26 Σεπτεμβρίου, 2016

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΙΛΗ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΗΜΑ

 

Κύκλοι της Αρχιεπισκοπής σε συνομιλία τους που είχαν με «Το Βήμα» έλεγαν ότι «οι ύβρεις, οι συκοφαντίες και οι κατηγορίες είναι το εύκολο καταφύγιο όσων κάνουν κινήσεις κομματικής τακτικής και στρατηγικής σε ευαίσθητα εθνικά, πολιτισμικά και θρησκευτικά θέματα, επιχειρώντας να χαϊδέψουν τα αυτιά του ακροατηρίου τους.

ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ Ο… ΕΥΛΑΒΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

 

Θα τους… τρελάνει όλους ο Νίκος Φίλης, καθώς παρά τις γνωστές θέσεις του για την Εκκλησία, το τελευταίο διάστημα δεν έχει σταματήσει να επισκέπτεται ιερούς ναούς και να κάνει… επιθέσεις αγάπης στον κλήρο.

ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ «ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΝΟ 2»

 

Ανοίγει η αυλαία στις 5 Δεκεμβρίου για ένα σκέλος της υπόθεσης που έχει χαρακτηριστεί ως «παραδικαστικό Νο 2», με 104 κατηγορουμένους. Δικηγόροι, δικαστές, ένας πολιτικός μηχανικός, ένας ιερέας, ένας γνωστός τηλε-δικηγόρος, επιχειρηματίες, γνωστοί φοροτεχνικοί, γνωστοί συνδικαλιστές αλλά και πρόσωπα υπεράνω υποψίας.

ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ «ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ»

 

Σκληρότατη επίθεση στη Ρωσία, ότι ακολουθεί το δρόμο της «βαρβαρότητας» στη Συρία, εξαπέλυσαν οι Ηνωμένες Πολιτείες, τη στιγμή που η εκεχειρία που συμφωνήθηκε πριν δύο εβδομάδες έχει καταρρεύσει.

ΕΚΤΟΣ Ο ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

 

Ανατροπή σημειώθηκε σήμερα στο τοπίο των τηλεοπτικών αδειών καθώς ο ένας από τους τέσσερις υπερθεματιστές του διαγωνισμού, ο Ιωάννης Καλογρίτσας φαίνεται να μένει εκτός, καθώς δεν έγινε δεκτό το αίτημά του για 48ωρη παράταση προκειμένου να πληρώσει την πρώτη δόση για την τηλεοπτική άδεια. Η προθεσμία για την καταβολή της λήγει στις 7 το απόγευμα.

ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΠΟΙΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ;

 

Καθώς το hot spot στην Μόρια της Λέσβου τυλιγόταν στις φλόγες και η Κρήτη ξεσηκώνεται από την απόφαση της κυβέρνησης να αποδεχθεί την απαίτηση της Γερμανίας να μεταφέρει 3.000 και πλέον "πρόσφυγες" στο νησί, ο κ. Τσίπρας βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για να κάνει την εμφάνιση του στον ΟΗΕ.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Ξεκίνησε στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής η επεξεργασία του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα προκειμένου να «ξεκλειδωθεί» η υποδόση των 2,8 δισ ευρώ. Η κυβερνητική πλειοψηφία έκανε δεκτή την πρόταση του υπουργού για τη συζήτηση του νομοσχεδίου με την διαδικασία του επείγοντος.

ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

 

Η υποκρισία της διεθνούς κοινότητας στην Συρία σκοτώνει. Κάθε λεπτό που περνά ζωές χάνονται. Οι …εκεχειρίες αποδεικνύονται παραμύθια των μεγάλων δυνάμεων και όταν τυπικά λήγουν, ακολουθεί νέο κύμα βίας και θανάτου.

ΕΝΟΣΩ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΠΑΡΟΖΟ GOLDMAN SACHS

 

Ο πορτογαλικός Τύπος αποκαλύπτει τις ανεπίσημες σχέσεις που ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο διατηρούσε με την αμερικανική τράπεζα Goldman Sachs κατά τη διάρκεια της θητείας του.

ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

 

Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος καταγόταν από τη Βησθαϊδά της Γαλιλαίας. Ήταν ψαράς. Ο Άγιος Ιωάννης ήταν ο αγαπημένος μαθητής τού Χριστού. Ο Ιωάννης ήταν γιος του Ζεβεδαίου και της Σαλώμης και νεώτερος αδελφός του αποστόλου Ιακώβου. Στην αρχή ήταν μαθητής του Αγ. Ιωάννου του Προδρόμου και κατόπιν έγινε μαθητής του Κυρίου.

ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΩΤΙΑ

 

Στο μεγάλο Business Forum που γίνεται στην πόλη Prizren του Κοσσυφοπέδιου τις τελευταίες μέρες, τέθηκε το αίτημα αποστολής μεγάλης ποσότητας όπλων προς τους τουρκόφωνους πληθυσμούς των Βαλκανίων, διότι ακολουθούν σημαντικές εξελίξεις!

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ

 

Στο πλαίσιο της έναρξης των εργασιών του ΟΗΕ, όπου παραβρέθηκε και ο Έλληνας πρωθυπουργός, έλαβε χώρα μια μυστική, κατ’ιδίαν διάσκεψη υπό την διοργάνωση του Michael Bloomberg.

Ο ISIS ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ

 

Ένα ειρωνικό σκίτσο για τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους που ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook ο χριστιανός συγγραφέας, ένθερμος αντι-ισλαμιστής ακτιβιστής και υποστηρικτής του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ, Χατάρ, στάθηκε η αφορμή για την εν ψυχρώ δολοφονία του.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 

Ο πορτογαλικός Τύπος αποκαλύπτει τις ανεπίσημες σχέσεις που ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο διατηρούσε με την αμερικανική τράπεζα Goldman Sachs κατά τη διάρκεια της θητείας του.

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!

 

Παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, που μπορεί να είναι αναγνωρισμένο από τον ΟΗΕ ως ΠΓΔΜ (Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας), αλλά δεν παύει να κινδυνεύει  να οριστικοποιηθεί ως «Μακεδονία», σκοπιανά αυτοκίνητα  παρελαύνουν με πινακίδες «ΜΚ» στο κέντρο της Αθήνας!