11 Ιουνίου, 2016

ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΗΧΗΡΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ

 

Για να έρθει αυτή η πολυπόθητη ημέρα της Πανορθοδόξου Συνόδου χρειάσθηκαν 50 ολόκληρα χρόνια διαβουλεύσεων, συγκροτήσεως και συγκλήσεως υποεπιτροπών, επιτροπών, συσκέψεων και Συνόδων.

ΤΑ 45 ΝΕΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ

 

Τι πρέπει να ψηφιστεί.Εως τις 31 Οκτωβρίου θα έχει περιθώριο η κυβέρνηση να υλοποιήσει το δεύτερο σετ προαπαιτούμενων μέτρων, που αριθμεί 15 δράσεις, ώστε να ξεκλειδώσει την εκταμίευση της δεύτερης υποδόσης 2,8 δισ. ευρώ, ενώ παράλληλα θα πρέπει να «τρέξει» για να κλείσει 41 δράσεις ώστε να ολοκληρωθεί και ο δεύτερος έλεγχος του προγράμματος. Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ...

Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΟΥΣΕ 4 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

 

ΑΓΡΙΕΥΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ. Ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ακούγεται ο εκδότης Μάκης Τριανταφυλλόπουλος να ζητά 3-4 εκατ. ευρώ από τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, ισχυρίζονται ότι διαθέτουν τα parapolitika.gr.

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ TΣΑΜΟΥΡΙΑ

 

«Η Αλβανία γίνεται μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα και θέλουμε να είμαστε μαζί της σε αυτό το γίγνεσθαι. Από την άλλη, δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς στην Αλβανία, ότι το μέλλον της συνδέεται με τις καλές σχέσεις με τον νότια γείτονά της.

ΣΤΙΣ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ ΧΙΟΥ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ

 

 «Το ακριτικό νησί των Οινουσσών επισκέπτεται την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμος. Ο Σύλλογός Φίλων Οινουσσών θα τον υποδεχθεί με χαρά στην αίθουσα «Μαρίας Π. Λαιμού» μετά τη Θεία Λειτουργία.

ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ AΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

 

Ο Μάνος τέλος 2007 αγόρασε διαμέρισμα 123 τετραγωνικά στη Βούλα, νιόπαντρος, μαζί με τη γυναίκα του τη Στέλλα. Ο Μάνος έπαιρνε καλά λεφτά και επίσης καλή δουλειά είχε και η γυναίκα του, ως γραμματέας διευθύνσεως μάλιστα.

ΓΙΑ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΤΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ

 

Στενός συνεργάτης του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα χαρακτήρισε χθες «ενθαρρυντικό» γεγονός την προέλαση των κυβερνητικών δυνάμεων στη Λιβύη, με την υποστήριξη της διεθνούς κοινότητας, απέναντι στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους στο προπύργιό τους στη Σύρτη.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Σφοδρή επίθεση στον Χρήστο Σπίρτζη εξαπέλυσε το Σάββατο ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις αντιρρήσεις που εξέφρασε ο υπουργός Υποδομών για την ιδιωτικοποίηση στο Ελληνικό. «Να ενώσουμε όλοι οι Έλληνες τη φωνή μας να συμπαρασταθούμε σε ένα ανθρώπινο δράμα» δήλωσε σκωπτικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ

 

Συμμετέχεις σε έναν αγώνα δρόμου. Υπάρχει ο κλασσικός μαύρος Αμερικάνος με τα μούσκουλα και το αγριεμένο βλέμμα που θα βγει πρώτος. Υπάρχει ο Κινέζος με τα τρομερά συστήματα προπόνησης και την Ασιατική ντόπα που θα βγει δεύτερος. Υπάρχει και ο αέρινος Ρώσος με την τεχνική του κατάρτιση που θα βγει τρίτος.

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

 

Σχέδια επικοινωνιακής «απόδρασης» από την ζοφερή πραγματικότητα που διαμορφώνουν τα επώδυνα δημοσιονομικά μέτρα που ψηφίστηκαν το τελευταίο διάστημα, με εκλογικό νόμο, αλλαγή του Συντάγματος και ανασχηματισμό αναζητά η κυβέρνηση.

ΝΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΑΣ

 

Εξοπλίζεται με ταχύτατους ρυθμούς το Πολεμικό Ναυτικό της Τουρκίας, καθώς κατασκευάζουν το τελευταίο διάστημα μεγάλο αριθμό πολεμικών πλοίων. Τα τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως στις 17 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η καθέλκυση της Τρίτη κορβέτας κλάσης ADA του τουρκικού ναυτικού. 

ΓΙΑ ΝΤΟΜΙΝΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΜΕΤΑ ΤΟ BREXIT ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ

 

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel ότι δεν μπορεί να αγνοήσει την πιθανότητα αποχώρησης κι άλλων χωρών από την Ευρωπαϊκή Ένωση, εάν στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου οι Βρετανοί ταχθούν υπέρ του Brexit.«Δεν μπορείς να το αποκλείσεις» δήλωσε ο Σόιμπλε στο περιοδικό σύμφωνα με την προδημοσίευση μέρους της συνέντευξής του, που δημοσιεύεται αύριο.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8.000 ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

 

Σε 13.677 ανέρχεται ο αριθμός των ανήλικων προσφύγων (0-18 ετών) που βρίσκονται στα κέντρα φιλοξενίας, σύμφωνα με την πρώτη καταγραφή των παιδαγωγικών - εκπαιδευτικών δράσεων που οργανώνονται στα Κέντρα, η οποία δόθηκε σήμερα, Παρασκευή, στη δημοσιότητα.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΙΡΙΑΛ

 

Δόθηκε το «πράσινο φως» από το Euro Working Group στο Ελσίνκι - στο οποίο την Ελλάδα εκπροσώπησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γενικός γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής, Φραγκίσκος Κουτεντάκης- προς τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια για την εκταμίευση της δόσης των 7,5 δισ. ευρώ.