31 Ιουλίου, 2016

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ

 
Σας ευχόμεθα καλή πλοήγηση και καλό Δεκαπενταύγουστο!


ΝΕΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;

 

Χιλιάδες Τούρκοι αστυνομικοί απέκλεισαν τα ξημερώματα τη στρατιωτική βάση στο Ιντσιρλίκ, που χρησιμοποιούν οι νατοϊκές δυνάμεις, καθώς υπήρχαν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για απόπειρα νέου πραξικοπήματος. 

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά, στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, εισέβαλαν σήμερα στις 9.30 το πρωί αντιεξουσιαστές, διακόπτοντας την κυριακάτικη λειτουργία,  διαμαρτυρόμενοι για την εκκένωση των υπό κατάληψη κτιρίων στην πόλη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΠΥΡ ΣΤΟ ΟΣΤΙΝ

 

Η αστυνομία προειδοποίησε τους κατοίκους να αποφεύγουν το κέντρο της πόλης - Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί πόσοι άνθρωποι έχουν δεχτεί πυροβολισμούς, ούτε αν είναι νεκροί ή τραυματίες

ΝΕΟ ΦΟΡΟ 'ΚΡΥΒΕΙ' ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ

 

Πρόστιμο από 22% έως 45% σε όσους δεν συγκεντρώνουν τον απαιτούμενο αριθμό αποδείξεων, ανάλογα με το εισόδημά τους. Αναλυτικά οι κλίμακες.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ

 

Το κυπριακό δημόσιο χρέος έχει διεθνοποιηθεί και σε μεγάλο μέρος ανήκει στους ξένους. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ετήσιας Έκθεσης Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους 2015, που ανακοινώθηκε χθες, το μεγαλύτερο μέρος το 2015 αφορά τον επίσημο δανεισμό της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ “ΞΑΝΑΧΤΙΖΕΙ” ΣΤΡΑΤΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ!

 

Κάποιοι όπως διαβάζουμε, πανηγυρίζουν επειδή δήθεν η τουρκική στρατιωτική μηχανή “διαλύεται”. Οι πιο γραφικοί γράφουν ότι “τώρα είναι η ευκαιρία της Ελλάδας, γιατί ο Ερντογάν διώχνει χειριστές της αεροπορίας”! Ευκαιρία για ποιο πράγμα; Να πάμε στην Κόκκινη Μηλιά; Ας σοβαρευτούμε…

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Υπό έλεγχο έχει τεθεί το πρωί της Κυριακής η μεγάλη πυρκαγιά στη βόρεια Εύβοια, με την Πυροσβεστική να συνεχίζει τη μάχη για να σβήσουν όλα τα μέτωπα επικεντρωνόμενη κυρίως στην περιοχή Κατούνια.

† ΙΩΣΗΦ Ο ΑΠΟ ΑΡΙΜΑΘΑΙΑΣ.

 

Για αυτόν τον εξαίρετο άνδρα δεν γνωρίζουμε πολλά. Ούτε τα πρωτινά ούτε τα στερνά του χρόνια. Σαν ένας «διάττων αστήρ» κάμνει την εμφάνισή του στις σελίδες της Γραφής.

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ «ΧΑΡΑΤΣΙ» ΓΙΑ ΚΡΥΦΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ

 

Ένα «παράθυρο» τριών μηνών, για όσους έχουν αδήλωτα κεφάλαια, εντός κι εκτός Ελλάδας, περιλαμβάνει το σχέδιο της κυβέρνησης για τα «κρυφά» κεφάλαια.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Η απόφαση για την επαναφορά της θανατικής ποινής στην Τουρκία μπορεί να αποφασιστεί μετά από δημοψήφισμα, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, που επιτέθηκε στην ΕΕ για τις αντιδράσεις της.

Η MONSANTO ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΚΑΙ Η Ε.Ε ΥΠΑΚΟΥΕΙ

 

H διαβόητη εταιρεία Monsanto, για άλλη μία φορά έδειξε ποιος κάνει κουμάντο στην Ήπειρό μας.  

ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΟΖ

 

Το οικόπεδο 10 της κυπριακής ΑΟΖ, με το τεράστιο κοίτασμα ΖΟΡ της Αιγύπτου έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των παγκόσμιων εταιρειών. Μεταξύ αυτών όμως βρίσκονται 3 κολοσσοί, ωστόσο 8 συνολικά εταιρείες έχουν υποβάλει αίτηση για γεώτρηση στο οικόπεδο. Αυτές είναι:

ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

 

Με αφορμή το ότι ανακαλύφθηκαν άνθρωποι του Γκιουλέν ο Ερντογάν αυτή τη φορά ''χτυπάει'' το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής. Σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας πληροφορίες θέλουν τον σουλτάνο να επιδιώκει το κλείσιμο του προξενείου και μάλιστα άμεσα.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ

 
  
Ματθ. θ΄1-8
Και εμβάς εις πλοίον διεπέρασε και ήλθεν εις την ίδιαν πόλιν. Και ιδού προσέφερον αυτώ παραλυτικόν επί κλίνης βεβλημένον∙ και ιδών ο Ιησούς την πίστιν αυτών είπε τω παραλυτικώ∙ θάρσει, τέκνον∙ αφέωνταί σοι αι αμαρτίαι σου. Και ιδού τινες των γραμματέων είπον εν εαυτοίς∙ ούτος βλασφημεί.