30 Ιουνίου, 2016

ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

 

Δημοσκόπηση: Ποιες θεσμικές αλλαγές θέλουν να δουν οι Έλληνες στο κράτος. 
Υπέρ της καθιέρωσης της απλής αναλογικής τάσσεται η πλειοψηφία των ερωτηθέντων του «Βαρόμετρου» της Public Issue που δημοσίευσε η Αυγή της Κυριακής.

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ;

 

Ούτε λίγο ούτε πολύ τα δάνεια που έλαβαν οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι των ΜΜΕ από διάφορες τράπεζες ανέρχονται στο ιλιγγιώδες ποσό των 900.000 εκατομμυρίων ευρώ.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Στόχος ληστών έγινε το πρωί της Πέμπτης χρηματαποστολή στον Υμηττό. Σε υπαίθριο κιόσκι επί της κεντρικής πλατείας της περιοχής, δύο άγνωστοι που φορούσαν κράνη, υπό την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους ασφαλείας, στη διάρκεια ανεφοδιασμού ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, άρπαξαν τα χρήματα από ανοικτό βαλιτσάκι και διέφυγαν με μοτοσικλέτα.

OΛΟ ΤΟ “ΠΑΙΧΝΙΔΙ” ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΙΣΡΑΗΛ ΑΙΓΥΠΤΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ

 

Στην ιστοσελίδα Debka που  ως γνωστόν εκφράζει τη Μοσάντ, δημοσιεύεται μια ανάλυση για την πρόσφατη συμφωνία Τουρκίας-Ισραήλ. Συνοπτικά στο δημοσίευμα αναφέρονται τα εξής:

ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΩΣ ΟΙ AΓΓΛΟΙ ΦΑΡΜΑΚΩΣΑΝ

 

Οι Άγγλοι, με το BREXIT, κατάφεραν ισχυρότατο, μάλλον θανάσιμο, πλήγμα στη γερμανική κυριαρχία στην Ευρώπη οδηγώντας την ίδια την ΕΕ είτε σε διάλυση είτε σε εκ βάθρων αναδιάρθρωση. Με αγωνία οι πιο υποψιασμένοι από τους 27 αναρωτιούνται αν η Ιταλία του Ρέντσι θα είναι μαζί τους όταν αρχίσουν να πέφτουν τα φθινοπωρινά φύλλα.

ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ Η ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

 

Το βράδυ της Τετάρτης, 15/05, το ISIS κατόρθωσε να πάρει ξανά υπό τον έλεγχό του τα χωριά Τζαμουσίγια και Ουμ Αντασάτ από τις “Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις” (SDF), τις οποίες στηρίζουν οι ΗΠΑ. Τα χωριά αυτά βρίσκονται νοτιοδυτικά της ελεγχόμενης από το ISIS πόλης Μανμπίζ.

†«Η ΣΥΝΑΞΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ»

 

Σήμερα η Εκκλησία εορτάζει με ξεχωριστή λαμπρότητα τη Σύναξη των Δώδεκα Αποστόλων. Βεβαίως υπάρχουν και οι προσωπικές μνήμες τους σε διάφορες ημερομηνίες του έτους, αλλά με αυτόν τον συλλογικό εορτασμό τιμάται σύμπασα η χορεία των μεγάλων αυτών ανδρών, οι οποίοι ως συνεχιστές του σωτηριώδους έργου του Κυρίου επί της γης, έστρεψαν τον ρου της ιστορίας και άλλαξαν κυριολεκτικά την μορφή του κόσμου!

ΕΚΚΛΗΣΗ ΚΑΜΕΡΟΝ ΣΕ ΚΟΡΜΠΙΝ

 

Ο υπό παραίτηση πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον κάλεσε σήμερα τον ηγέτη των αντιπολιτευόμενων Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν να παραιτηθεί και αυτός από την προεδρία του κόμματός του για λόγους "εθνικού συμφέροντος".

ΡΩΣΟ - ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ

 

Με αφορμή την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν τηλεφώνησε σήμερα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν - στην πρώτη τους απευθείας συνομιλία από την έναρξη τον περασμένο Νοέμβριο της σοβαρής διπλωματικής κρίσης μεταξύ των δύο χωρών, εξαιτίας της κατάρριψης του ρωσικού μαχητικού από την τουρκική πολεμική αεροπορία. 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε

 

Φανερώνονται πλέον τα σχέδια της ευρωπαϊκής ελίτ, η οποία πλέον επιχειρεί ανοικτά για τη δημιουργία ενός νέου ευρωπαϊκού υπερκράτους, το οποίο θα ελέγχει τα πάντα. Μάλιστα, το σενάριο αυτό προβλήθηκε και από την Daily Mail, η οποία κατά το παρελθόν είχε ταχθεί υπέρ του Brexit. 

ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

 

Η εταιρεία-ναυαρχίδα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η Volkswagen συνεχίζει να πλήττει το κύρος της ευρωπαϊκής χώρας στην παγκόσμια αγορά. Σύμφωνα με τις αμερικανικές εφημερίδες η VW έχει συμφωνήσει να αποζημιώσει τις ΗΠΑ με 15 δισεκατομμύρια δολάρια, ώστε να ικανοποιηθούν οι Αμερικανοί για το σκάνδαλο με την απάτη των εκπομπών ρύπων σε μοντέλα της εταιρείας.

ΠΑΡΤΥ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

 

Πανηγυρίζει η ελληνική ναυτιλία του Λονδίνου, μετά το Brexit του πρόσφατου δημοψηφίσματος. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του ελληνικού, αλλά και του βρετανικού λόμπυ, η έξοδος της Βρετανίας δημιουργεί προϋποθέσεις για μεγάλη κερδοφορία.