03 Σεπτεμβρίου, 2016

ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

  

Η γεωπολιτική σπουδαιότητα της Μέσης Ανατολής συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της Κίνας, η οποία φαίνεται πως πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τα "βήματα" της Μόσχας.

ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΝΤ

 

«Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για μείωση του στόχου για το πρωτογενές πλεόνασμα κάτω από το 3,5% μετά το 2018» -  Σκληρή στάση της Κομισιόν στο θέμα ΕΛΣΤΑΤ – ΔΝΤ: Δεν συμμετέχουμε στο ελληνικό πρόγραμμα χωρίς αναδιάρθρωση.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

 

Με φουσκωτά σκάφη και σαραβαλιασμένες ξύλινες βάρκες, πρόσφυγες και μετανάστες ρίσκαραν τις ζωές τους στη Μεσόγειο αυτή την εβδομάδα σε απανωτές επικίνδυνες εξορμήσεις.

Η ΚΛΙΝΤΟΝ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΑ E MAIL ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΣΕ ΛΟΓΩ…ΔΙΑΣΕΙΣΗΣ!

 

Η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον δήλωσε στο FBI ότι δεν θυμάται όλες τις οδηγίες που έλαβε για το χειρισμό ευαίσθητων πληροφοριών όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών, λόγω της διάσεισης που υπέστη το 2012, σύμφωνα με μια έκθεση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ομοσπονδιακή αστυνομία.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Ανοίγει ο δρόμος για τη συγκρότηση ενιαίου πολιτικού φορέα στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς και των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων, καθώς στη συνάντηση των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού την Παρασκευή προέκυψε σύμπτωση σε σχεδόν όλα τα σημεία.

Η ΚΟΥΡΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛ-ΜΠΑΜΠ

 

Στις 30 Αυγούστου, οι κουρδικές Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) ξεκίνησαν μια νέα επίθεση κατά της ελεγχόμενης από το ΙΚ πόλης της Al-Bab στο συριακό κυβερνείο του Χαλεπιού. 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Όπως φαίνεται, νέα  σχέδια έχουν δημιουργηθεί για την Τουρκία από τρίτους, αφού πλέον βλέπει το φως του ήλιου ένα πολιτικό κόμμα, με την επωνυμία «Οθωμανικό Κόμμα».

ΟΙ ΗΠΑ ΥΨΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ;

 

Νέο μήνυμα στέλνουν οι ΗΠΑ στην Τουρκία, καθώς ύψωσαν την Αμερικανική σημαία στην Manbij, δηλώνοντας έτσι τον έλεγχο της περιοχής και το ποιες θα είναι οι συνέπειες αν πλησιάσουν οι Τούρκοι.

60000 ΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

 

Όπως φαίνεται, έρχονται νέες ανατροπές  στον συριακό εμφύλιο με νέες αποκαλύψεις του τουρκικού τύπου που επικαλείται δημοσίευμα της βρετανικής, Daily Mail.

ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ.

 

Τις τελευταίες ώρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των καναλιών που αδειοδοτήθηκαν και μετά τις αντιδράσεις όσων κόπηκαν, μια είδηση έρχεται στην επιφάνεια και αφορά την λύση για το πως θα εκπέμπουν τα κανάλια που οφείλουν να σταματήσουν να εκπέμπουν.

ΟΙ ΗΠΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Όπως φαίνεται ξεχείλισε το ποτήρι για τις ΗΠΑ και δεν πρόκειται να ανεχθούν άλλο τον Σουλτάνο και την Τουρκία, που μέχρι τώρα τους στήριζαν κάτω από τον φόβο της ευρύτερης Ρωσοτουρκικής συμμαχίας.