16 Μαρτίου, 2016

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ;

 

Εδώ και πολλά χρόνια με την κρίση (ποιος θα το πίστευε, άλλωστε!) οι Έλληνες το μόνο πράγμα που δεν ακούνε από κυβερνητικό στόμα είναι ένας καλός λόγος! Μια καλή κουβέντα! Μια καλή πράξη! Λίγοι οι σώφρονες! Λίγοι οι συνετοί!

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Οι 4 λόγοι που οδήγησαν τον Πούτιν στην απόφαση απόσυρσης από τη Συρία - Ο Δρ.Κ.Φίλης εξηγεί. Η απόφαση του Ρώσου Προέδρου να διατάξει αποχώρηση των στρατιωτικών δυνάμεων της Ρωσίας από τη Συρία αιφνιδίασε. 

ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ TO ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ

 

Η δύση της Δύσης. Μετανάστευση. Τό διαιώνιο κμα. νατολή-Δύση. Πέρσες, ραβες, Βούλγαροι, Κομάνοι, Οιγοροι, Σελτζοκοι, θωμανοί καί λλοι, ν οκ στιν ριθμός. Στούς ρχαίους χρόνους Μαραθώνας κι ο Πλαταιές. Τό διαπέραστο αλάκι.

ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΤΟΥ ΜΟΥΖΑΛΑ

 

Τσίπρα, διώξε και τον Φίλη, γιατί σε περιμένουν δύσκολες μέρες την 19η Μαΐου - Δεν είναι όλοι οι Πόντιοι κόττες και υποκριτές.

Η ΠΡΟΪΟΥΣΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Μ​​ετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ και τη μεγάλη ροή μεταναστών από τις ανατολικές χώρες προς τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης, η Ευρώπη σχεδόν από τις αρχές του 21ου αιώνα βιώνει και πάλι έντονες μεταναστευτικές ροές. Η επέμβαση στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ, αλλά κυρίως οι εξεγέρσεις της Αραβικής Ανοιξης στη Βόρεια Αφρική και τη Μικρά Ασία, από το φθινόπωρο του 2010 εξώθησαν ανθρώπινες μάζες στην αναζήτηση ενός καλύτερου μέλλοντος.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ


Ελλάδα:Κατά 12 ώρες μειώθηκε η διάρκεια εφημερίας της Πνευμονολογικής Κλινικής του Θριασίου Νοσοκομείου λόγω έλλειψης προσωπικού, όπως καταγγέλλει η Επιτροπή Αγώνα του Νοσοκομείου που πρόσκειται στο Π.Α.ΜΕ. Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι ανάλογα προβλήματα αντιμετωπίζουν και άλλες κλινικές ως απόρροια του μειωμένου προϋπολογισμού χρηματοδότησης του νοσηλευτικού ιδρύματος.

ΤΟ ΧΑΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ «ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...»

 

Δεν κρύβει την επεκτατική πολιτική που επιθυμεί να ακολουθήσει ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος κατά την ομιλία του, στην περιοχή της Κεσάνης, αναφέρθηκε στην Θράκη και την Θεσσαλονίκη... Οι απόψεις του τούρκου προέδρου εκτός από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν, παρουσίασαν και τον τρόπο που σκέφτεται ο κ. Ερντογάν, καθώς χαρακτήρισε «εκπρόσωπο» της Τουρκίας, την Θράκη.

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!

 

Το λιγότερο προκλητικός μπορεί να χαρακτηριστεί ο Σκοπιανός Υπουργός Εξωτερικών, Νίκολα Πόποσκι, ο οποίος κατηγόρησε την Ελλάδα για οργανωμένη προώθηση προσφύγων και μεταναστών στα Σκόπια. Τα σχόλια έγιναν στο twitter και προκάλεσαν αμέσως αντιδράσεις.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΗΠΑ

 

Να ξεπεράσει την Αμερική σε κάθε τομέα επιχειρεί η Ρωσία και όπως φαίνεται, τα καταφέρνει με εντυπωσιακά αποτελέσματα, καθώς ανακοινώθηκε από τη Μόσχα, πως υπάρχει δυνατότητα να ταξιδέψει διαστημόπλοιο στον Άρη, μόλις σε έξι εβδομάδες!

ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΞΑΠΑΤΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΠΟΛΙΤΕΣ!

 

Έλεγχοι ΣΔΟΕ που διενεργήθηκαν μέσα στο 2015, απέδειξαν πως το ποσοστό παραβατικότητας είναι πολύ μεγάλο στην Ελλάδα, κι αυτό γιατί σχεδόν 1 στους 2 Έλληνες φορολογούμενους επιχειρηματίες φοροδιαφεύγει με κάθε τρόπο.  Χαρακτηριστικά, το ποσοστό παραβατικότητας που εντοπίστηκε μέσα στο περασμένο έτος ξεπερνάει το 43% (43,24%)

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ


Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν σήμερα ότι χαλαρώνουν ακόμη περισσότερο τους εμπορικούς και ταξιδιωτικούς περιορισμούς για την Κούβα, μία εβδομάδα πριν από την ιστορική επίσκεψη του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στο νησί.