26 Μαρτίου, 2016

Η ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΠΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

 

Με αφορμή την αναπαραγωγή κυρίως στο διαδίκτυο της δήθεν είδησης ότι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος "επέλεξε να μη φέρει σταυρό και εγκόλπιο" στο πλαίσιο της επίσκεψης αγάπης και διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες που πραγματοποίησε πρόσφατα στον Πειραιά, ώστε "να μην θίξει το θρησκευτικό συναίσθημα των μουσουλμάνων", διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ!

 

Μας έπιασαν κορόϊδα στην ΕΕ; “Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες”,ειδικά σε κείμενα συμφωνιών όπως αυτό της ΕΕ με την Τουρκία για το προσφυγικό. Μια απ΄ αυτές τις “λεπτομέρειες” στο κείμενο της συμφωνίας προκαλεί πολλά ερωτήματα.

Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΕ ΠΑΡΙΣΙ-ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ

 

Αποτέλεσμα πολυετούς σχεδιασμού τα χτυπήματα του ISIS στην Ευρώπη. Τα ταξίδια στη Μέση Ανατολή πριν την γέννηση του Χαλιφάτου και το τάγμα Tareq bin Ziyad. Τα ερωτήματα για τη διοικητική δομή των τρομοκρατών και γιατί ο Abaaoud θεωρείται «μέσο στέλεχος».

ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ!

 

Τα τρομοκρατικά χτυπήματα που πραγματοποιούνται στην Ευρώπη, από τους ισλαμιστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, έχουν ως στόχο την αύξηση της αστυνόμευσης της προσωπικής ζωής και της σταδιακής κατάργησης των ατομικών ελευθεριών.

ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

 

Μεγάλη Σαρακοστή:Ερωτήσεις και Απαντήσεις!Aπό την Καθαρά Δευτέρα μέχρι το Άγιο Πάσχα η Ορθόδοξη Εκκλησία ζητά από το ποίμνιό της να τηρήσει τη θρησκευτική παράδοση και να νηστέψει. Γιατί είναι τόσο σημαντική η περίοδος αυτή της Μεγάλης Τεσσαρακοστής;

ΕΥΡΩΠΗ ΑΡΓΗΣΕΣ ΞΑΝΑ!

 

Κατόπιν τραγωδίας κι όχι εορτής η ράθυμη Ευρώπη κινητοποιήθηκε για να αντιμετωπίσει την ισλαμική τρομοκρατία. Σειρά επιχειρήσεων και συλλήψεων που όμως είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν και για πόσο θα σταματήσει τον εφιάλτη.

ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΗΠΑ

 

«Πόλεμο» άνοιξαν οι ΗΠΑ, εναντίον Τούρκου επιχειρηματία ιρανικής καταγωγής, του Ρεζά Ζαράμπι, ο οποίος συνδέεται με τον Ταγίπ Ερντογάν. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, «το FBI συνέλαβε το συνεργάτη του Ερντογάν για παραβιάσεις των αμερικανικών κυρώσεων κατά του Ιράν» και κατηγορείται για την οργάνωση και μεταφορά παράνομων συστημάτων προς την ιρανική κυβέρνηση.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 80% ΕΛΛΗΝΩΝ

 

Κόλαφος αποδεικνύονται τα άτεγκτα στοιχεία και οι αριθμοί των μουσουλμάνων που είναι εγκατεστημένοι σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος στο διαδίκτυο. 

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

 

Τρομακτικές είναι οι πληροφορίες για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, ύστερα από την ανακοίνωση πως το Υπουργείο Οικονομικών συζητά σενάρια εξίσωσης του φόρου πετρελαίου κίνησης με τη βενζίνη. 

Η ΘΟΥΡΙΓΓΙΑ ΚΑΛΕΙ 2.000 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ

 

Ο πρωθυπουργός της Θουριγγίας Μπόντο Ράμελοφ δηλώνει έτοιμος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, να φιλοξενήσει μετανάστες από αυτούς που ζουν σήμερα κάτω από πολύ άσχημες συνθήκες στην Ειδομένη, στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ.