18 Οκτωβρίου, 2016

ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ Ι. ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΠΕΦ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ

 

Ανανεώθηκε σήμερα το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Αρχιεπισκοπής και της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχάνων για την δωρεάν διάθεση φαρμάκων σε εμπερίστατους συνανθρώπους μας.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

Είναι καλό πράγμα η ειρήνη, αν δεν κουκουλώνει, αν και…
Δεν πρέπει να φοβάται η Εκκλησία μια σύγκρουση αξιοπρεπή!

-Δεν μπορεί να βαδίζει αυθαίρετα ο ένας από τον άλλον, χωρίς να εκφράζει τον σεβασμό του.

-Πονηρός ο όρος «ουδετερόθρησκος.

ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

 

Η Συνθήκη της Λωζάνης έχει οριστικά καθορίσει τα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας.Ο Ερντογάν ξαναχαράζει τα σύνορα και ονειρεύεται Θράκη, Θεσσαλονίκη, Κύπρο.Η Ελλάδα είναι η «πόρτα» της Τουρκίας προς την Ευρώπη, το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας

ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙΝ Η ΗΡΩΔΙΑΣ... ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

 

Aς αλλάξουμε στάση πριν είναι πια πολύ αργά για την Κύπρο:
Κυπριακό: Λύση ή προδοσία; Εντάθηκε πάλι τις τελευταίες εβδομάδες η φημολογία περί επιτεύξεως προόδου στις λεγόμενες διακοινοτικές συνομιλίες για το Κυπριακό, μέχρις σημείου μάλιστα ώστε να πιθανολογείται ακόμα και διαφαινόμενη λύση.

ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΨΑΛΙΔΙΣΜΕΝΕΣ ΕΩΣ 30%

 

Η μέση σύνταξη με μέση αμοιβή αναμένεται να κινείται στα επίπεδα των 655 ευρώ λόγω της μείωσης των ποσοστών αναπλήρωσης και του νέου τρόπου υπολογισμού των συντάξιμων αποδοχών. Μειωμένες έως και κατά 30% θα είναι οι νέες κύριες συντάξεις που θα εκδίδονται βάσει του νόμου Κατρούγκαλου περιορίζοντας τις αποδοχές των νέων συνταξιούχων με μέση αμοιβή, στα επίπεδα των 655 ευρώ.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ


Ελλάδα:Στόχος διαρρηκτών έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης το πολυκατάστημα ΙΚΕΑ, στα Σπάτα. Στις 02.30, τέσσερις άγνωστοι παραβίασαν με λοστούς την κεντρική είσοδο και μπήκαν στον προθάλαμο, όπου αφαίρεσαν το κάτω μέρος ΑΤΜ και διέφυγαν με φορτηγάκι.

ΣΤΟΝ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

 

Οι ΗΠΑ «αισθάνονται» ότι βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ, σε μία διαμάχη που μπορεί να εξελιχθεί ακόμη και σε έναν πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσία, μετά την αναβάθμιση του βαθμού ετοιμότητος της άμυνάς τους, σύμφωνα με την DEFCON, ένα αμερικανικό σύστημα προειδοποίησης που χρησιμοποιείται από τον στρατό των ΗΠΑ, για να υποδείξει την τρέχουσα απειλή πυρηνικού πολέμου! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Πάρα πολύ βολικό το λάθος που έγινε με την ομιλία του Ερντογάν…Πάρα πολλοί στην Αθήνα το είδαν σαν μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία να κάνουν απλά αντιπολίτευση, να τα ρίξουν όλα στο …κακό ΑΠΕ και βέβαια να ξανακρύψουν το τεράστιο θέμα της τουρκικής δράσης στη Θράκη κάτω από το χαλί! Αυτό το τελευταίο είναι και το πιο ανησυχητικό…

ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ

 

Στο επίκεντρο του δημοσίου διαλόγου τέθηκε η δικαστική εξουσία. Συγκεκριμένα οι ενέργειες των φορέων της. Ο Πρόεδρος του ΣτΕ στην έναρξη της διασκέψεως για τις τηλεοπτικές άδειες πυροδότησε δικαιολογημένες αντιδράσεις συναδέλφων του και σοβαρές εξελίξεις στους κόλπους των δικαστών.

ΤΑ "ΒΡΩΜΙΚΑ" ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του dailycaller.com, το Ίδρυμα του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος φαίνεται ότι πλήρωνε κρυφά ξένους κυβερνητικούς αξιωματούχους για "ενίσχυση της δημοκρατικής πρακτικής".

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

 

Σύμφωνα με τον  Ευρωπαίο επίτροπο Οικονομικών, “η εφαρμογή μέτρων για το χρέος είναι προϋπόθεση για την πρόσβαση της Ελλάδας στις αγορές”. Η υλοποίηση μέτρων για το χρέος είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ανακτήσει η ελληνική οικονομία εμπιστοσύνη, σταθερότητα και πρόσβαση στις αγορές, υπογραμμίζει ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί.

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΑΣ-ΗΠΑ

 

Την επιθυμία της να εκδώσει ομόλογα, ανάλογα του 1 δις $ στο κινέζικο νόμισμα, για πρώτη φορά δήλωσε η Ρωσία, λόγω των κυρώσεων της Δύσης αλλά και να καλύψει τα ελλείμματα του προϋπολογισμού της.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ

 

Έτοιμο είναι το μεγάλο ξεπούλημα της χώρας. Από 01/01/2017 θα πάρει ΑΦΜ το νέο Ταμείο Αποκρατικοποίησεων, που θα έχει και τη λέξη ‘ΕΛΛΗΝΙΚΗ’ στην επωνυμία. Η ειρωνεία στο μεγαλείο της.

† ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ

 

Ο Άγιος Λουκάς ο Ευαγγελιστής καταγόταν από την Αντιόχεια της Συρίας και η εθνικότητα του ήταν Ελληνική. Είναι ο συγγραφέας του ομώνυμου Ευαγγελίου και των Πράξεων των Αποστόλων, βιβλία τα οποία περιλαμβάνονται στην Αγία Γραφή.