06 Μαΐου, 2016

ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ (ΚΑΙ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

 

Το κίνημα κατά των εμβολίων εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο. Γονείς και γιατροί ανέκαθεν αμφισβητούσαν την ασφάλεια ή την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, όμως από το 1998, όταν το εμβόλιο Mmr συνδέθηκε με την εμφάνιση αυτιστικών συμπεριφορών σε παιδιά, η «εμβολιοφοβία» έγινε άκρως «μεταδοτική».

ΣΦΟΔΡΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΑΝΤΑΡΤΩΝ-ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΕ 73 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Τουλάχιστον 73 άτομα έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια συγκρούσεων που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής μεταξύ ανταρτών και κυβερνητικών δυνάμεων στην περιοχή Καν Τουμάν της Συρίας, που βρίσκεται 15 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Χαλεπίου.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΑ 152 ΝΗΣΙΑ ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ

 

Τα 152 νησιά νησίδες και βραχονησίδες που θέλει η Τουρκία! Όλα τα ονόματα! Δεν είναι ούτε 16,ούτε 17 ,ούτε 18 τα νησιά και οι νησίδες στα οποία η Τουρκία αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία. 

ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ Η ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΚΙΝΗΣΙΑ

 

«Από την αρχαία μυθολογία ακόμα, ο άνθρωπος προειδοποιείται για τις καταστροφικές συνέπειες που έχει η απελευθέρωση των δυνάμεων του κακού. Όμως η απληστία, η ιδιοτέλεια, το πάθος για εξουσία και το μίσος, εξουδετερώνουν συχνά την διδακτική αξία των συνεπειών από την απελευθέρωση του ασκού του Αιόλου, και, φυσικά, όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες.

ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ

  
 

Με το όνομα Ζωοδόχος Πηγή του Μπαλουκλί ή Παναγία η Μπαλουκλιώτισσα φέρεται ιερό χριστιανικό αγίασμα που βρίσκεται στη Κωνσταντινούπολη έξω από τη δυτική πύλη της Σηλυβρίας.

Η ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

 

Συνεχή προσπάθεια για να απελευθερωθεί η σιδηροδρομική γραμμή της Ειδομένης αλλά να αποχωρήσουν οι πρόσφυγες και από την περιοχή, κάνει η κυβέρνηση, σύμφωνα με δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ κηρύσσεται 48ωρη απεργία από τις 6 το πρωί της Παρασκευής έως τις 6 το πρωί της Κυριακής σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά, σε αντίδραση στον ασφαλιστικό νόμο που θα αρχίσει να συζητείται από το Σάββατο στη Βουλή.

Ο ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΚΟΥ

 

Την οριστική διακοπή της παραγωγής χαρτονομισμάτων των 500 ευρώ ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, λαμβάνοντας υπόψη την ανησυχία ότι το συγκεκριμένο χαρτονόμισμα θα μπορούσε να διευκολύνει παράνομες δραστηριότητες. Η έκδοση χαρτονομισμάτων των 500 ευρώ θα σταματήσει περί το τέλος του 2018, με την κυκλοφορία των νέων χαρτονομισμάτων 100 και 200 ευρώ της σειράς «Ευρώπη».

ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ

 

Ο τουρκικός επεκτατισμός και οι συνεχείς παραβιάσεις στον ελληνικό εναέριο χώρο σε συνδυασμό με την ανεκτικότητα των ΝΑΤΟικών δεν μπορεί να οδηγήσουν σε τίποτα καλό, δηλώνει ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, σε εκτενή αποκλειστική συνέντευξη στο πρακτορείο ΡΙΑ ΝΟΒΟΣΤΙ.

«ΠΑΛΑΤΙΑΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ» Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ

 

Για παλατιανό πραξικόπημα του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν κάνουν λόγο οι κεντροαριστεροί κεμαλιστές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή την προαναγγελία της αποχώρησης του Αχμέτ Νταβούτογλου από τον πρωθυπουργικό θώκο. «Πρόκειται για παλατιανό πραξικόπημα, για ευθύ χτύπημα κατά της δημοκρατίας», τόνισε ο επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΔΝΤ

 

Συνεχίζει την σκληρή και αμετάκλητη στάση του το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, σύμφωνα με δημοσιεύματα ελληνικής εφημερίδας. Οι πληροφορίες θέλουν αμετάκλητο το ΔΝΤ για την επιβολή των προληπτικών μέτρων, παρότι έχουν χαρακτηριστεί από τους περισσότερους ευρωπαίους αντισυνταγματικά.