04 Σεπτεμβρίου, 2016

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

 

«Η Ευρώπη πρέπει να αποδεχθεί ότι το Ισλάμ είναι εδώ! Αν δεν θέλουμε να έχουμε τα προβλήματα της Γαλλίας και του Βελγίου, ας μην επαναλάβουμε τα λάθη τους που σήμερα σπεύδουν να αντιμετωπίσουν».

Μ.ΣΟΥΛΤΣ: «ΣΥΝΤΟΜΑ... Η ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ»!!

 

Διαγράφεται μια σημαντική εξέλιξη τώρα, η οποία πρέπει να ολοκληρωθεί τα συντομότερο δυνατό.  O πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, αναμένει σύντομα επανένωση της Κύπρου:

ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ

 

“Πανεπιστημιακού” τύπου διετές Λύκειο ετοιμάζει το υπουργείο Παιδείας, στο οποίο θα διδάσκουν εξειδικευμένοι καθηγητές, ενώ η αξιολόγηση των μαθητών θα γίνεται με ενιαίο σύστημα σε όλη την Ελλάδα.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣΚ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Συνάντηση με τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας στη διαχείριση του προσφυγικού, αλλά και για το θέμα της βίζας, θα έχουν στο περιθώριο της Συνόδου του G20 στην Κίνα (4 και 5 Σεπτεμβρίου) ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ και ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΒΛΑΝΤΙΣΛΑΒ ΣΟΥΡΚΟΦ

 

Ενας υψηλόβαθμος συνεργάτης του Βλαντιμίρ Πούτιν ταξίδεψε την Ελλάδα και επισκέφθηκε το Αγιο Ορος, παρότι οι κυρώσεις που έχει επιβάλει σε βάρος του η ΕΕ, μετά από την προσάρτηση της Κριμαίας, δεν το επιτρέπουν.

“ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ” ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΕ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

 

Αγωνιώδεις προσπάθειες για να μείνει “ζωντανή” η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας κάνουν οι Ευρωπαίοι. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ επίκειται συνάντηση του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλιου, Ντόναλντ Τουσκ και τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ,στο περιθώριο της  Συνόδου του G20 στην Κίνα αύριο και μεθαύριο.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ

 
Ματθ. ιη΄ 23-35
Είπεν ο Κύριος την παραβολήν ταύτην˙ Ωμοιώθη η βασιλεία των ουρανών ανθρώπω βασιλεί, ος ηθέλησε συνάραι λόγον μετά των δούλων αυτού. Αρξαμένου δε αυτού συναίρειν προσηνέχθη αυτώ εις οφειλέτης μυρίων ταλάντων.