27 Σεπτεμβρίου, 2016

ΟΙ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΛΑΚΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ!!!

 

Πολάκης σε Φίλη: ''Νίκο μην σταματάς, είμαστε όλοι μαζί σου''.Θέση για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Υπουργό Παιδείας κ. Νίκο Φίλη και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο - Ιεράρχες, πήρε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Η θέση της Ελλάδας την επόμενη μέρα. Η Κλίντον, ο Τραμπ και το σπίτι μας. Γ​​ια εμάς στον υπόλοιπο κόσμο, οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ είναι σαν να παρακολουθούμε μια διένεξη στην τηλεόραση γνωρίζοντας ότι το αποτέλεσμά της μπορεί να γκρεμίσει και το δικό μας σπίτι.

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ

 

γράφη  προ καιρού τι νάληψη το πουργείου Παιδείας π τν κ. Νικ. Φίλη προκάλεσε τ δυσφορία τς ρχιεπισκοπς θηνν. λλ τ σωστ εναι τι προκάλεσε τ δυσ­φορία λόκληρου το ρθόδοξου λαο τς λλάδος. Γι δ τος κπαιδευτικος ποτέλεσε μεγάλη κπληξη.

ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ «ΠΟΛΕΜΟΣ» ΡΩΣΙΑΣ - ΔΥΣΗΣ

 

Ενώ κλιμακώνεται ο διπλωματικός «πόλεμος» μεταξύ της Ρωσίας και των μεγάλων δυνάμεων της Δύσης στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο πραγματικός πόλεμος μαίνεται στη Συρία, φέρνοντας σε απόγνωση περίπου 250.000 αμάχους που έχουν εγκλωβιστεί στο ελεγχόμενο από αντικαθεστωτικούς αντάρτες ανατολικό τμήμα του Χαλεπίου.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Κομμάτια υφάσματος, τα οποία ωστόσο παρουσιάζουν «πολύ μικρό ενδιαφέρον», εντόπισαν οι βρετανοί αστυνομικοί που ερευνούν από τη Δευτέρα την περιοχή Ηρακλής στην Κω, όπου χάθηκε το 1991 ο μικρός Μπεν Νίνταμ.

7 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ

 

Τα περισσότερα από τα θύματα έχουν τραυματιστεί στα άκρα και μόνο δύο φέρουν σοβαρότερα τραύματα, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ρίτσαρντ Μαν.

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ

 

Ανυποχώρητος από τις θέσεις του για το μάθημα των Θρησκευτικών παραμένει ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, αλλά προσπαθεί να ρίξει τους τόνους της αντιπαράθεσης με την Εκκλησία για το μάθημα των Θρησκευτικών. 

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

 

Διαβάσαμε το γνωστό αριστερό τσιτάτο "οι παππούδες μας πρόσφυγες, οι γονείς μας μετανάστες, εμείς ρατσιστές;" Ακούγεται ωραίο και αληθινό. Είναι όμως; ας τα βάλουμε κάτω ένα-ένα να δούμε τι γίνεται.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ;

 

Παρά τις διακηρύξεις Τσίπρα για υποτιθέμενο κούρεμα του χρέους μέχρι το τέλος του 2016, τα μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας αποκαλύπτουν τελείως διαφορετικά δεδομένα. 

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ

 

«Δεν θα δεχθούμε πλέον μονομερείς πρωτοβουλίες» δήλωσε ο Βιτάλι Τσούρκιν, μόνιμος αντιπρόσωπος  της Ρωσίας στον ΟΗΕ.

Ο ΕΜΙΡΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ

 

Μεγάλα παιγνίδια παίζονται στις πλάτες της Ελλάδας με τους λεγόμενους επενδυτές. Επιχειρηματίες ξένοι, που επιθυμούν, ή φαίνεται να επιθυμούν, την επένδυση χρημάτων στη χώρα μας.

Η «ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΡΗΤΗΣ» ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ;..

 

Μία εξαιρετικά ανησυχητική υπόθεση έχει αναγκάσει τις αστυνομικές Αρχές Ηρακλείου Κρήτης να αρχίσουν επείγουσες έρευνες. Στο Τυμπάκι της Μεσαράς, άγνωστοι πέταξαν φυλλάδια με αναφορές στον Αλλάχ, αποσπάσματα από το Κοράνι και με την υπογραφή «Μουσουλμανική Αδελφότητα Κρήτης».