13 Μαρτίου, 2016

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ;

 

Η Τουρκία θησαυρίζει από τους πρόσφυγες! Πως λειτουργεί το κύκλωμα και ο “τιμοκατάλογος”! Δεκάδες χιλιάδες οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που συνωστίζονται στη τουρκική χερσόνησο της Ερυθραίας, απέναντι από τη Χίο, ψάχνοντας τρόπο αγωνιωδώς να περάσουν στα ελληνικά νησιά.

ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΡΟΕΣ

 

Μόνιμο HOTSPOT κάνουν την Ελλάδα για 300.000!. Τα δυο τρία χρόνια που είπε ο Μουζάλας είναι απλώς η... πρόγευση - Τα πλοία του ΝΑΤΟ δεν θα σταματήσουν τις ροές και η Τουρκία όχι μόνο δεν θα παίρνει τους μετανάστες πίσω αλλά και θα συνεχίσει να χορεύει την Ευρώπη στο ταψί.

«ΕΝΟΧΕΣ» ΚΑΙ «ΤΥΨΕΙΣ» ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ

 

Η εισροή, από την αρχή του περασμένου έτους, εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων και λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας επανέφερε, πιο επιτακτικά αυτή τη φορά, στο προσκήνιο την παρουσία των αλλοδαπών στην πατρίδα μας τις τελευταίες δεκαετίες.(1).

ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ

 

Τούρκον είδες; Γρόσια θέλει…"Το ευρωτουρκικό ανατολίτικο παζάρι των Βρυξελλών επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την ελληνική παροιμία: «Τούρκον είδες; Γρόσια θέλει.Κι άλλον είδες; Άλλα θέλει». Πακτωλός ανταλλαγμάτων από μέρους των άλλων για συμφωνίες που, όπως πάντοτε, κατά σύστημα παραβιάζονται από την Άγκυρα.

ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΤΥΡΙΝΗΣ

 

Η τέταρτη Κυριακή του Τριωδίου είναι αφιερωμένη στην εκδίωξη των πρωτοπλάστων από τον παράδεισο της τρυφής. Ο άνθρωπος δημιουργήθηκε από το Θεό ως το τελειότερο και εκλεκτότερο δημιούργημα του Θεού, ως «εικόνα και καθ’ ομοίωσις» αυτού ( Γέν.1,26). Πλάστηκε να ζει αιώνια μέσα στη χάρη και τις ευλογίες του Θεού, ατέρμονο βίο άπαυτης ευδαιμονίας.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ!

 

Μεγάλα γεωπολιτικά παιχνίδια παίζονται στο Αιγαίο πίσω από την πλάτη της Ελλάδας. Η ξαφνική κάθοδος του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο είχε συγκεκριμένο λόγο. Η Γερμανία με την Τουρκία συμφώνησαν τα γερμανικά πλοία να μην μεταφέρουν τους μετανάστες στην Τουρκία και να τους κρατάνε στην Ελλάδα. Κάτι που έγινε γνωστό και στα υπόλοιπα κράτη της Συμμαχίας.

ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ

 

Οι Σύροι αντάρτες και το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανακοίνωσαν ότι ανταρτικές δυνάμεις κατέρριψαν πολεμικό αεροσκάφος στη δυτική Συρία, ενώ υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με το αν κατερρίφθη από πύραυλο ή αντιαεροπορικά πυρά.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Αυξάνονται μέρα με την μέρα οι πρόσφυγες που εγκλωβίζονται στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη χώρα 44.035 πρόσφυγες. Ισχυρές βροχές, χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους θα επικρατήσουν και σήμερα, Κυριακή.

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΚΤΩΛΟ ΤΟΥ ΝΤΡΑΓΚΙ

 

«Ο Ντράγκι ρίχνει... βροχή και εμείς κρατάμε... ομπρέλα», σημειώνει χαρακτηριστικά υψηλόβαθμος τραπεζικός παράγοντας, καλώντας ουσιαστικά την κυβέρνηση να επιταχύνει στις διαπραγματεύσεις και να μη χάσει το θετικό momentum.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

 

Η γερμανική κυβέρνηση έσπευσε να απαντήσει στο παραλήρημα του Σκοπιανού προέδρου, Γκιόργκι Ιβάνοφ, αναφορικά με το ότι «δεν θέλει τη χώρα του κανείς ενώ προστατεύει την Ευρώπη» και πως εάν δεν είχε κλείσει τα σύνορα «θα είχε γεμίσει τζιχαντιστές». «Από τη διάλυση της πρώην Γιουγκοσλαβίας η γερμανική κυβέρνηση εργάστηκε σθεναρά για τη σταθερότητα της περιοχής.

ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

 

Τούρκος αξιωματικός, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε ότι θα απομακρυνθούν οι πρόσφυγες που βρίσκονται σε πέντε ελληνικά νησιά, πριν τεθεί σε ισχύ η συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για μετεγκατάσταση των προσφύγων στην Τουρκία.

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

 
 
(Ματθ. στ΄, 14-21)
Εάν αφήτε τοις ανθρώποις τα παραπτώματα αυτών, αφήσει και υμίν ο πατήρ υμών ο ουράνιος˙ εάν δε μη αφήτε τοις ανθρώποις τα παραπτώματα αυτών , ουδέ ο πατήρ υμών  αφήσει τα παραπτώματα υμων.