13 Οκτωβρίου, 2016

ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

H διαχρονική προσφορά της Εκκλησίας στον Ελληνισμό μέσα από ένα Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο.

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ

 

Η οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς ανέλαβε την ευθύνη για την βομβιστική επίθεση στην Ιπποκράτους και επιβεβαιώνουν πως στόχος τους ήταν η εισαγγελέας, Γεωργία Τσατάνη.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ

 

Ενώπιος ενωπίω με το μνημονιακό πρόσωπο.
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ «ΣΚΑΣΕΙ Η ΒΟΜΒΑ» ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.Το κοινωνικό κλίμα, τη διάχυτη δυσαρέσκεια εντός και εκτός των εσωκομματικών πεδίων και τα άλλοθι για να στρωθεί ο δρόμος του ανασχηματισμού είναι μερικά από τα σημεία αλλά και μέτωπα που επιδιώκει να «οριοθετήσει» και χειραγωγήσει ο Αλέξης Τσίπρας μέσω του 2ου Συνεδρίου στοχεύοντας στην τραυματισμένη συνείδηση του κόμματός του.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. μετά την έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού στο βιβλιοπωλείο «Ελεύθερη Σκέψη» στην οδό Ιπποκράτους 112, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο στόχος ήταν το βιβλιοπωλείο ή η εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη, η οποία μένει στην ίδια πολυκατοικία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ


ερ παρχιακ Σνοδος τς κκλησας Κρτης, σήμερα, 12 κτωβρίου ., μετά τήν κλογή το Θεοφιλεστάτου ψηφισμένου Μητροπολίτου εραπύτνης καί Σητείας κ. Κυρίλλου, συνέχισε τίς ργασίες της καί ξέτασε τά θέματα τς μερησίας Διατάξεως.

ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΝΑΤΟ

 

Το θέμα των παραβιάσεων σε όλη την έκταση της ελληνικής χωρικής θάλασσας από τουρκικά υποβρύχια, έθεσε στον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Σίι, η ευρωβουλευτής της Ελιάς Εύα Καϊλή.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΟΛΑΝΤ

 

Πολύκροτο βιβλίο εκμυστηρεύσεων του Φρανσουά Ολάντ σε δύο δημοσιογράφους της Μοντ, που κυκλοφόρησε σήμερα στη Γαλλία, κονιορτοποιεί οποιαδήποτε εναπομένοντα θρύψαλα αξιοπιστίας του Α. Τσίπρα στην Ε.Ε. και στο ευρύτερο κύκλο των νέων πατρώνων του.

ΑΠΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΙΑΝΜΑΡ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 26 ΝΕΚΡΟΙ

 

Τουλάχιστον 26 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στη Μιανμάρ από τις συγκρούσεις ενόπλων με τις δυνάμεις ασφαλείας στην περιοχή Ρακίν, σύμφωνα με τα κρατικά ΜΜΕ. Η ένταση στη χώρα έχει κορυφωθεί ύστερα από τις επιθέσεις που δέχεται η αστυνομία κυρίως κατά μήκος των συνόρων της με το Μπαγκλαντές.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ DEUTSCHE BANK – ΗΠΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 

Η Γερμανία θέλει να δει έναν γρήγορο συμβιβασμό μεταξύ της Deutsche Bank και της αμερικανικής κυβέρνησης όσον αφορά το πρόστιμο για τις πωλήσεις τιτλοποιημένων στεγαστικών δανείων με παραπλανητικό τρόπο, ώστε η τράπεζα να μπορέσει να εστιάσει στην αναμόρφωση του επιχειρηματικού μοντέλου της, αναφέρει δημοσίευμα του Bloomberg που επικαλείται αξιωματούχους της κυβέρνησης της Άγγελας Μέρκελ.

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ

 

Αντιδρά η Ρωσία καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, στα σχέδια της Ουάσιγκτον εμπλέκεται η Ελλάδα και η Κύπρος. Ο λόγος αυτού είναι ότι τα αμερικανικά και βρετανικά αεροσκάφη θα πραγματοποιούν τις επικείμενες αποστολές τους στη Συρία, από τη Σούδα και την Κύπρο.

ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Η ΡΩΣΙΑ

 

Υπεγράφη η συμφωνία Ρωσίας-Τουρκίας για την υλοποίηση του Turkish Stream. Μία ημέρα μετά την υπογραφή οι Ρώσοι, μέσω του διευθύνοντα συμβούλου της Gazprom, Αλεξέι Μίλερ απηύθυναν πρόσκληση στην ελληνική κυβέρνηση για να ξεκινήσουν άμεσα διαπραγματεύσεις για τη συμμετοχή της χώρας μας στο τιτάνιο αυτό έργο.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

 

Μέγιστο πλήγμα για την ελληνική οικονομία, είναι το ΄προσφυγικό’-λαθρομεταναστευτικό. Τα νούμερα προκαλούν ίλιγγο, αλλά πρέπει όλοι οι Έλληνες να τα μάθουν.

ΗΧΗΡΗ ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ

 

Mε επίσημη ανακοίνωση τους οι δικαστικοί και οι Εισαγγελείς τάσσονται κατά του ενδεχομένου να αυξηθεί το όριο συνταξιοδότησης δικαστικών λειτουργών, όπως έχει αρχίσει να συζητείται.

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ;

 

H διαδικτυακή έκδοση του τηλεοπτικού δίκτυο ΤELMA στα Σκόπια αναφέρει πως η Στρώμνιτσα είναι η δεύτερη πόλη του κρατιδίου των Σκοπίων, που έχει τους περισσότερους πολίτες με βουλγαρικά διαβατήρια.