11 Μαρτίου, 2016

ΤΟ ΒΑΡΥ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

 

"Η μπάλα στην κερκίδα" από τον Αλέξη. Ενώ έχει χάσει παταγωδώς σε όλες τις πολιτικές του δεσμεύσεις και στοχεύσεις (έχοντας αντιστρέψει έως και τον πολιτικό και ιδεολογικό προσανατολισμό του κόμματός του), ενώ έχει ηττηθεί κατά κράτος σε όλες τις διαπραγματεύσεις που συμμετείχε (τόσο στα οικονομικά όσο και στα εθνικά θέματα) δημιουργώντας ανυπολόγιστες εθνικά ζημίες.

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 3.000 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΚΟΠΙΑ ΚΡΟΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑ

 

Ο «βαλκανικός διάδρομος» μπορεί να έκλεισε, αλλά τα σύνορα Ελλάδας Σκοπίων μπορεί και να ξανανοίξουν. Ωστόσο, όχι για «καλό» σκοπό.

ΣΤΟΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ: ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΞΟΝΕΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

  

Δηλώσεις του γενικού γραμματέα μετά τη συνάντηση με Γιούνκερ.Σε τρεις άξονες θα κινηθεί η δράση του ΝΑΤΟ για το προσφυγικό στο Αιγαίο, δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ κατά τη διάρκεια δηλώσεων προς τους εκπροσώπους του Τύπου, λίγο μετά τη συνάντηση που είχε στην έδρα της Ευρωπαΐκής Επιτροπής με τον πρόεδρό της Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

 

Την εφαρμογή του σχεδίου δράσης με την Τουρκία εξέτασε το Συμβούλιο Υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ, όπως δήλωσε ο Έλληνας υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

H ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Eλλάδα: Ο «βαλκανικός διάδρομος» μπορεί να έκλεισε, αλλά τα σύνορα Ελλάδας - Σκοπίων ίσως και να ξανανοίξουν. Ωστόσο, όχι για «καλό» σκοπό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιες χώρες του «διαδρόμου» θέλουν να επαναπροωθήσουν στην Ειδομένη πρόσφυγες που εγκλωβίστηκαν εκεί. Εκτιμάται ότι πρόκειται για περίπου 3.000 Σύρους, Ιρακινούς και (κυρίως) Αφγανούς.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!

 

Οι Σκοπιανοί ονειρεύονται της ένταξη τους στο ΝΑΤΟ! Ο Υπουργός Άμυνας των Σκοπίων δήλωσε πως η ενέργεια τους να κλείσουν τα σύνορα με την Ελλάδα εμποδίζοντας του μετανάστες να εισέλθουν στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες θα ενισχύσει τις πιθανότητες ένταξης τους στο ΝΑΤΟ!

ΧΑΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΕΕ!

 

Η πρόταση της Γερμανίδας καγκελαρίου να συμφωνήσει η ΕΕ με την Τουρκία για το μεταναστευτικό έφερε μεγάλες ενστάσεις στο εσωτερικό της Ένωσης με πολλές χώρες να παίρνουν αποστάσεις. Σε αυτό ήρθε να προστεθεί και η κόντρα της Μέρκελ με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ για το κλείσιμο των συνόρων στα Δυτικά Βαλκάνια.

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΣΚΟΥΝ ΒΕΤΟ!

 

Ο υπουργός Eργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος θα επιδιώξει να «παίξει» τελευταίο το διαπραγματευτικό χαρτί της παρέμβασης στις επικουρικές συντάξεις που οδηγεί σε περικοπές καταβαλλόμενων συντάξεων αφού προηγουμένως κλείσουν οι τρεις πρώτες ενότητες που αφορούν:

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ!

 

Ενώ τους τελευταίους μήνες τα ελληνικά ΜΜΕ αναζητούν συνεχώς τον «ένοχο» για τις εισροές μεταναστών και τρόπους αντιμετώπισης του ζητήματος, έχουν αφήσει σε δεύτερη μοίρα, ένα κοινωνικό πρόβλημα του τόπου μας, τους άστεγους. Τα χρόνια της κρίσης οι άστεγοι στην Ελλάδα αυξήθηκαν ραγδαία, με ολόκληρες οικογένειες να χάνουν τα σπίτια τους από τις τράπεζες και να μένουν κυριολεκτικά στον δρόμο.