06 Απριλίου, 2016

ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ METRON

Τις απόψεις που προωθεί συστηματικά η κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα σε ό,τι αφορά την αναδιάταξη του τηλεοπτικού τοπίου έρχεται να αντικρούσει μια αναλυτική έρευνα γνώμης. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ....




ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

 

Στο επίκεντρο της κριτικής του Αρχιεπισκόπου βρέθηκε ο υπουργός Παιδείας και θρησκευμάτων Νίκος Φίλης. «Έχω μεγάλη δυσκολία συνεργασίας μαζί του. Δεν μπορώ να συνεργαστώ Είναι ιδεοληπτικός», είπε στον πρωθυπουργό. «Άλλα λέει και άλλα κάνει», επεσήμανε και του παρέδωσε μάλιστα επιστολή της Ιεράς Συνόδου για το θέμα των επισκέψεων μητροπολιτών στα σχολεία.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΑ 2 ΣΕΝΑΡΙΑ


Όπως φαίνεται ξεκάθαρα από τη διαρροή μέσω Wilikeaks, το ΔΝΤ θεωρεί ότι το ελληνικό πρόγραμμα δεν βγαίνει με τα μέχρι στιγμής συμφωνηθέντα μέτρα (€5,4 δισ).

Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΦΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ


Ιστορική επίσκεψη
Η ιστορική επίσκεψη στην Λέσβο του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου του Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, και του Πάπα Φραγκίσκου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν την παγκόσμια κοινή γνώμη για το προσφυγικό.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμούς σημειώθηκε τη νύχτα στα Εξάρχεια. Στις 03.10, στη συμβολή των οδών Κουντουριώτου και Νοταρά, τρεις άγνωστοι επιχείρησαν να κλέψουν και να φορτώσουν σε φορτηγό μια μοτοσικλέτα. Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενους αστυνομικούς και περιπολικό της Άμεσης Δράσης καταδίωξε το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με το οποίο διέφευγαν. Οι δράστες εμβόλισαν το περιπολικό και κατάφεραν να κρυφτούν σε καταυλισμό Ρομά στα Άνω Λιόσια.

ΗΠΑ VS ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

 

Είναι γνωστό: εκεί που παλεύουν τα βουβάλια, τη «ζημιά» την πληρώνουν τελικά πληρώνουν τα βατράχια. Ειδικά τα αφελή βατράχια που κάποια στιγμή πιστεύουν ότι μπορούν να εκμεταλλευτούν τον καβγά των μεγάλων.

PANAMA PAPERS: EΠΕΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ

 

Μετά τον λαϊκό ξεσηκωμό που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις ότι ο πρωθυπουργός της Ισλανδίας είχε κρύψει περιουσιακά στοιχεία σε έναν φορολογικό παράδεισο, ο Ντάβιντ Γκουνλάουγκσον ανακοίνωσε σήμερα την παραίτησή του. Νωρίτερα, είχε ζητήσει την διάλυση του Κοινοβουλίου, προκειμένου να πάει η χώρα σε πρόωρες εκλογές, ωστόσο το αίτημά του απορρίφθηκε.

ΕΛΛΑΣ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ

 

Επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Πορτογάλος πρωθυπουργός Αντόνιο Κόστα την ερχόμενη Δευτέρα, 11 Απριλίου, κατά την οποία αναμένεται να εκφράσει τη στήριξή του στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η Ε.Ε. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ;

 

Νέα πρόκληση στο μέτωπο της Ελλάδας με τα Σκόπια πυροδοτούν οι… Ευρωπαίοι κι αυτό γιατί  στους χώρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προβάλετε μια νέα ταινία με θέμα τις «μη αναγνωρισμένες μειονότητες» στην Ελλάδα κι έχει τίτλο «The Macedonian»!

OΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΥΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

 

Τριανταένας Σύροι πρόσφυγες έφθασαν σήμερα στην Ολλανδία προερχόμενοι από την Τουρκία, στο πλαίσιο της συμφωνίας μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Άγκυρας, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο το υπουργείο Δικαιοσύνης.