13 Μαΐου, 2016

ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ EΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

 

Ενώ στην Ελλάδα πολλοί γνωστοί και επώνυμοι τουρκολάγνοι υποστηρίζουν πως δεν διαπράχτηκε καμία γενοκτονία σε βάρος του ελληνισμού της Ανατολής, και ότι οι Έλληνες έφυγαν μετά… «βαΐων και κλάδων» από την προκυμαία της Σμύρνης, έρχεται ένας Τούρκος, πολύ γνωστός διανοούμενος – αρθρογράφος, να τους βάλει τα γυαλιά αποδεχόμενος δημόσια πως διαπράχτηκαν αμέτρητα εγκλήματα σε βάρoς των Ρωμιών, Αρμενίων, Ασσυρίων, δηλαδή των χριστιανών της Ανατολής στις αρχές του εικοστού αιώνα.

ΣΕ ΙΣΧΥ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ- ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ Ο ΝΟΜΟΣ

 
Σε ισχύ είναι από το βράδυ της Πέμπτης πολλές διατάξεις του νέου ασφαλιστικού και φορολογικού, μετά τη δημοσίευση στο ΦΕΚ του νόμου. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ....

 


ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ;

  

Για να μην χαθούν και άλλες ευκαιρίες, Αθήνα και Μόσχα θα πρέπει να σκεφθούν σοβαρά τι λάθος κάνουν εδώ και δεκαετίες και καμία πρωτοβουλία συνεργασίας μεταξύ τους δεν πέρασε ποτέ σε φάση υλοποίησης.

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ

 

Σε τελικό στάδιο η συμφωνία εξομάλυνσης των σχέσεων των δύο χωρών. Την συνεργασία Ισραήλ – Τουρκίας στο τομέα των μυστικών υπηρεσιών προετοιμάζουν οι αρμόδιες υπηρεσίες των δύο χωρών. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τουρκική εφημερίδα Χουριέτ ο γενικός πρόξενος του Ισραήλ στην Κωνσταντινούπολη Shai Cohen.

ΝΕΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΤΡΟΠΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ

 

Στις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης 17 Μαΐου 2016, αναμένεται να συζητηθεί από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, το ζήτημα της προ τριμήνου προσφυγής των οργανώσεων των «Τσάμηδων», κατά της Ελλάδος.

ΘΑ ΒΓΕΙ (ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ) ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2017;

 

Την πεποίθηση ότι με «σκληρή δουλειά», ως το Eurogroup της 24ης Μαΐου θα μπορούσε να υπάρξει συνολική συμφωνία-πακέτο για την αξιολόγηση, τον ρόλο του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα και για το χρέος, εξέφρασαν σήμερα πηγές της ευρωζώνης από τις Βρυξέλλες.

ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΑΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Εκτός από γαμπρός του Προέδρου, ο διάδοχος του Νταβούτογλου θα πρέπει να είναι ακριβώς το αντίθετο: υπάκουος και πιστός. Χαμηλών τόνων, υπάκουος και κυρίως ακατάλυτα πιστός στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν:

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας οργανώνουν το μεσημέρι η ΟΛΜΕ (12:30) και η ΔΟΕ (13:00), ζητώντας, μεταξύ άλλων, την κάλυψη των κενών στα σχολεία με μόνιμους διορισμούς, μονιμοποίηση των αναπληρωτών και αύξηση των δαπανών για την εκπαίδευση.

ΑΠΟΠΕΜΦΘΗΚΕ Η ΡΟΥΣΕΦ

 

Η Γερουσία της Βραζιλίας αποφάσισε την προσωρινή αποπομπή της Προέδρου της χώρας από την εξουσία, μέσω της παραπομπής της σε δίκη, με 55 ψήφους υπέρ έναντι 22 κατά.

Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

 

Κατά των αλλαγών στην παιδεία αλλά και εναντίον στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τάχθηκε ο καθηγητής, Θάνος Βερέμης: «Ο κ. Τσίπρας είναι ο πρωταγωνιστής των αιώνιων φοιτητών.

ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

 

Ισοπεδώνει την τουρκική οικονομία η απόφαση την Ρωσίας για απαγόρευση όλων των εισαγωγών των αγροτικών προϊόντων από την Τουρκία στη Ρωσία. Πρόκειται για προσωπική απόφαση του Ρώσου Προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος με μία και μόνο  κίνηση βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να απαντήσει στις προκλήσεις.

H ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΘΗΒΩΝ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΗΣ

 

Μέσα στην εόρτια πασχαλινή περίοδο που διανύει η Εκκλησία μας εορτάστηκε με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια στην πόλη των Θηβών, η μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Καλοκτένους του Νέου Ελεήμονος, Επισκόπου Θηβών και Εξάρχου πάσης Βοιωτίας.