16 Ιουλίου, 2016

ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΓΥΜΝΟΙ ΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ

 

Μετά τις εικόνες των πραξικοπηματιών στρατιωτικών να παραδίδονται στο Βόσπορο, μια ακόμη κάνει το γύρο του Διαδικτύου.Πρόκειται για την παράδοση πραξικοπηματιών στην Άγκυρα, αφού έχουν βγάλει τις στολές του. 

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΚΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΣ!

 

Λένε πως η Βία ήταν μια θεότητα της μυθολογίας που προσωποποιούσε τη δύναμη και την επιβολή. Σύμφωνα με τη Θεογονία του Ησίοδου, ήταν κόρη του Τιτάνα Πάλλαντα και της Ωκεανίδας Στύγας.

ΣΕ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 161 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ

 

Οι πληροφορίες παραμένουν συγκεχυμένες, καθώς οι τουρκικές αρχές μάχονται ακόμα εναντίον των πραξικοπηματιών σε ορισμένα σημεία της Κωνσταντινούπολης και της Άγκυρας.

AΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Πραξικοπηματίες του στρατού επιχείρησαν να καταλάβουν την εξουσία στην Τουρκία με καταδιωκτικά αεροπλάνα και άρματα μάχης, προκαλώντας τη βίαιη απάντηση της Άγκυρας και την εσπευσμένη επιστροφή από τις διακοπές του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που φαίνεται πως ελέγχει την κατάσταση.

Η ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟΧΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ;

 

Το γεγονός ότι η Γαλλία έχει πέσει τόσες φορές θύμα τρομοκρατικών επιθέσεων δεν είναι τυχαίο. Σύμφωνα με την πολιτική επιστήμονα Ρόνια Κέμπιν, υπάρχει μια σειρά εξωτερικών και εσωτερικών λόγων που την καθιστούν ευάλωτη.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Επικοινωνία με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και με τον πρωθυπουργό, Μπιναλί Γιλντιρίμ θα έχει εντός της ημέρας ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρίσκεται σε διαρκή ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

ΠΙΕΖΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ

 

Αφόρητες άμεσες και έμμεσες πιέ­σεις δέχεται τούς τελευταίους μήνες ή ελλη­νική κυβέρνηση από τήν Ουάσιγκτον προκειμένου νά επισπεύσει τό ηλεκτρο­νικό φακέλωμα γιά τούς Έλληνες πολίτες μέσα από τήν διαδικασία έκδοσης των νέων ταυτοτήτων.

ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

 

Η κυβέρνηση ανοίγοντας το θέμα του εκλογικού Νόμου στο συγκεκριμένο timing έχει πολλαπλούς στόχους. 

Πρώτον, δείχνει αριστερή ταυτότητα, αυτή την οποία έχει χάσει με τα Μνημόνια, και προσπαθεί να την βρει με την Απλή Αναλογική.

ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ

 

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, ως καθ' ύλην αρμόδιο δικαστήριο, επελήφθη για να δικάσει ένα σκέλος της γνωστής υπόθεσης "Siemens". Οι κατηγορούμενοι πολλοί και ιδιαιτέρως πολυσέλιδο το παραπεμπτικό Βούλευμα.

ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΠΑΠΑΧΕΛΑ

 

“Δεν έχουμε αλλάξει τους στόχους μας. Διαχειριζόμαστε προβλήματα και αναζητούμε λύσεις. Οι αποφάσεις της κυβέρνησης αφορούν το μέλλον της χώρας και τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων”, τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ και τον Α. Παπαχελά 14/7/2016.

“ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ”

 

Στο παραδοσιακό διάγγελμα του προς τον γαλλικό λαό για την επέτειο της έναρξης της Γαλλικής Επανάστασης ο Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ διαβεβαίωνε τους πολίτες ότι δεν θα παραταθεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οποία είχε υποβληθεί η χώρα, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις, πέραν της 26ης  Ιουλίου.

Ο ΟΗΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ. ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΚΟΠΙΩΝ =ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ...

 

Το μακρινό 1993, τον Απρίλιο ο ΟΗΕ αποφάσισε ποια θα είναι η ονομασία των Σκοπίων. Η ονομασία που αποφασίστηκε τότε για το κρατίδιο των Σκοπίων ήταν Fyrom ή στα Ελληνικά Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία Της Μακεδονίας και η απόφαση έλεγε ότι το όνομα θα είναι προσωρινό μέχρι την κοινή αποδεκτή λύση του ονόματος από τις χώρες Ελλάδας και Fyrom.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ

 

Η πραγματικότητα είναι πως δύσκολα κάποιος μπορεί να μιλήσει για το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα στην γεωπολιτική σκακιέρα και πόσο μάλλον με τα δούναι και λαβείν των χωρών! Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά...

Η GOOGLE ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΤΗ ΔΕΣΠΟΖΟΥΣΑ ΘΕΣΗ ΤΗΣ

 

Δύο κοινοποιήσεις αιτιάσεων απέστειλε η Κομισιόν, σε σχέση με κατάχρηση δεσπόζουσα θέσης στην αγορά online λογισμικού, κατηγορώντας την ευθέως ότι ευνοεί συστηματικά τη δική της υπηρεσία σύγκρισης τιμών στις οικείες σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης, ενώ ταυτόχρονα περιορίζει τεχνητά τη δυνατότητα ιστοτόπων τρίτων μερών να εμφανίζουν διαφημίσεις αναζήτησης των ανταγωνιστών της Google.

ΤΟ FBI ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ… «ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ»

 

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα τεχνολογίας The Verge, το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI) κατά τα τελευταία τρία χρόνια φέρεται να έχει συγκεντρώσει δεδομένα από την ίριδα του ματιού περίπου 430.000 ατόμων.