21 Ιουλίου, 2016

Ο ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

 

Με πολύ χαρά και ενθουσιασμό οι κατασκηνωτές και τα στελέχη της Γ΄ περιόδου των αγοριών Γυμνασίου-Λυκείου υποδέχθηκαν τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπό μας κ.κ. Ιερώνυμο χθες το απόγευμα.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ

 

Για το φλέγον αυτό ζήτημα το Σύνταγμα, καθ’ ερμηνεία του άρθρ. 15 παρ. 2, θέτει κατά τη γνώμη μου τους κάτωθι κανόνες:

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο. «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΤΗΣ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ:Την παραπομπή του Δημήτρη Φουρλεμάδη και άλλων τριών κατηγορουμένων στο σκάνδαλο της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Αλληλεγγύη» της Εκκλησίας της Ελλάδος, ζητεί με πρότασή του προς το Συμβούλιο Εφετών ο αντεισαγγελέας Εφετών κ. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΟΧΤΩ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

 

Αρνούνται ότι συμμετείχαν στο πραξικόπημα οι 8:«Νομίζαμε ότι θα μεταφέρουμε τραυματίες».Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ξεκίνησε στο μονομελές πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης η δίκη των οχτώ Τούρκων αξιωματικών που ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα.

"Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΓΙΝΕ ΕΜΒΕΡ ΠΑΣΑΣ "ΚΑΙ" ΜΑΣΤΟΡΑΣ!

 

Μέχρι το 2011 που ο Ερντογάν είπε πως “εγώ έγινα μάστορας”, ανακοίνωσε πως ο ίδιος θα χαράσσει τα σχέδια και έτσι ο ίδιος και η Τουρκία έπεσαν μέσα σε μια δίνη. Αναφορικά με την “μαστοροσύνη” του Ερντογάν, είναι ένας σπάνια ανίκανος και κοντόφθαλμος πολιτικός.

ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ 12ΧΡΟΝΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ ΑΠΟ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Οργή και αγανάκτηση προκάλεσε ο αποκεφαλισμός 12χρονου αγοριού από αντάρτες στη Συρία, με την αιτιολογία ότι πολεμούσε στο πλευρό των δυνάμεων του συριακού καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ.

ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ

 

Επικαλούμενος την υπεράσπιση των δημοκρατικών ελευθεριών  και την ασφάλεια της χώρας  ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κήρυξε την Τουρκία σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για περίοδο τριών μηνών, με δικαίωμα  ανανέωσης, όπως προβλέπεται από το άρθρο 120 του συντάγματος.

ΟΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΠΡΑ "ΤΡΙΤΩΝΟΥΝ"

 

Στη λογοτεχνία ο κανόνας των τριών αναφέρεται σε μία συγγραφική αρχή όπου η παράθεση των γεγονότων σε τριάδες βοηθά στη δημιουργία αποτελεσματικότερης αφήγησης. Μεταφέροντας τον εν λόγω κανόνα στην πολιτική ανάλυση, υπήρξαν τρεις φορές μέσα στον τελευταίο μόλις ένα χρόνο που η χώρα στερήθηκε της δυνατότητας να γυρίσει σελίδα.

ΑΡΚΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ “ΔΟΥΛΕΥΕΙ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Ο Ταγίπ Ερντογάν μπορεί να “δουλέψει” για εμάς,αρκεί να το καταλάβουμε και να το εκμεταλλευθούμε. Ο Τούρκος Πρόεδρος και από χθες “σουλτάνος έκτακτης ανάγκης”, διαλύει τον στρατό του. Έχει βάλει φυλακή το 1/3 των ανώτατων αξιωματικών του.Φυλακίζει ακόμη και στρατιώτες (!!!) που είναι αμφίβολο αν γνώριζαν ότι τους πήγαιναν για να κάνουν πραξικόπημα.Οι επιπτώσεις στο ηθικό των τουρκικών ΕΔ δεν μπορεί να είναι ασήμαντες…

ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

 

Περίπου 50 θερμοπυρηνικές αεροπορικές βόμβες B-61 διατηρούνται στο συγκρότημα το οποίο είχε αποκλεισθεί από τους πιστούς των δυνάμεων του Ρετζέπ Ερντογάν μετά την καταστολή του πραξικοπήματος. Ο διοικητής της βάσης συνελήφθη. Η είσοδος - έξοδος απαγορεύθηκε, δεν προσγειώνονται αεροσκάφη.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, κορυφώνεται σήμερα, Πέμπτη, η σύγκρουση για τον νέο εκλογικό νόμο. Αν και ο στόχος των 200 ψήφων έχει χαθεί, η κυβέρνηση θα αδράξει την ευκαιρία να εξαπολύσει πυρά κατά του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού, καταγγέλλοντας σύμπραξη με τη συντηρητική ΝΔ, κόντρα στο πάγιο αίτημα του προοδευτικού χώρου για απλή αναλογική. Τα μεσάνυχτα η ψηφοφορία.

ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΑ

 

Τριάντα χιλιόμετρα νοτίως του Λονδίνου, το Sevenoaks (Επτά Βελανιδιές) είναι ένας από αυτούς τους βουκολικούς θύλακες που προσφέρουν στις μάλλον εύπορες οικογένειες τη γοητεία της υπαίθρου στα σύνορα της μεγάλης πόλης.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΜΗ

 

Τουρκικά φουσκωτά προσπαθούν να φτάσουν στην Ελλάδα. Πληροφορίες ότι οι επιβαίνοντες, είναι Τούρκοι πραξικοπηματίες. Οι τουρκικές αρχές πραγματοποιούν έρευνες στο Μπόζμπουρουν. Έκτακτη σύσκεψη στο ΓΕΕΘΑ.

Η EUROPOL ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ

 

Μείζονα κίνδυνο για την Ευρώπη αποτελούν οι επιθέσεις που διαπράττονται από «μοναχικούς λύκους», με τις τελευταίες επιθέσεις σε Γαλλία και Γερμανία να δείχνουν πως είναι δύσκολη αντιμετώπιση αυτού του τύπου επίθεσης.

H MIT ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

 

H MIT, η Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών της Τουρκίας, είχε προειδοποιήσει τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας ότι επίκειται πραξικόπημα, λίγες ώρες πριν αυτό εκδηλωθεί, υποστηρίζει η εφημερίδα «Hürriyet» επικαλούμενη ανακοίνωση της τουρκικής στρατιωτικής ηγεσίας που αναρτήθηκε χθες στην ιστοσελίδα της.

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...

 

Υπέρ της Ελλάδας ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών με πρόσφατη παρέμβαση, όπου συνδέει την κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία, μετά από το αποτυχημένο πραξικόπημα, με την ανάγκη να προχωρήσει η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, ενώ παράλληλα οι Αμερικάνοι προβλέπουν ελληνοτουρκικό επεισόδιο τους επόμενους μήνες.