22 Σεπτεμβρίου, 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ κ. ΝΙΚΟ ΒΟΥΤΣΗ


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ι.Α.Α

 

Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου κ. Χάρης Κονιδάρης έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή τις δηλώσεις Φίλη.   

Η μόνη απάντηση που αρμόζει σε όποιον υβρίζει ή συκοφαντεί την εκκλησία είναι το ίδιο της το έργο για τους πλέον αδυνάμους για τις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας πέρα από κάθε διάκριση και για αυτούς του οποίους απευθύνονται πολλοί με πολλά λόγια και κανέναν λόγο.
 



ΟΙ ΜΙΝΙ-ΓΙΑΦΚΕΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ISIS ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ

 

Η μυστήρια αμερικανική “μέγα-βάση” και οι μίνι-γιάφκες των τζιχαντιστών του ISIS στο Κόσοβο.Στο Κόσοβο υπάρχουν τουλάχιστον πέντε στρατόπεδα του ISIS, ανώνυμα ή με παραπλανητικά ονόματα. Λογικά αυτό πάει να πει πως σε καθένα απ’ αυτά τα στρατόπεδα θα πρέπει να βρίσκονται αρκετοί τζιχαντιστές, δεκάδες ή εκατοντάδες.

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΥΣ 3 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 8 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ

 

Μετά τις συνεντεύξεις που έδωσαν στην υπηρεσία Ασύλου στο τέλος Αυγούστου.Είχαν φτάσει στην Αλεξανδρούπολη μια ημέρα μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου - Για τους υπόλοιπους 5 δεν έχει εκδοθεί ακόμα απόφαση

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΦΙΛΗ

 

«Όποιος καταφέρεται εναντίον της Εκκλησίας για τη δήθεν αδράνειά της στη διάρκεια της Κατοχής είναι βλάσφημος», δήλωσε ο Μανώλης Γλέζος, με αφορμή  τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας για την Εκκλησία.

ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΛΕΙ ΗΠΑ

 

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ζητά από τις Ηνωμένες Πολιτείες να προστατέψουν τις αυτοκινητοπομπές ανθρωπιστικής βοήθειας στη Συρία, δήλωσε ο γερμανός αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ έπειτα από συνάντηση μαζί του στη Μόσχα.

ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ

 

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου το απόγευμα θα κατατεθούν, τελικώς, τα προαπαιτούμενα μέτρα για την υποδόση των 2,8 δισ. ευρώ.Αυτό αποφάσισε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την Παιδεία που είχε ζητήσει η ΝΔ και είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, θα γίνει τελικά την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου. Το αίτημα είχε υποβληθεί από την Αξιωματική Αντιπολίτευση τον Αύγουστο. 

ΤΑ “ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ” ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Ο Ερντογάν στην συνάντηση με τον Τσίπρα, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι δημοσιογράφοι που παρακολούθησαν την συνάντηση δεν ήταν και πολύ…φλύαρος. Ζήτησε αυτό που ήθελε, δηλαδή τους οκτώ στρατιωτικούς του που έχουν ζητήσει άσυλο και για το φλέγον θέμα του Κυπριακού δεν είπε και πολλά. Άκουσε όσα είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός αλλά δεν είπε τίποτα συγκεκριμένο.

ΝΕΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑΪΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

 

Δεν είναι λίγες φορές που τα στελέχη της κυβέρνησης έχουν χαρακτηριστεί ως «απατεώνες» και αιτία δεν είναι μόνο οι αδίστακτοι μνημονιακοί που πολεμούν τον εχθρό των μνημονίων και βαθιά αντισυστημικό πρωθυπουργό μας, τον Αλέκση τον Φούιτ.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 

Κυβερνητικές πηγές εξαπολύουν σφοδρή επίθεση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα δάνεια που, όπως τονίζουν, έχει πάρει το κόμμα από την Τράπεζα Αττικής. "Θα βρει κάτι να πει ο κ. Μητσοτάκης για τα θαλασσοδάνεια που έχει πάρει το κόμμα του από την Τράπεζα Αττικής;

Ο ΓΚ. ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

 

Για παράλειψη υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες παραπέμπεται να δικαστεί στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης.

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

 

Αλληλέγγυοι και λαθρομετανάστες. Συνδυασμός εκρηκτικός που αποτελεί κίνδυνο στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας. Μπορεί το ευρύ κοινό να θεωρεί τους λαθρομετανάστες ένα συνοθύλευμα ανθρώπων, κάνουν λάθος.

ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΣΥΡΡΑΞΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

 

Το ενδεχόμενο πολεμικής σύρραξης μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας έχει απασχολήσει τους ειδικούς σε θέματα στρατηγικής. Μάλιστα δεν είναι τυχαίο, πως παρά την επίθεση φιλίας του Σουλτάνου Ερντογάν στον Πρόεδρο Πούτιν, οι αναλυτές δεν έπαψαν να επεξεργάζονται σενάρια πολέμου και στρατηγικές νίκης της Ρωσίας. Στο πλαίσιο αυτό, ας υποθέσουμε πως όντως γινόταν σύρραξη των δύο πλευρών. Ποιο θα ήταν το επικρατέστερο σενάριο; για να δούμε.

3.000 ΡΩΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

3.000 Ρώσοι στρατιώτες έχουν σταλεί στη Συρία και είναι έτοιμοι να δώσουν ένα τέλος στο Χαλέπι και στη δράση των τζιχαντιστών. Η μεγάλη στρατιωτική δύναμη είχε φτάσει στην περιοχή πριν 4 εβδομάδες και η άφιξη τους είχε κρατηθεί μυστική, ενώ έχουν μεταφερθεί στο βορειοανατολικό Χαλέπι.