04 Ιουνίου, 2016

ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΙΘΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ

 

ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. Σε μεγάλο κίνδυνο τίθεται πλέον ξεκάθαρα η σύγκληση της Μεγάλης Πανορθόδοξης Συνόδου που έχει αναγγελθεί, ήδη από το 2008, και το 2014 και προγραμματιστεί.

ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ

 

Οι αμυντικές δαπάνες των χωρών - μελών του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη αναμένεται να σημειώσουν άνοδο για πρώτη φορά μέσα σε μια δεκαετία, καθώς αυξάνεται η ανησυχία σχετικά με τις σχέσεις με τη Ρωσία και την προσφυγική κρίση στη Μεσόγειο, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα των Financial Times.

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΕΚΡΟΙ

 

Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης ανοικτά της Κρήτης, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των Καλών Λιμένων, έφτασαν όταν το ξύλινο σκάφος στο οποίο επέβαιναν εκατοντάδες μετανάστες έβαλε νερά και βρέθηκε σε κίνδυνο.

ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΑΝΑΦΙΛΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ

 

Μα γιατί δεν ξεσηκώνεται ο κόσμος με όλα αυτά που συμβαίνουν; Το ερώτημα είναι φυσιολογικό, αλλά και αφελές. Αν δεν είναι άλλοθι αδράνειας, ή πρόφαση παραίτησης.Ποτέ μια κοινωνία, ή ένας λαός δεν ξεσηκώνεται μόνο και μόνο από τα παθήματά του. Όσο τραγικά, όσο ολέθρια κι αν είναι.

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕΙ- ΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ

 

Ιδιαίτερης – ενημερωτικής, επεξηγηματικής και διδακτικής- αξίας για τον ΄Ελληνα αναγνώστη, το κατωτέρω άρθρο του γνωστού μας Αμερικανού Οικονομολόγου, καθηγητή, συγγραφέα, πολιτικού διανοητή, πρώην υπουργού κυβέρνησης Ρέϊγκαν (!), παρουσιάζει με εκτυφλωτική διαύγεια τη συνταγή θεραπείας-θανάτου.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΚΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

Σε λίγες μέρες οι Βρετανοί θα ψηφίσουν για την παραμονή ή την έξοδό τους από την ΕΕ.Για να αποτραπεί το BREXIT οι κυρίαρχες ελίτ στη Βρετανία και στην ΕΕ επιστράτευσαν όλη τη γκάμα τρομοκρατικών επιχειρημάτων που χρησιμοποιούν επί χρόνια στην Ελλάδα εναντίον της εξόδου από το ευρώ: διεθνής απομόνωση, οικονομική καταστροφή, ακόμα και παγκόσμιος πόλεμος, τα τρία κακά της μοίρας τους των Βρετανών αν ψηφίσουν BREXIT.