21 Μαρτίου, 2016

50.000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ


Περισσότεροι από 50.000 πρόσφυγες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, με την πλειοψηφία να βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό μεταναστών και προσφύγων που έχουν ποτέ συγκεντρωθεί στη χώρα μας.

ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΝΙSA ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Μια πρωτοφανής υπόθεση για τα ευρωπαϊκά δεδομένα εκτυλίσσεται για μεγάλο διάστημα στο παρασκήνιο των Βρυξελλών, με τη Γερμανία να έχει ακόμη μία φορά το συνηθισμένο ρόλο του "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" στις κατά άλλα "δημοκρατικές" αποφάσεις της Ε.Ε. προς όφελος δήθεν των λαών.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ OΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

 

Στην επικαιροποίηση του καταλόγου των ερωτήσεων-απαντήσεων που εκδίδει μετά από κάθε αλλαγή στο καθεστώς των capital controls προχώρησε η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών προκειμένου να κάνει πιο κατανοητά τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται με την τελευταία απόφαση του υπουργείου Οικονομικών.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΠΝΟ

 

Για να προσεγγίσουμε τη Μεγάλη Τεσσαρακοστή θα πρέπει να κάνουμε αυτό που δεν ταιριάζει στις σύγχρονες συνθήκες της ζωής μας, αλλιώς κάθε αντίληψη προσπάθειας μέσα στη Σαρακοστή χάνει τελείως το νόημά της.

ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ Η ΜΟΣΧΑ "ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΣΤΕΓΝΑ" ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!

 

Για το σχέδιο της Ανατολής σε συνεργασία με τις ΗΠΑ, μίλησε ο σπουδαίος ρώσος αναλυτής και συγγραφέας Nikolai Starikov, σχετικά με τον εγκλωβισμό χιλιάδων μουσουλμάνων στην Ευρώπη. 

Η ΕΠΙΚΑΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Με την αξιολόγηση μετέωρη και την υπόθεση Μουζάλα να εκκρεμεί, το Μαξίμου ρίχνει το βάρος του στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για τη δικαιοσύνη και τη διαφθορά που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη. Ο πρωθυπουργός προετοιμάζεται προκειμένου να προχωρήσει σε αποκαλύψεις, καθώς και να συγκρουστεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

 

Μήνυση εναντίον του Γάλλου Γενικού Εισαγγελέα Φρανσουά Μολίν, θα καταθέσει ο βασικός ύποπτος για τις πολύνεκρες επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Παρίσι τον Νοέμβριο. 

ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

 

Ενώ όλοι πανηγυρίζουν και συγχαίρουν την Τουρκία για την συμφωνία με την Ε.Ε, οι «πρόσφυγες» παραμένουν στην Ελλάδα και δεν υπάρχει απόδειξη ότι θα φύγουν. Η Άγκυρα χωρίς δισταγμό έχει αποδείξει ότι δεν τηρεί τις υποσχέσεις, ενώ ακόμα και αν φαινομενικά τις θέσει σε ισχύ, ανακαλύπτει τεχνάσματα προς όφελος της.

ΔΕ ΖΗΤΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ....ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!

 

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη κατά του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω συνέντευξης της σε εφημερίδα. «Θα ήταν τουλάχιστον φαιδρό για το υπεύθυνο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επτά μήνες μετά να ζητά ξανά εκλογές. Παρ' όλα αυτά, πιστεύω ότι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι.

ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ!

 

Ο Υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος δήλωσε πως η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς δεν έχει ολοκληρωθεί και θα ξεκινήσουν πάλι στις 4 Απριλίου και ευελπιστεί πως θα υπάρξει συμφωνία μέχρι τις 11 του μηνός.