27 Φεβρουαρίου, 2016

Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΖΗΤΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

Η έρευνα της ProRata, καταγράφει ένα ρευστό και μεταβαλλόμενο πολιτικό περιβάλλον, σε μια περίοδο που η κυβέρνηση επιχειρεί να κλείσει τα ανοιχτά μέτωπα της αξιολόγησης (ασφαλιστικό, φορολογικό κ.λπ.), εισπράττοντας την πολιτική δυσαρέσκεια αρκετών κοινωνικών ομάδων.

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ: ΓΕΜΑΤΑ ΤΑ HOT SPOTS ΤΟ «ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ» ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ

 

Ασφυκτική είναι η κατάσταση που επικρατεί πλέον στην Ελλάδα με απελπισμένους πρόσφυγες να έχουν σχηματίσει ένα ανθρώπινο καραβάνι σε όλη τη χώρα.

ΜΗ ΚΑΘΕΥΔΟΜΕΝ ΑΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΩΜΕΝ ΚΑΙ ΝΗΦΩΜΕΝ!


Η μακρά περίοδος του Τριωδίου, η οποία αρχίζει την Κυριακή του Τελώνου και του Φαρισαίου και τελειώνει το Μεγάλο Σάββατο, είναι η πιο σημαντική εορτολογική περίοδος της Εκκλησίας, διότι δίνει την ευκαιρία σε μας τους πιστούς να συναισθανθούμε τη λαθεμένη πορεία της ζωής μας, να τη διορθώσουμε και να επανακαθορίσουμε τη στάση μας απέναντι στο Θεό και τους συνανθρώπους μας.

Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 126 ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ - ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

 

Τη λίστα με τις 126 ισχυρότερες στρατιωτικές δυνάμεις του κόσμου παρουσίασε το GlobalFirePower.com, καταγράφοντας τα στοιχεία μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2016. Η κατάταξη των χωρών γίνεται μέσα από τα δεδομένα που παρέχουν 50 παράγοντες μεταξύ των οποίων είναι ο αριθμός του ενεργού στρατιωτικού προσωπικού, ο αριθμός των στρατιωτικών οχημάτων, ο αριθμός των εφέδρων και οι δαπάνες για τον στρατιωτικό τομέα.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ


Ελλάδα: Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στα Τέμπη, αφού αγρότες αποφάσισαν να αποχωρήσουν, ξεκαθαρίζοντας πάντως, ότι η κυβέρνηση θα τους βρει μπροστά της, αν δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της. Φεύγουν τα τρακτέρ και από άλλα σημεία του εθνικού οδικού δικτύου.

ΜΕΙΩΘΗΚΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΝΑΕΡΙΟΣ ΧΩΡΟΣ!

 

Η επιχείρηση εμπλοκής του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο μπορεί να έχει οριστικοποιηθεί αλλά θα εφαρμοστεί πλήρως σε περίπου ένα μήνα. Τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας συνεχίζουν να απειλούνται καθώς τα  “γκρίζα” σημεία μετά τις απαιτήσεις της Τουρκίας παραμένουν. Η Τουρκία δεν δέχεται επαναπροωθήσεις μεταναστών!

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ...

 

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης σε δηλώσεις που έκανε από τη Βουλή προαννήγγειλε μεταξύ άλλων και την άμεση δημοσιοποίηση όλων των στοιχείων για χρέη άνω των 150.000 ευρώ, των οφειλετών που δεν εντάχθηκαν στη ρύθμιση των 100 δόσεων.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ!

 

Ο ΓΓ του ΟΗΕ εξέφρασε την ανησυχία του για τους αυξανόμενους περιορισμούς που στοχεύουν τους πρόσφυγες στα δυτικά Βαλκάνια διαμηνύοντας πως αυτοί είναι αντίθετοι με την διεθνή σύμβαση για τους πρόσφυγες.

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ISIS ΣΕ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΠΕΣΜΕΡΓΚΑ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ

 

Ύποπτη θεωρήθηκε νέα επίθεση με χημικά που φέρεται να εξαπέλυσε την Πέμπτη το Ισλαμικό Κράτος εναντίον των δυνάμεων των πεσμεργκά στο βορειοδυτικό Ιράκ ενώ σχετική έρευνα έχει ξεκινήσει από τις αρχές του Ιρακινού Κουρδιστάν.

ΗΠΑ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ: ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

 

Οι ΗΠΑ προέτρεψαν σήμερα τους Ευρωπαίους να ολοκληρώσουν «χωρίς καθυστέρηση» την αξιολόγηση των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα και να τιμήσουν τη δέσμευσή τους όσον αφορά την ελάφρυνση του χρέους της χώρας.