08 Σεπτεμβρίου, 2016

ΣΕ 1150 ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «AΠΟΣΤΟΛΗ» ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

  

Ξεκινούν και φέτος από την «Αποστολή» πολύπλευρα υποστηρικτικά προγράμματα για τους μαθητές.Αρωγός στην πνευματική καλλιέργεια των μαθητών και στην υποστήριξη των αναγκών τους τάσσεται και φέτος η «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών εν’  όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΕΛΙΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ!

 

Επειδή κάποιοι επροχθές μέσα από διάφορες ιστοσελίδες και ιστολόγια οργίασαν γράφοντας ότι η Εκκλησία είναι και με τον Αστυφύλακα και με τον Χωροφύλακα και πως όπου δεν την συμφέρει κάνει το παπί.

ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΙ ΤΙΣ ΦΕΡΝΕΙ;

 

Διαχρονικές οι πολιτικές ευθύνες. Ο δρόμος του νερού..."Το νερό δεν ξεχνά"  λέει ο λαός. Ο λαός όμως ο ίδιος ξεχνάει πολύ εύκολα. "Ανοχύρωτη πόλη η Καλαμάτα απέναντι στις πλημμύρες"  αποφάνθηκε ο κοπρίτης Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων,

ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΖΑΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

 

Ο Ερντογάν φιλοδοξεί να εκμεταλλευτεί τις επιτυχίες κατά του ISIS στη Συρία, για να εμποδίσει τα σχέδια των Κούρδων της Συρίας. Το τουρκικό casus belli και οι αντιστάσεις των ΗΠΑ στη δημιουργία ζώνης ασφαλείας. Τα σενάρια για συμμαχία με Πούτιν.

Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ

 

Υποστηρίζει ότι οι Ιρανοί «δεν είναι μουσουλμάνοι».Κλιμακώνεται η διαμάχη μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και Ιράν που έχει «εμπλουτιστεί» με την κόντρα για το ετήσιο μουσουλμανικό προσκύνημα στη Μέκκα, με τον μεγάλο μουφτή της Σαουδικής Αραβίας να φτάνει στο σημείο να λέει ότι οι Ιρανοί «δεν είναι μουσουλμάνοι».

H ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:«Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή δυνατότητα απαλλαγής του Χαμόγελου του Παιδιού' από τον ΕΝΦΙΑ ούτε ανάλογων φιλανθρωπικών ιδρυμάτων» είπε στη Βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης.

ΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

 

Η Παναγία έχει κεντρική θέση στην θεία Λατρεία. Το εκκλησιαστικό έτος πλαισιώνεται με θεομητορικές εορτές. Αρχίζει με το «Γενέσιον της Υπεραγίας Θεοτόκου», ενώ τελειώνει με την «Κατάθεσιν της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου».

Η ΕΥΠ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

 

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών χρησιμοποιούσε (σύμφωνα με τα WikiLeaks) ως έμμισθους (με υπέρογκους μάλιστα μισθούς για την εποχή) πληροφοριοδότες πρόσωπα εμπλεκόμενα με την πολιτική.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΡΑΚΑ EΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ

 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα διατύπωσε την ιδέα για την ανάληψη κοινής δράσης με την Τουρκία με στόχο την κατάληψη της πόλης Ράκα στη Συρία, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτους, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και πρόσθεσε ότι η Άγκυρα δεν είναι αντίθετη σε κάτι τέτοιο.

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΤΥΠΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ

 

Τηλεφωνική επικοινωνία με την Άνγκελα Μέρκελ θα έχει ο Αλέξης Τσίπρας ενόψει της άτυπης Συνόδου Κορυφής των 27 κρατών-μελών που πραγματοποιείται στη Μπρατισλάβα την Παρασκευή.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ

 

Η αξιολόγηση των προτάσεων για το ΕΣΠΑ είναι αδιάβλητη, σε αντίθεση με τις αδιαφανείς διαδικασίες του παρελθόντος, απαντά το υπουργείο Οικονομικών σε ερώτηση βουλευτών της ΝΔ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟ AFD Η ΜΕΡΚΕΛ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕI

 

Στον απόηχο της ήττας από το ξενοφοβικό AfD, η Άνγκελα Μέρκελ εμφανίστηκε ενώπιον των βουλευτών για να υπερασπιστεί την στάση της στο προσφυγικό απέναντι στις επικρίσεις: