14 Ιουλίου, 2016

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ;

 

Ισχυρή πρόκληση και αρνητική κλιμάκωση από τους τουρκόφρονες. Ήταν στις 31 Μαΐου, όταν μέσα στο πνεύμα της κλιμάκωσης και δημιουργίας ενός επιπλέον πόλου συγκρουσιακού κλίματος στα ελληνοτουρκικά, η (παράνομης λειτουργίας) «Συμβουλευτική Επιτροπή Τούρκων Δυτικής Θράκης» εξέδωσε ανακοίνωση.

Η ΛΙΜΝΗ ΚΟΜΟ ΤΩΝ CELEBRITIES ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!

 

Η λίμνη Κόμο, στην βόρεια Ιταλία, έχει γίνει γνωστή ως τόπος διακοπών των ανά τον κόσμο πλούσιων και διάσημων - Στην περιοχή διαθέτουν πολυτελείς βίλες ο Τζορτζ Κλούνεϊ, η Μαντόνα και ο Ρίτσαρντ Μπράνσον.

ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΩΣ 400 ΓΑΛΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΗ ΒΑΓΔΑΤΗ

 

Ρίχνει άγκυρα στη Μέση Ανατολή το γαλλικο αεροπλανοφόρο «Σαρλ Ντε Γκολ».Περίπου 300 ως 400 γάλλοι στρατιωτικοί εκπαιδεύουν ιρακινούς στρατιώτες στη Βαγδάτη και κούρδους πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ BREXIT ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑΤΟ “ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΤΑΣΗ”;

 

Που πάει το ΝΑΤΟ; Ο Edward Lozansky που είναι πρόεδρος του Αμερικανικού Πανεπιστημίου στη Μόσχα και ο Jim Jatras πρώην σύμβουλος για διεθνή ζητήματα στη Γερουσία με άρθρο τους  στην εφημερίδα Washington Times,επισημαίνουν:

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: «Κινηματογραφική» διάρρηξη τα ξημερώματα της Πέμπτης σε κατάστημα καλλυντικών στο Αιγάλεω, επί της Πέτρου Ράλλη 76. Άγνωστοι έριξαν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο πάνω στα ρολά του μαγαζιού και τα έσπασαν, μπήκαν στο εσωτερικό του και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και προϊόντα.

Η ΝΕΑ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 

Η δυσπιστία απέναντι στις ελίτ και ο αργός θάνατος της σοσιαλδημοκρατίας βρίσκονται πίσω από την άνοδο του εθνικισμού. Υποχωρεί η απήχηση της ριζοσπαστικής αριστεράς. Οι αντιστάσεις στην εμβάθυνση της ευρωπαϊκής ενοποίησης και το φάντασμα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΛΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΚ

 

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ δήλωσε πως η χώρα του σκοπεύει να αναπτύξει καλές σχέσεις με τη Συρία και το Ιράκ, προσθέτοντας πως και οι δύο χώρες πρέπει να είναι σταθερές προκειμένου να επιτύχουν οι προσπάθειες κατά της τρομοκρατίας.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Πρέπει να παραδεχθούμε ότι η εμπειρία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) στην Ελλάδα δεν ήταν επιτυχημένη, δήλωσε η γενική διευθύντρια του Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Financial Times.

ΝΕΟ "ΟΧΙ" ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ

 

Επιμένει στην καταψήφιση του νέου εκλογικού νόμου το ΠΑΣΟΚ με το καινούργιο "όχι" της προέδρου του κόμματος Φώφης Γεννηματά παρά τις οχλήσεις της κυβέρνησης.

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ATHENS LEDRA

  

Ένας ενδιαφερόμενος δεν κατάφερε να καταθέσει προσφορά επειδή υπήρξε παρέμβαση εκπροσώπων του ΕΠΑΜ. Ο πλειστηριασμός θα επαναληφθεί στη μισή τιμή σε δύο μήνες. Η τιμή εκκίνησης του πλειστηριασμού ήταν τα 47,8 εκατ. ευρώ.

Η ΑΛΒΑΝΙΑ 'ΠΝΙΓΕΙ' ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 

Ο ΟΗΕ επιβεβαιώνει, ότι η Αλβανία είναι μεταξύ των πέντε μεγαλύτερων καλλιεργητών μαριχουάνας στον κόσμο, μαζί με τη Κολομβία, την Τζαμάικα, την Ολλανδία και την Παραγουάη!