07 Μαΐου, 2016

ΠΩΣ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟ ΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΗ

 

Είναι επίσημο. Πρόκειται για την πλέον απολυταρχική Κυβέρνηση. Πρώτη φορά Αριστερά και… πρώτη φορά συμβαίνουν στην χώρα μας, τόσο ακραία γεγονότα, που είναι αδύνατο να μην σε παραπέμπουν σε άλλες εποχές και άλλες ιδεολογίες. Οι επαναστάτες χωρίς αιτία, που πριν πάρουν την ηγεσία στα χέρια τους έταζαν κοινωνική δικαιοσύνη και μιλούσαν για αξιοπρέπεια, από την ώρα που έγιναν κυβέρνηση, έκαναν στροφή 180 μοιρών.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΓΚΟΛΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ

 

Η τελευταία συνάντηση του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας με τον πρωθυπουργό του κράτους του Ισραήλ φαίνεται να ήταν μια αποτυχία από όλες τις πλευρές.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ;

  
 

Οι εμφανίσεις του Αναστάντος Χριστού.
Στα κείμενα της Αγίας Γραφής παρουσιάζονται ένδεκα εμφανίσεις του Αναστάντος Χριστού, από τις οποίες οι δέκα έγιναν στο διάστημα μεταξύ της Αναστάσεως και της Αναλήψεως και μία μετά την Πεντηκοστή. Μερικές από αυτές περιγράφονται αναλυτικά και άλλες απλώς απαριθμούνται.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Α.Μ. ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΕΙΣ ΣΕΡΡΑΣ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΑ

 
ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 
ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ 
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Με την δέουσα αναστάσιμη λαμπρότητα και θρησκευτική ανάταση αναμένεται να εορτασθούν στην πόλη των Σερρών σήμερα Σάββατο 7-8 Μαΐου, η πανευφρόσυνη ιερά μνήμη του συμπολιούχου των Σερρών, Αγίου Νεομάρτυρος Νικήτα, που άθλησε μαρτυρικώς στην πόλη των Σερρών το βράδυ της Αναστάσεως του 1808 και η εορτή του Αγίου ενδόξου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου.

π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ∆. ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ - ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

 

«Μεγαλυτέρα καταστροφ - κκλησιαστικ κα θνικ - θ εναι - μ γένοιτο, Χριστέ μου - ρση σήμερα το ατοκεφάλου μας κα πανυπαγωγή μας στν Οκουμενικ Θρόνο».

ΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ" ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ

 

Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, οι ΗΠΑ αποστέλλουν στην επαρχία Finnmark, η οποία βρίσκεται στην Νορβηγία και συγκεκριμένα στα σύνορα με την Ρωσία, ραντάρ μεγάλης εμβέλειας. Η ανακοίνωση των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι η μεταφορά θα πραγματοποιηθεί για την παρατήρηση του διαστήματος, ενώ ο πρώην αναλυτής της CIA Allen Thomson, δήλωσε ότι είναι πιθανό οι αρχές να μπλοφάρουν και το ραντάρ να μεταφερθεί στην  πόλη Vardo στην Βόρεια Νορβηγία.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Στην Ολομέλεια από το πρωί του Σαββάτου το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού συστήματος, ενώ οι εργαζόμενοι απεργούν και διαδηλώνουν. Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Κυριακής, με ονομαστική ψηφοφορία.

Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!

 

Η ελληνική μειονότητα της Αλβανίας, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και γι' αυτό οργάνωσε σχετική συγκέντρωση με εκπροσώπους από Ελλάδα και ΗΠΑ, για να συζητηθεί το ζήτημα. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τους κατοίκους των Δρυμάδων, του Βουνού και της ευρύτερης περιοχής της Χιμάρας, των οποίων η αλβανική Πολιτεία απειλεί να υφαρπάξει τις περιουσίες. 

ΜΗΝΥΜΑ ΓΡΟΘΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗΝ AΓΚΥΡΑ

 

Τo ελληνικό υπουργείο εξωτερικών, έκανε ένα δυνατό διάβημα στην Άγκυρα ικανό αν ακουστεί διεθνώς. Με σκληρή γλωσσά δήλωσε ότι το να νομίζει κανείς ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να υπερασπιστεί τα εδάφη της είναι λάθος. Επί της ουσίας , η Αθήνα ανησυχεί για την επίκληση των προληπτικών μέτρων ..

Η Ε.Ε ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ...

 

Έρχεται η ώρα να επαληθευτούν οι επί χρόνια υποψίες των πολιτών, για εκούσια μη βοήθεια της Ε.Ε στην Ελλάδα. 

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΧΑΤΙΡΙΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, εμφανώς ανανεωμένος μετά την παραίτηση του Αχμέτ Νταβούτογλου, προκαλεί να θέτει νέα όρια στο ζήτημα της τουρκικής βίζας. Όπως δήλωσε σε ομιλία του, τόνισε ότι η Άγκυρα δεν προτίθεται να αλλάξει τον αντισυνταγματικό της νόμο, κοινώς, να κάνει αυτό που προστάζει η  Ε.Ε. Υπενθυμίζεται ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει θέσει ως όρο  για την κατάργηση της βίζας, ανάμεσα σε όλες τις άλλες προϋποθέσεις, η Τουρκία να αναθεωρήσει τον συγκεκριμένο νόμο και να τον κάνει πιο ευρωπαϊκό. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εναντιωμένος στην πολιτική που ακολουθούσε ο τέως πρωθυπουργός, έκανε λόγο ακόμα και για αναθεώρηση του Συντάγματος.