04 Μαρτίου, 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ

 

Ύστερα από αίτημα του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος συνεκάλεσε σήμερα, 4 Μαρτίου 2016 και ώρα 12.00΄, σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών των Κομμάτων που εκπροσωπούνται στην Βουλή, υπό την προεδρία του.

ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ

 

Με αποχώρηση του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!!!

 

Ο κατήφορος της κυβέρνησης δεν έχει τέλος - Αγράμματος αρνητής στράτευσης, σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Πρωθυπουργού. Φάρσα ενόψει τριωδίου ή επιπολαιότητα εκ μέρους της κυβέρνησης; 

ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΙΚΟΥ ΦΙΛΗ

 
Βιογραφικό Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη:
Κάτοχος απολυτηρίου Λυκείου.
Είναι δημοσιογράφος και από το 2008 διευθυντής της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ». Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ

 

Σε εξέλιξη: Το παρασκήνιο και οι θέσεις των κομμάτων.Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 12.10 το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«ΑΞΟΝΑΣ» ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΛΟΓΩ... ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ

 

Η Ελλάδα είναι «κλειδί» για την εφαρμογή της πολιτικής της Μέρκελ στο προσφυγικό. Γιατί μπορεί να αλλάξουν οι ισορροπίες στην αξιολόγηση. Το κρίσιμο ζήτημα των συντάξεων, η αγωνία για την επόμενη δόση και τι μπορεί να πάει στραβά.

ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ

 

Αύριο παραμονή της Κυριακής της Απόκρεω η Εκκλησία μας καλεί σε μιά παγκόσμια ανάμνηση όλων “των απ' αιώνος κοιμηθέντων ευσεβώς, επ' ελπίδι αναστάσεως, ζωής αιωνίου”.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΖΗΤΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!

  

Ο Ανώτατος Διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, Αμερικανός πτέραρχος Φίλιπ Μπρίντλοβ θέλει περισσότερους αμερικανούς στρατιώτες στην Ευρώπη. Η σημερινή διαμορφωμένη κατάσταση, η διαφαινόμενη ένταση στη Γηραιά Ήπειρο και λόγω του προσφυγικού έχει οδηγήσει τον Αμερικανό στρατιωτικό σε αυτή την απόφαση.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Ακραίες είναι οι αντιδράσεις στο δήμο Πέλλας για τα κέντρα υποδοχής προσφύγων. Νυχτερινές ώρες κάτοικοι του χωριού Αθύρα όργωσαν και έσκαψαν με τρακτέρ, φορτωτές και άλλα μηχανήματα την έκταση 100 στρεμμάτων, η οποία πρόκειται να φιλοξενήσει 3.000 πρόσφυγες.

Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 308 ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

H Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιβεβαίωσε, την επιστροφή 308 μεταναστών από την Ελλάδα στην Τουρκία, με ανακοίνωσή της, στην οποία υπογραμμίζει πως η Ε.Ε. προσπαθεί εντατικά να διασφαλίσει ότι όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για διεθνή προστασία στην Ευρώπη θα επιστρέφουν άμεσα και αποτελεσματικά στις χώρες καταγωγής τους ή στις χώρες διέλευσης.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ''ΠΡΟΒΑ'' ΑΠΟΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

 

Η Τουρκία επιχειρεί να αξιοποιήσει προς δικό της όφελος την συμμετοχή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο κάνοντας ασκήσεις ετοιμότητας κοντά στα ελληνικά νησιά. Πολλοί κάνουν λόγο για ‘’πρόβα’’ απόβασης…

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΡΩΣΙΑ-ΕΥΡΩΠΗ!

 

Συνομιλία προγραμματίστηκε για αύριο από τον Πρωθυπουργό της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον, με την γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ, τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και τον Βλαντίμιρ Πούτιν, πρόεδρο της Ρωσίας.