16 Ιανουαρίου, 2016

ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ Η ΑΘΗΝΑ

 

Να εφαρμόσει γρήγορα τα συμφωνηθέντα και να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η πορεία ανάκαμψης, ζήτησε εκ νέου από την Αθήνα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 24ΩΡΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Έρχεται ο Ρώσος Μπόγιας; Νταβούντογλου: η ISIS είναι ο υπεργολάβος του ηθικού αυτουργού του δολοφονικού κτυπήματος στην ΠΟΛΗ.

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

 

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα site απασχολούνται με την ξενάγηση και την ανάδειξη ΄΄μικρών επίγειων παραδείσων΄΄. Όπως το atlasobscura.com, που ουσιαστικά είναι ένας οδηγός με κριτήριο τον πολιτισμό. Αυτή τη φορά αποφάσισε να ασχοληθεί λοιπόν, με τα Σκόπια... την πρωτεύουσα της ΠΓΔΜ.

ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ! OΡΙΟ ΤΟ 2%...

 

Όπως αποκάλυψε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Κουρουμπλής, η κυβέρνηση έχει την πρόθεση να ψηφίσει νέο εκλογικό νόμο εντός του 2016, ο οποίος θα περιλαμβάνει το διαίρεση των μεγάλων εκλογικών περιφερειών.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Την ανάγκη να ενωθούν οι διάσπαρτες δυνάμεις του ευρωπαϊκού μεταρρυθμιστικού χώρου, μέσω ενός ιδρυτικού συνεδρίου από μηδενική βάση, επαναλαμβάνει σε συνέντευξή της η Άννα Διαμαντοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι η διαχωριστική γραμμή στην πολιτική αντιπαράθεση βρίσκεται πλέον μεταξύ μεταρρυθμίσεων και λαϊκισμού.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ CAPITAL CONTROLS

 

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθουν αλλαγές στα capital controls στο καθεστώς ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ. Μάλιστα αναμένεται να υπάρξει και μία αύξηση στο όριο των χρημάτων που θα μπορούν να σηκώνουν οι καταθέτες. Υπάρχει έτοιμη απόφαση του ΥΠΟΙΚ και από μέρα σε μέρα αναμένεται να αλλάξει το καθεστώς ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ και γκισέ με την καθιέρωση προσωποποιημένου 7ημέρου για τους καταθέτες.

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ

  

Η Ελλάδα θεωρεί καθοριστική τη συμβολή του ρωσικού κρατους και του ρωσικού λαού στην αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος, τόνισε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά τη συνάντησή του με τον Ρώσο ομόλογο του, Βλαντιμίρ Πούτιν, στην προεδρική κατοικία Νόβο -Ογκαριόβο στα περίχωρα της Μόσχας.

ΤΟ ISIS ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗ ΤΖΑΚΑΡΤΑ

 

Η τρομοκρατική οργάνωση, Ισλαμικό Κράτος, ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην Τζακάρτα, πρωτεύουσα της Ινδονησίας, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο επτά ανθρώπων, οι πέντε εκ των οποίων ήταν οι ίδιοι οι βομβιστές του ISIS.