31 Μαΐου, 2016

ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ

 
Οι νέες ουσίες που κάνουν θραύση, οι κίνδυνοι και το οργανωμένο έγκλημα.Προβληματισμό προκαλεί η Ευρωπαϊκή Έκθεση για τα Ναρκωτικά 2016 καθώς όπως επισημαίνεται από τον οργανισμό της ΕΕ για τα ναρκωτικά (EMCDDA) παρατηρούνται ανοδικές τάσεις…. Διαβάστε όλη την έρευνα ΕΔΩ
 


ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 880 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΝΙΓΗΚΑΝ

  

Ο προηγούμενος απολογισμός της Ύπατης Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες έκανε λόγο για τουλάχιστον 700 πνιγμούς.

ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ

 

Δεν πληρώνω.Τετριμμένος είναι ο ισχυρισμός ότι «από το κίνημα Δεν Πληρώνω η Βαλαβάνη πέρασε στο “πατριωτικό καθήκον” να πληρώνουν όλοι τους φόρους τους». Μάταια έχω ζητήσει να αναδημοσιεύσουν οτιδήποτε δικό μου από το έδαφος του Δεν Πληρώνω, απλούστατα επειδή δεν υπάρχει.

ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΕΚΡΟΙ

 

Από τη θεομηνία και τις πλημμύρες που έπληξαν το νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Ο ένας ήταν πυροσβέστης που επιχείρησε στην περιοχή Schwäbisch Gmünd του κρατιδίου της Βάδης - Βυρτεμβέργης να σώσει τη ζωή ενός ατόμου, το οποίο έχασε επίσης τη ζωή του.

ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

 

Δευτέρα πρωί και έχει ξεκινήσει μια θεωρητικά χαλαρή εβδομάδα στη δουλειά. Από τα πρώτα νέα που μαθαίνουμε, χθες βράδυ, λέει, είχαμε πανσέληνο. Αλήθεια; Κι εμείς “εδώ” γιατί δεν το πήραμε χαμπάρι; Δεν πάει πολύς καιρός, που το facebook έσφυζε από τραγούδια και σχόλια, όποτε είχαμε πανσέληνο.

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

 

Η Επιτροπή Oικονομικών Yποθέσεων της βουλής του Ισραήλ ενέκρινε  την χορήγηση επιπλέον 13,2 δισεκατομμύρια σέκελς (3,4 δισεκατομμύρια δολάρια) για αμυντικές δαπάνες και ασφάλειας έπειτα από μια θυελλώδη συνεδρίαση κατά την οποία μέλη της αντιπολίτευσης κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι θέτει σε προτεραιότητα την Άμυνα εις βάρος των κοινωνικών δαπανών.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΙΣ «ΜΗΧΑΝΕΣ» ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

 

Στρατηγικό σχέδιο εισόδου στις ευρωπαϊκές εφοδιαστικές αλυσίδες φαίνεται ότι θέλουν να ενεργοποιήσουν οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι και προκειμένου να πετύχουν την υλοποίησή του υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να συμμετέχουν στον διαγωνισμό για την αποκρατικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ

 

Για αθέτηση λόγου κατηγορεί την Τουρκία ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο θέμα της αλλαγής του αντιτρομοκρατικού νόμου προκειμένου να χορηγηθεί βίζα στους πολίτες της και προαναγγέλλει σκλήρυνση της στάσης της Ευρώπης.

ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ

 

Μεγάλες στρατιωτικές ασκήσεις προκήρυξαν οι Ρώσοι, ως αντίμετρα στην αντιπυραυλική ομπρέλα του ΝΑΤΟ στην Πολωνία και τη Ρουμανία. Η κωδική ονομασία της άσκησης είναι ‘Αστραπή’. Σκοπός της άσκησης είναι η επίθεση, κατάληψη και αστραπιαία καταστροφή στόχου σε ευρωπαϊκό έδαφος. Θυμίζουμε ότι οι δηλώσεις Πούτιν από την Αθήνα είναι ευθεία επίθεση στο ΝΑΤΟ.

«ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ΣΤΗΝ Ε.Ε

 

Για πρώτη φορά η Ελλάδα κατάφερε να χρησιμοποιήσει «το Ρωσικό χαρτί» ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με το νέο άρθρο του Sputnik. Η επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στην χώρα μας, την βοήθησε να ενισχυθεί απέναντι στην Δύση, η οποία της συμπεριφέρεται ως αποικία τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 
Ελλάδα:Συνεχίζεται η διαδικασία επιλογής και διορισμού των νέων διοικήσεων στα νοσοκομεία της χώρας. Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας επέλεξε  νέους διοικητές και αναπληρωτές σε 14 νοσοκομεία.

ΤΡΟΜΟΣ ΑΠΟ EUROPOL

 

Τρόμος προκαλούν τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Europol, σχετικά με τους μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα και την τρομοκρατία.  Σύμφωνα με άρθρο της Daily mail, αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Ελλάδα πλήθος μεταναστών που συσχετίζονται με τρομοκράτες, εκ των οποίων 2 περιπτώσεις προκαλούν έντονη ανησυχία.

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΟΗΣΙΑ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

 

«Οικονομική ανοησία» χαρακτήρισε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε την αύξηση του ΦΠΑ, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν υπήρχε εναλλακτική λύση, λόγω της υστέρησης εσόδων του ελληνικού κράτους.