21 Σεπτεμβρίου, 2016

Ο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 

Ο Νίκος Φίλης,  με αφορμή την έκκληση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου  στον πρωθυπουργό να παρέμβει ώστε να μην προωθηθούν οι αλλαγές του υπουργείου Παιδείας και να γίνει ένας σοβαρός διάλογος για το μάθημα των Θρησκευτικών, δήλωσε:

Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

 

Σύμφωνα με την επίσημη παραπολιτική ειδησεογραφία, δυο ρεπόρτερ συνελήφθησαν στη Νέα Υόρκη γιατί παρακολουθούσαν τον Παππά και Χριστοφορίδη. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το τι διαρρέει το Μαξίμου, οι δυο ρεπόρτερ συνελήφθησαν από τις αρχές ασφαλείας των ΗΠΑ γιατί, αφού πρώτα τους εντόπισαν οι Παππάς-Χριστοφορίδης, κατόπιν ειδοποίησαν τις αρχές, οι οποίες προχώρησαν σε σύλληψη.

ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Υπό την προεδρία του Μπαράκ Ομπάμα πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) της Τετάρτης η Σύνοδος των Ηγετών για το Προσφυγικό στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

ΠΑΤΑΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ LYKAVITOS.GR

 
O κακός χαμός γίνεται σε υπουργικά, πολιτικά, και δημοσιογραφικά γραφεία με τα αποτελέσματα της «επετειακής» δημοσκόπησης του Lykavitos.gr για τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ υπουργό της κυβέρνησης του Τσίπρα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ....

 


ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ AΛΛΗ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ

 

Ο απολογισμός μπορεί να αυξηθεί καθώς υπάρχουν θύματα κάτω από τα ερείπια, διευκρίνισε η ΜΚΟ. Τέσσερις Σύροι, μέλη ιατρικής μη κυβερνητικής οργάνωσης που εδρεύει στη Γαλλία, σκοτώθηκαν τη νύχτα σε αεροπορική επιδρομή που έπληξε ένα ιατρικό κέντρο στο νότιο τμήμα της επαρχίας του Χαλεπίου, ανακοίνωσε σήμερα η ΜΚΟ Ένωση Οργανώσεων Αρωγής και Ιατρικής Περίθαλψης (UOSSM).

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Στον εισαγγελέα οδηγούνται την Τετάρτη τρεις οδηγοί ταξί, ηλικίας 33, 35 και 61 ετών, οι οποίοι το μεσημέρι της Τρίτης συνελήφθησαν από λιμενικούς στο λιμάνι του πορθμείου Περάματος, καθώς συνεπλάκησαν για μια θέση πάρκινγκ. Στην κατοχή του 61χρονου βρέθηκαν μαχαίρι και φαλτσέτα.

ΖΗΤΗΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟ “ΚΕΦΑΛΙ” ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε σήμερα τους ηγέτες της διεθνούς κοινότητας κατά την ομιλία του στην Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να λάβουν μέτρα ενάντια στο “τρομοκρατικό δίκτυο” του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ μουσουλμάνου ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, που όπως τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος, θέτει απειλή για την ασφάλεια των χωρών τους.

ΦΟΡΟΥΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

 

Οι Αγγλοσάξονες, απ’ όσες αποικίες αναγκάστηκαν να αποσυρθούν, αποσύρθηκαν αφού πρώτα φόρεσαν στις δύσμοιρες αποικίες τους ζουρλομανδύα. Δέστε τις Ινδίες, το «διαμάντι του στέμματος», έφυγαν αφού πρώτα την χώρισαν σε τέσσερα κομμάτια, τις Ινδίες, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές και το Κασμίρ.

ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΑΠΟ ΖΕΝΤΕΡ


«Τα όρια της ντροπής έχουν ξεπεραστεί. Ο πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD) Ζίγκμαρ Γκάμπριελ θα αξιοποιήσει κάθε ευκαιρία να γίνει καγκελάριος, αν όχι με τη βοήθεια του λαού, τουλάχιστον με τη βοήθεια αριστερών κομμάτων.

ΟΓΚΩΔΕΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ TTIP ΣΕ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα στις Βρυξέλλες, για να καταγγείλουν τη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου (Διατλαντική εταιρική σχέση συναλλαγών και επενδύσεων, TTIP) η οποία τελεί υπό διαπραγμάτευση μεταξύ των ΗΠΑ και της ΕΕ, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

 

Η αντίδραση έρχεται από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Φιλιππιάδας, που αντιτίθενται στην παραχώρηση του σχολείου στα παιδιά των «παράτυπων μεταναστών», όπως αναφέρουν.Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση.

TO ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 

To ξεπούλημα της Ελλάδας συνεχίζεται. Μέσω του ΤΑΙΠΕΔ το μόνο πλήρως ολοκληρωμένο οδικό έργο της χώρας περνάει στα χέρια ιδιωτών. Δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες ωστόσο η Εφημερίδα των Συντακτών κάνει λόγο για παραχώρηση 40 ετών με τίμημα 100 εκατ ευρώ.

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 

Με επιθετικότητα έδειξε η Deutsche Bank  την άρνηση της να πληρώσει στις Αμερικανικές Αρχές τα 14 δις δολάρια για την υπόθεση ενυπόθηκων δανείων, που προκάλεσαν την κρίση το 2008.