19 Οκτωβρίου, 2016

ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΥΠΕΒΑΛΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΤΟ Σ.Α. Η ΡΩΣΙΑ

 

Nα εντείνουν τις προσπάθειές τους ώστε να διαχωριστούν οι μετριοπαθείς δυνάμεις από τους τρομοκράτες στο Χαλέπι ζητεί η Ρωσία από τις χώρες που ασκούν επιρροή σε ομάδες της συριακής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με προσχέδιο απόφασης που υποβλήθηκε στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ την Τρίτη.

ΤΗΣ CIA ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

 
Περί το 2005 οι ΗΠΑ πήραν τις πιο νευραλγικές υπηρεσίες τους και κατά κάποιο τρόπο τις ένωσαν. Έτσι λοιπόν ενώ πριν υπήρχε το FBI, η CIA, η NSA κλπ μετά από την ένωση φτιάχτηκε η NIS (National Intelligence Service). Το τιμόνι αυτής της υπηρεσίας (πρακτικά ήταν η CIA ) ανέλαβε ο πρώην πρέσβης Τζον Νεγκροπόντε.Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ....
 


ΙΔΟΥ ΤΙ ΛΕΓΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ

 

 «Οι αποδοχές του μουσουλμάνου θρησκευτικού λειτουργού βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον τακτικό προϋπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και ορίζονται με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων» αναφέρει μεταξύ άλλων ο νόμος . Αναλυτικά:

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ:''ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ;''

 

«Ήρθε η εποχή που θα πρέπει να αναρωτηθούμε: Μήπως δεν πρέπει να στηρίζουμε τα κόμματα, αλλά τα πρόσωπα;», δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών.Επίθεση στην κυβέρνηση και στον πολιτικό κόσμο γενικότερα εξαπέλυσε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, σε ομιλία του από τη Λιβαδειά.

ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ Η ΜΕΡΚΕΛ;

 

Οι ηγέτες της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ρωσίας και της Ουκρανίας θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να συζητήσουν για τη σύγκρουση στην ανατολική Ουκρανία. 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ


Ελλάδα:Ρεύμα και νερό φέρεται να έκλεβε με παρεμβάσεις του στους μετρητές ένας 53χρονος αρχιφύλακας, που υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, εντοπίστηκε να οδηγεί ανασφάλιστο όχημα με πλαστές πινακίδες, ενώ και στο σπίτι του βρέθηκαν όπλα.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΡΕΝΤΣΙ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ

 

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα υποδέχθηκε χθες στον Λευκό Οίκο τον Ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι και του παρέσχε θερμή στήριξη, τονίζοντας ότι αντιτίθεται στη λιτότητα στην Ευρώπη και επαναλαμβάνοντας ότι η έμφαση πρέπει να δοθεί στην ανάπτυξη. Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν ότι η δημιουργία θέσεων εργασίας και η ευημερία αποτελούν προτεραιότητά τους.

ΔΥΟ "ΓΡΑΜΜΕΣ" ΚΑΙ ΔΥΟ "ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ" ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΡ

 

Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν στο αεροπλάνο της επιστροφής από την Βοστώνη, στη ΝΔ επικρατούσε αναβρασμός για το ποια τελικά θα πρέπει να είναι η γραμμή που θα ακολουθήσει η αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβερνητική πρόταση για την σύσταση του ΕΣΡ.

ΤΟ ΙΚ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΟΠΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΕΠΙ

 

Ο ιρακινός στρατός ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση για την απελευθέρωση της Μοσούλης από τους τζιχαντιστές του ισλαμικού κράτους. Αλλά οι δυνάμεις, περίπου 40.000 άνδρες συνολικά, βρίσκονται δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από τα όρια της πόλης. 

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ «ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ» FBI-ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ

 

Ανώτερος αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ διαπραγματεύθηκε πέρυσι με το FBI για τον αποχαρακτηρισμό ως διαβαθμισμένου ενός email της Χίλαρι Κλίντον, το οποίο αφορά την επίθεση στην Βεγγάζη το 2012. Αν ο αποχαρακτηρισμός του απόρρητου email γινόταν πραγματικότητα τότε θα επιτρεπόταν στο FBI να αναπτύξει περισσότερους πράκτορες σε ξένες χώρες, σύμφωνα με τα έγγραφα, τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητα από το Wikileaks.

Η Β. ΚΟΡΕΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ

 

Σύμφωνα με τη Sun, Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν προειδοποιεί τη Βρετανία ότι οι δύο χώρες βρίσκονται «στα πρόθυρα πολέμου».Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας, Pak Yun Sik δήλωσε ότι «η κατάσταση στη κορεατική χερσόνησο είναι στο χείλος του πολέμου.

OΙ ΗΠΑ ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑΚΟΥΝΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 

«Μπορεί κανείς να περιμένει οτιδήποτε από τους Aμερικανούς φίλους μας. Είπε τίποτε νεότερο ο Τζον Μπάιντεν; Και δεν ξέραμε ότι οι επίσημες αρχές των ΗΠΑ κρυφοκοιτάζουνε και κρυφακούνε όλον τον κόσμο;

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΧΕΙ "ΞΕΦΥΓΕΙ"

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Αμερικανός πρόεδρος Μ. Ομπάμα κηρύσσει πόλεμο στους «συνωμοσιολόγους», οι οποίοι γράφουν στο διαδίκτυο ενάντια στην αμερικανική εθνική ασφάλεια. Υπόσχεται επίσης, τη εξαφάνιση την πρώτη τροπολογία του αμερικανικού συντάγματος, όσον αφορά την ελευθερία των ΜΜΕ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ Η ΜΕΡΚΕΛ

 

Εν αναμονή της συνάντησης της Άνγκελα Μέρκελ με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και τον πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο, η καγκελάριος υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να "αναμένονται θαύματα" σε ό,τι αφορά το μέτωπο της Συρίας.