06 Ιουλίου, 2016

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ

 

ΗΞΕΙΣ ΑΦΗΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ.Ναι μεν αλλά από την Τουρκία, που εμφανίστηκε αρχικά διατεθειμένη να συνεργαστεί με τη Ρωσία κατά του Ισλαμικού Κράτους.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

 

Την Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως θα επισκεφθεί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος από αύριο το μεσημέρι μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου 9 Ιουλίου 2016.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ Η ΕΕ

 
Πώς το Brexit έσπασε την "φούσκα" των Βρυξελλών.Στους τρεις προηγούμενους μήνες, ένας απλός παρατηρητής στις Βρυξέλλες θα μπορούσε να σκεφτεί ότι ο Brexit ήταν το όνομα μιας νέας μπύρας, που παρασκευάζεται κάπου στη Φλάνδρα. Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ....
 


ΣΤΗ ΣΑΓΚΑΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Επιπλέον επενδύσεις της Cosco στον Πειραιά. Στη Σαγκάη βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η κυβερνητική αποστολή. Με τον πρόεδρο της Cosco συναντήθηκε ήδη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΣΤΙΣ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

Διάλυση! Μετά το Brexit η ΕΕ δείχνει ότι κουνιέται συθέμελα.Η Ουγγαρία ανακοίνωσε δημοψήφισμα στις 2 Οκτωβρίου για να αποφασίσουν οι πολίτες της αν θα δεχτούν τις υποχρεωτικές ποσοστώσεις μετεγκατάστασης προσφύγων και μεταναστών!Την ανακοίνωση έκανε ο Ούγγρος πρόεδρος.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Αυξημένη είναι η κίνηση, από νωρίς το πρωί, στους δρόμους της Αθήνας και του Πειραιά, λόγω της απεργίας των εργαζομένων σε μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και προαστιακό.

ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ Η “ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ” ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ;

 

Το ΓΕΣ, όπως και τα υπόλοιπα Γενικά Επιτελεία, πληρώνουν την βιασύνη με την οποία κλήθηκαν να φτιάξουν δομές για την φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών. Η αποστολή προσωπικού σ΄ αυτές χωρίς τον έγκαιρο εμβολιασμό του προσωπικού ήταν απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!

ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟ ΒΡΕΧΙΤ

 

Η Μέρκελ εξήγγειλε ραγδαίο εξοπλισμό της Γερμανίας. Πρέπει, είπε, να καλυφθεί η διαφορά αμυντικών δαπανών ΗΠΑ-Γερμανίας. Ο στόχος είναι ιδιαίτερα φιλόδοξος αφού οι ΗΠΑ έχουν το μεγαλύτερο αμυντικό προϋπολογισμό στον Κόσμο, μεγαλύτερο από ότι η Ρωσία και η Κίνα μαζί.

ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΣΤΟ ΕΣΥ

 

Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά τα όσα έγιναν γνωστά για τις συνθήκες που επικρατούν στις εγκαταστάσεις των πλυντηρίων στο Νοσοκομείο Κιλκίς, οι Γενικοί Σύμβουλοι της Ομοσπονδίας θέλησαν να απαντήσουν με αριθμούς στις “κυβερνητικές εξαγγελίες του αέρα”.

ΥΠΕΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

 

Υπετριπλασιάστηκαν μέσα σε τέσσερα χρόνια οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου με τα χρέη τους να έχουν τετραπλασιαστεί, κάτι που δείχνει πως παρέμεινε ατελέσφορη για τα συμφέροντα του Δημοσίου η δημοσιοποίηση των ονομάτων μεγαλοοφειλετών ως μέτρο πίεσης για να εξοφλούν ή να ρυθμίζουν τα χρέη τους προς την εφορία.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ;

 

Το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters αναφέρει πως οι πτήσεις τσάρτερ από Ρωσία προς Τουρκία ξεκινούν ξανά στις 7 Ιουλίου. Η Ρωσία ήρε την προηγούμενη Πέμπτη τους περιορισμούς που είχε επιβάλει στον τουρισμό προς την Τουρκία μετά τη συγγνώμη που ζήτησε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την κατάρριψη από την Άγκυρα ενός ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Δ.Σ ΤΗΣ ΕUROBANK ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΑΠΗΝΤΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΑ

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας «Εurobank», Φωκίων Καραβίας, στην πολύωρη ακρόασή του στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση έκανε την εξής δήλωση:

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΙΕΡΑΤΕΙΟ

 

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το δημοψήφισμα-σταθμός στην ιστορία του δημοκρατικού πολιτεύματος στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός προχώρησε σε τουιτάρισμα, απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό.