31 Αυγούστου, 2016

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ 90 ΔΙΣ ΑΠΟ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΑ ΧΡΕΗ

 

«Ο αγώνας όσων συμμετέχουν σε στάση πληρωμών σύμφωνα με το σύνταγμα συνεχίζεται.Το κράτος ήδη έχει χάσει 90 δις από ανεξόφλητα χρέη προς το δημόσιο, και αναμένεται να αυξηθεί με τα νέα απάνθρωπα μέτρα της τελευταίας υπογραφής του μνημονίου.

ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΕΤΕΛΕΣΕ ΤΑ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΤΟΥ Ι. ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΥΡΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ ΣΤΗ ΖΑΛΤΣΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ

 

Τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Αλεξάνδρου Αρχιεπισκόπου Κωσταντινουπόλεως και της Αγίας Μυροφόρου και Ισαποστόλου Μαγδαληνής στο Ιερό Αρχιεπισκοπικό Κάθισμα της Ιεράς Μονής Αγίων Θεοδώρων Ζάλτσας Βοιωτίας, τέλεσε χθες 30/8/2016 ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Η ΠΡΩΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Η πρώτη προγραμματισμένη εμπορική πτήση μεταξύ των ΗΠΑ και της Κούβας σε διάστημα περισσοτέρων των 50 χρόνων αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις Ουάσιγκτον - Αβάνας.

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΠΡΟΥ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦΑ

 

Ανοίγει ο δρόμος για τη συνομολόγηση εμπορικών συμφωνιών μεταξύ ενεργειακών εταιρειών για την μεταφορά φυσικού αερίου από την Κύπρο στην Αίγυπτο μέσω υποθαλάσσιου αγωγού με συμφωνία που υπέγραψαν, την Τετάρτη, στη Λευκωσία, οι δύο αρμόδιοι Υπουργοί Γιώργος Λακκοτρύπης και Τάρεκ Ελ Μόλα.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:«Η πολιτική αλλαγή είναι προϋπόθεση για εθνική ανάταξη της χώρας και η Νέα Δημοκρατία προτείνει συμφωνία αλήθειας» υπογράμμισε ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Νεμέας, Κώστα Καλαντζή, στο δημαρχείο της πόλης.

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία εξελίσσεται στην πιο επικίνδυνη και καταστροφική κρίση του πλανήτη. Από το 2011, χιλιάδες άνθρωποι σκοτώνονται καθημερινά, εκατομμύρια Σύριοι έχουν μεταναστεύσει, η Ευρώπη δέχεται αλλεπάλληλες τρομοκρατικές επιθέσεις από τον ISIS  ενώ οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ έχουν έρθει πολλές φορές σε σοβαρή αντιπαράθεση με τη Ρωσία…

TO ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΥΠΟΙΚ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

Το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών κατήγγειλε σήμερα την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που διατάσσει τον όμιλο πληροφορικής Apple να επιστρέψει ποσά ρεκόρ, υποστηρίζοντας ότι απειλεί το "πνεύμα της εμπορικής σύμπραξης" ανάμεσα στις ΗΠΑ και την ΕΕ.

ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗ G20

 

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν θα έχει κατ' ιδίαν συνομιλίες με πολλούς αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της Ομάδας των 20 (G20) που θα διεξαχθεί στο Χανγκτσόου της Κίνας, όμως δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, ανέφερε σήμερα ένας σύμβουλος του Κρεμλίνου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ... ΙΣΡΑΗΛ!

 

H ελληνική εταιρεία ΕNERGEAN OIL AND GAS εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία «Νέα δεδομένα στον επιχειρηματικό αλλά και στον γεωπολιτικό χάρτη της ευρύτερης περιοχής δημιουργούνται με την συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ των DelekDrilling και Avner Oil Exploration και της Energean Oil & Gasγια τα κοιτάσματα φυσικού αερίου Karish και Tanin που βρίσκονται στο Ισραήλ.

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΗΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αμερικανικής Wall Street Journal οι Αμερικανοί είναι δυσαρεστημένοι με τη στάση της Τουρκίας στη Συρία. Παρά τις δηλώσεις φιλίας και στήριξης στον Ερντογάν το Πεντάγωνο δείχνει σφόδρα δυσαρεστημένο με την επέμβαση των Τούρκων κατά των Κούρδων.

ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΟΖ!

 

Η χώρα μας στέκεται ανάμεσα σε δύο κράτη που συνεχίζουν να μας προκαλούν με κάθε δυνατό τρόπο. Αλβανία και Τουρκία συνεχίζουν να μας εμπαίζουν και η ελληνική πλευρά συνεχίζει να μην παίρνει δραστικά μέτρα.