετρά δεκαοχτώ αιώνες ιστορίας.

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ

 

Κοντά στους ακρίτες του Αιγαίου βρίσκεται ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμος. Για πρώτη φορά Αρχιεπίσκοπος επισκέπτεται το νησί της Λήμνου, στο οποίο η τοπική Εκκλησία μετρά δεκαοχτώ αιώνες ιστορίας.

Η Α.Μ. Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμος  επισκέπτεται από σήμερα την Λήμνο και τον Αη-Στράτη,  στα πλαίσια του προγράμματος: "Αποστολή" της Ι.Α.Α.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ

 

Με μια αυστηρή ανακοίνωση απάντησε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων στις τοποθετήσεις κυβερνητικών παραγόντων, με πρώτη αυτής της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, έπειτα από τη γνωστοποίηση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικράτειας που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Παππά για τη χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών.

ΔΟΝΗΣΕΙΣ 5,4 ΚΑΙ 6 ΡΙΧΤΕΡ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑ

 

Ένας νεκρός από τους σεισμούς στην Ιταλία. Δονήσεις 5,4 και 6 Ρίχτερ συγκλόνισαν την κεντρική Ιταλία. Έχουν προκληθεί καταρρεύσεις κτιρίων, ενώ κάποιοι πολίτες τραυματίστηκαν ελαφρά.

ΣΚΟΤΩΣΑΝ 30 ΒΟΣΚΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

 

Μαχητές του Ισλαμικού Κράτους σκότωσαν το βράδυ της Τρίτης τουλάχιστον 30 χωρικούς, μεταξύ αυτών και παιδιά, σε αντίποινα για τον θάνατο ενός από τους διοικητές τους στην επαρχία Γκορ, στο κεντρικό Αφγανιστάν.

EΡΧΕΤΑΙ Η ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ISIS ΣΤΗ ΡΑΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ - ΑΝΤΙΔΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Οι Κούρδοι των YPG θα συμμετέχουν στη μάχη για την φάκτο πρωτεύουσα του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, δηλώνει ο ανώτατος Αμερικανός διοικητής στο Ιράκ μετά την ανακοίνωση του υπουργού Άμυνας Άστον Κάρτερ ότι η επιχείρηση ανακατάληψης της Ράκα θα ξεκινήσει εντός των επόμενων εβδομάδων και θα εξελίσσεται παράλληλα με την επίθεση στη Μοσούλη.

ΠΥΡΙΤΙΔΑΠΟΘΗΚΗ Η ΕΥΡΩΠΗ

 

«Μπαρούτι» μυρίζει η Ευρώπη στα ανατολικά σύνορά της με την πρωτοφανή κινητοποίηση στρατιωτικών δυνάμεων να βάζει εκ νέου τη Γηραιά Ήπειρο στον κικεώνα της αναβίωσης του Ψυχρού Πολέμου.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:«Θεσμικά χυδαία, αυταρχικά πεισματική και πολιτικά αυτοκτονική ήταν η αντίδραση της κυβέρνησης» δήλωσε ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. «Η κυβέρνηση θα ακολουθήσει με φόρα τον κατήφορο χωρίς όριο συνταγματικό, οικονομικό, εθνικό» προειδοποιεί.

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ;

 

Ενώ από τα κατεστημένα ΜΜΕ εντείνεται η τυπολογία και ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης, στο διαδίκτυο αναρτώνται άρθρα, αναλύσεις και σχολιασμοί, οι οποίοι γεμίζουν με οδύνη, αν όχι απογοήτευση, τον σκεπτόμενο πολίτη. Έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ενημέρωσης WikiLeaks. 

ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

 

Εξωφρενικές περιπτώσεις με αποκλίσεις ακόμα και 4,5 εκατ. ευρώ ή μηδενικό (!) μηνιαίο τζίρο, την ώρα που η πληρότητα στα δωμάτια ξεπερνούσε το 90%.

'ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ' ΤΑ PANAMA PAPERS

 

Με ερώτηση 36 Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, στη Βουλή αναδεικνύεται σε θέμα η ύπαρξη 7 Off-Shore στο όνομα του Κύπριου επιχειρηματία Αρτέμη Αρτεμίου. Οι εταιρείες έχουν έδρα τον Παναμά και ιδρύθηκαν  μετά την 1 Οκτωβρίου 2013. Πρέπει να τονιστεί πως ΔΕΝ εμφανίζονται στα λεγόμενα Panama Papers.

Η ΕΕ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ...

 

ΤΤΙP και CETA, οι δύο εμπορικές συμφωνίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις ΗΠΑ και τον Καναδά, αποτελούν την καταστροφή της ΕΕ και της χώρας μας, κατ' επέκταση. 

ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Επί δύο χρόνια η Τουρκία δεν ανησύχησε για τη δράση του Ισλαμικού Κράτους στα νότια σύνορά της, αλλά τώρα απειλεί ότι θα εισβάλει στο βόρειο Ιράκ και θα επιτεθεί στις δυνάμεις των Κούρδων που σφίγγουν τον κλοιό στη Μοσούλη, αδιαφορώντας για τις αμερικανικές ενστάσεις.