06 Ιουνίου, 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ

 

Συνῆλθε σήμερον ἐκτάκτως, ὑπό τήν προεδρίαν τῆς Α. Θ. Παναγιότητος, τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, εἰς συνεδρίαν, ἡ Ἱερά Ἐνδημοῦσα Σύνοδος τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριαρχείου πρός ἐπισκόπησιν τῆς πορείας τῆς χάριτι Θεοῦ συγκληθείσης καί ἤδη ἐπί θύραις Ἁγίας καί Μεγάλης Συνόδου τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας.

''ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ''

 

Τ Πατριαρχεο ντιοχείας μετ θλίψεως κα κπλήξεως, πληροφορήθη περ τς ποφάσεως τς γίας κα ερς Συνόδου το Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, μ μερομηνία τν 31ην Μαΐου ..

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΤΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ – ΜΕ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Μπήκαν στον τρίτο τους μήνα οι δυναμικές κινητοποιήσεις εργαζομένων και νεολαίας στη Γαλλία, εναντίον της επίθεσης κατά της εργατικής νομοθεσίας, από την σοσιαλιστική κυβέρνηση Ολάντ-Βαλς – και δεν παρουσιάζουν σημεία αγωνιστικής κάμψης.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΤΩ ΤΑ "ΞΕΡΑ" ΣΟΥ ΦΙΛΗ

 

Ο Κάτων, ο λεγόμενος Τιμητής, επικρίνοντας έναν παχύσαρκο («τον υπέρπαχυν κακίζων»), είπε: «Που θα μπορούσε να είναι χρήσιμο για την πόλη ένα τέτοιο σώμα, που από το λαιμό μέχρι τ' αχαμνά καλύπτεται από την κοιλιά;».

ΒΥΘΙΣΑΝ AIRBUS ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΞΕΦΥΓΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ!

 

Τον θεό τους δεν έχουν οι Τούρκοι, οι οποίοι βύθισαν ένα Airbus A300 έξω από ένα θέρετρο στο Αιγαίο, με σκοπό την ενίσχυση του καταδυτικού τουρισμού στην περιοχή.
Το γιγαντιαίο αεροπλάνο στάλθηκε στο βυθό της θάλασσας στις 4 Ιουνίου στα ανοικτά του δημοφιλούς θερέτρου στο Κουσάντασι στο Αϊδίνι.

«ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»

 

Οι γείτονες, Σλάβοι των Σκοπίων, έχουν μια ιστοσελίδα στο Facebook στην οποία εκφράζουν όλα τα αγνά αισθήματά τους για τους Έλληνες.Η σελίδα αυτή που καθορίζεται ως «κυβερνητική οργάνωση» έχει τίτλο :

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Ξιφίδιο και μαχαίρι έβγαλε σε υπάλληλο καταστήματος νυχτερινής διασκέδασης ένας 34χρονος στην Ίο, όταν, σε κατάσταση μέθης, δεν του επετράπη η είσοδος στο κατάστημα.

ΜΕ ΜΠΑΡΑΖ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΜΕ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ

 

«Ανησυχούν οι Νοτιοευρωπαίοι. Διογκώνεται ο κίνδυνος χρεοκοπίας στην Ελλάδα» με αυτόν τον τίτλο ανοίγει το διαδικτυακό οικονομικό πόρταλ Deutsche Wirtschafts Nachrichten το οποίο αναφέρεται στην πρόσφατη απόφαση της ΕΚΤ.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

 

Την αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης και της ΝΔ έχει προκαλέσει η κίνηση των τουρκικών αρχών να προγραμματίσουν ανάγνωση του Κορανιού μέσα από την Αγία Σοφία κατά το μήνα του Ραμαζανιού. Τα τουρκικά σχέδια αποτελούν πρόκληση απέναντι στην Ελλάδα, το Πατριαρχείο και συνολικότερα την Ορθοδοξία.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΟΚ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ 13ου-14ου ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

 

Βόμβα" στα εναπομείναντα εργασιακά δικαιώματα και στα θεμέλια της κυβερνητικής συνοχής αποτελούν οι απαιτήσεις των δανειστών στον τομέα των μισθών, των εργασιακών σχέσεων και των συμβάσεων του ιδιωτικού τομέα. 

ΙΤΑΜΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ

 

Προκλητικοί οι Αλβανοί, λίγες ώρες πριν την έναρξη της επίσκεψης του υπουργού Εξωτερικών στην Αλβανία, θέτουν θέμα τσάμηδων. Ο Αλβανός πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στο Συνέδριο του Κόμματος των Τσάμηδων, υποστήριξε ότι "ο ανταγωνισμός με τους μύθους δεν φέρνει τίποτα το καλό στην ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ των εθνών και κοινοτήτων".

ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

 

Η Βουλή καλείται να αποφανθεί εάν θα αρθεί η ασυλία του Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, του πρώην Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και του βουλευτή του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη.