08 Αυγούστου, 2016

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

 

Πριν από μερικούς μήνες, με αφορμή και το προσφυγικό, υπήρξε μια συνεννόηση μεταξύ της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και της Εκκλησίας.Στη συνέχεια, με αφορμή τις αποφάσεις - και κυρίως τις δηλώσεις - Φίλη για την Παιδεία, την κατάργηση της προσευχής και το μάθημα των Θρησκευτικών, η ένταση επανήλθε.

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

 

Η Ιερά Μονή Ξηροποτάμου βρίσκεται σε μια επίπεδη επιφάνεια μερικών στρεμμάτων σε ύψος 200 μέτρων πάνω από τη θάλασσα. Απέχει 25΄ από τη Δάφνη και 2 ώρες από τις Καρυές (πάντα με τα πόδια). Ανατολικά της Μονής κατεβαίνει χείμαρρος και γύρω της ορθώνονται βουνά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ

 

Μετά την εισβολή σε Ιερό Ναό της Θεσσαλονίκης και επιθέσεις σε άλλους Ιερούς Ναούς, σήμερα στις 3:00 π.μ. ομάδα αγνώστων επιτέθηκε με περίπου 10 βόμβες μολότωφ στον προαύλειο χώρο του κτιρίου της Ιεράς Συνόδου.

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΟΝ ΠΡΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ

 

Ομάδα αγνώστων κατά την διάρκεια της νύχτας έριξαν βόμβες μολότοφ στο Συνοδικό Μέγαρο και προξένησαν φθορές σε δύο σταθμευμένα οχήματα εντός του περιβάλλοντα χώρου, χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν σοβαρότερες ζημιές.

ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ 2.000 ΙΡΑΚΙΝΟΙ

 

Η ιρακινή σιιτική παραστρατιωτική δύναμη Χαρακάτ Αλ Νουτζάμπα ανακοίνωσε την Κυριακή ότι στέλνει 2.000 μαχητές στο μέτωπο στο νοτιοδυτικό Χαλέπι. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της οργάνωσης, η Χαρακάτ Αλ Νουτζάμπα θα πολεμήσει στο πλευρό των κυβερνητικών δυνάμεων στο νοτιοδυτικό Χαλέπι ώστε να εκδιωχθούν οι τζιχαντιστές που «έσπασαν» την πολιορκία των τζιχαντοκρατούμενων ανατολικών συνοικιών της πόλης.

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΑΠΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ… ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ

 

Σε ακόμη μια κίνηση επίδειξης ισχύος προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Οι τουρκικές αρχές προετοίμασαν χθες στην Τουρκία τη «μεγαλύτερη λαϊκή συγκέντρωση» στην ιστορία της χώρας με τίτλο «Δημοκρατία και Μάρτυρες».

ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ

 

Με προσκόμματα που υψώνονται εκ των έσω και βραχυκυκλώνουν ακόμη και το κυβερνητικό επιτελείο, προχωρεί το σχέδιο ιδιωτικοποιήσεων που έχει συμφωνήσει και συνυπογράψει ο συνασπισμός ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ανοίγοντας ένα νέο πεδίο σκληρής αντιπαράθεσης στον άξονα κυβέρνησης - αντιπολίτευσης.

ΣΟΪΜΠΛΕ Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ!

 

Την «αναδιοργάνωση» και τον «αναπροσανατολισμό» του τμήματος οικονομικής αντικατασκοπείας του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικότερα το ξέπλυμα μαύρου χρήματος που σχετίζεται με την τρομοκρατία.

«ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ;»

 

Η Φωνή της Αμερικής  (VOA), στην αγγλική γλώσσα–γράφει το τούρκικο δημοσίευμα-αναφερόμενο στην απόπειρα πραξικοπήματος αναφέρθηκε στη σύλληψη του Τούρκου διοικητή.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Με προσκόμματα που υψώνονται εκ των έσω και βραχυκυκλώνουν ακόμη και το κυβερνητικό επιτελείο, προχωρεί το σχέδιο ιδιωτικοποιήσεων της κυβέρνησης, ανοίγοντας ένα νέο πεδίο σκληρής αντιπαράθεσης με την Αντιπολίτευση.

ΙΚΕΤΗΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Όλες του τις ελπίδες, στο Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει εναποθέσει ο Ταγίπ Ερντογάν. Μετά τον ‘πόλεμο’ που έχει κηρύξει στο ΝΑΤΟ, που το κατηγορεί συνεχώς ως την υποκινήτρια δύναμη του πραξικοπήματος, ελπίζει πως θα βρει σύμμαχο στη Μόσχα.

ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ

 

Προσβολή για όλη την Ελλάδα, θα μπορούσε να θεωρηθεί η πράξη του αμερικανικού δικτύου να αποκαλέσει την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της «Μακεδονίας» ως Μακεδονία  κατά την διάρκεια της εισόδου της ολυμπιακής ομάδας της ΠΓΔΜ στο Μαρακανά.

OΛΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

 

Ελληνιστικός τάφος βρέθηκε στην αρχαία πόλη Σηλυβρία, στην Ανατολική Θράκη, στην Προποντίδα. Σήμερα η περιοχή ανήκει στην περιφέρεια Κωνσταντινούπολης.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΣ...

 

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύει σήμερα η Bild της Κυριακής, η συντριπτική πλειονότητα των Γερμανών και συγκεκριμένα το 66%, τάσσονται υπέρ της διακοπής των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία.

KΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

 

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Κίνα προχώρησε στη δημοσιοποίηση προγραμμάτων για την έρευνα αμυντικών συστημάτων και μάλιστα σε επίσημη κυβερνητική σελίδα αμυντικών προμηθειών.