27 Μαρτίου, 2016

ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ Η ΑΛΒΑΝΙΑ

 

Τα «τσαλιμάκια» των Αλβανών: Ζητούν και τα ρέστα για “Τσάμηδες” και “εμπόλεμο. Επιμένει στην σκληρή γραμμή έναντι της Ελλάδας η αλβανική κυβέρνηση καθώς στην διάρκεια της επίσκεψης του στην Αθήνα, ο Αλβανός υπουργός Εξωτερικών Ντιτμιρ Μπουσάτι, σεβάσθηκε τον οικοδεσπότη Νίκο Κοτζιά και απέφυγε τις ακρότητες στις δημόσιες δηλώσεις, όμως λίγες ώρες αργότερα και πριν ολοκληρώσει την επίσκεψη του φρόντισε να επαναφέρει όλο το πακέτο των αξιώσεων εις βάρος της χώρας μας. 

Η ΜΑΧΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ

 

Νέες απειλές από Βέλγο τζιχαντιστή: «Η μάχη θα συνεχιστεί στην καρδιά της χώρας σας».Το Ισλαμικό Κράτος ανέβασε στο Διαδίκτυο νέο βίντεο με το οποίο αναλαμβάνει την ευθύνη για τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλλες, ενώ απειλεί και με νέο μακελειό στην Ευρώπη.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΠΑΣΧΑ

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αρχές προειδοποιούν για πιθανό χτύπημα σε εκκλησίες και συναγωγές, χωρίς να αναφέρονται συγκεκριμένες χώρες. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό NTV της Τουρκίας, η Γενική Διεύθυνση της Τουρκικής Αστυνομίας εξέδωσε προειδοποίηση για πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία.

ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΥΝΟΡΩΝ

 

Αυτή την ώρα, οι πρόσφυγες από τον καταυλισμό της Ειδομένης αλλά και τα κέντρα προσωρινής μετεγκατάστασης Νέας Καβάλας και Γιαννιτσών έχουν συγκεντρωθεί στις σιδηροδρομικές γραμμές για να περάσουν τα σύνορα.

ΑΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ

 

Η δεύτερη Κυριακή των Νηστειών είναι αφιερωμένη σε μια από τις μεγαλύτερες πατερικές μορφές της Εκκλησίας μας, στον άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά, αρχιεπίσκοπο Θεσσαλονίκης (1347-1359).

ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΑΝΤΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Η επταετής, αισίως, οικονομική ύφεση που βιώνει η Ελλάδα, η υψηλή εταιρική φορολογία, το δυσβάστακτο ενεργειακό κόστος, η αδυναμία πρόσβασης σε τραπεζική χρηματοδότηση, η συρρίκνωση του διαθέσιμου εισοδήματος των νοικοκυριών, η άρδην μεταβολή των καταναλωτικών συμπεριφορών και οι μόνιμες "πληγές" της γραφειοκρατίας και απουσίας κινήτρων και φορολογικής σταθερότητας έχουν πλέον δημιουργήσει ένα "τοξικό" περιβάλλον για τις επιχειρήσεις.

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΑ Δ. ΒΑΛΚΑΝΙΑ

 

Η αδυναμία της ΕΕ στα Δυτικά Βαλκάνια οδηγεί σε μια νέα μάχη για την εξουσία στα Βαλκάνια, με την Ρωσία και άλλους παράγοντες, μεταξύ των οποίων η Τουρκία, να ανταγωνίζονται με την Ευρώπη για επιρροή.

ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

 

Η απόκτηση του ελέγχου ενός πυρηνικού σταθμού από τζιχαντιστές θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί "πριν παρέλθουν πέντε χρόνια", αναγνώρισε σήμερα ο συντονιστής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, ενώ η ασφάλεια των βελγικών πυρηνικών εγκαταστάσεων αποτελεί αντικείμενο κριτικής.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ

 

Ένα απίστευτο περιστατικό αυθαιρεσίας από το κρατίδιο των Σκοπίων σε βάρος της χώρας μας καταγράφηκε το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου στην Ειδομένη. Ελικόπτερο στρατιωτικού τύπου που βρίσκεται στην περιοχή για να επιτηρεί τη δραστηριότητα των προσφύγων και των μεταναστών παραβίασε τον ελληνικό εναέριο χώρο. 

ΝΕΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑ ΤΗΣ «ΠΡΩΤΗΣ» ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

 

Εξισώνουν το πετρέλαιο με την τιμή της βενζίνης; Σενάριο εξίσωσης του φόρους πετρελαίου κίνησης με τη βενζίνη προωθεί το υπουργείο οικονομικών. Το υπουργείο εκτιμά ότι μέσω αύξησης του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα θα κερδίσει τουλάχιστον 400 εκατομμύρια.