10 Ιανουαρίου, 2016

ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΩΝ

 

Έντονο είναι το παρασκήνιο λίγες ημέρες πριν τη Σύναξη των Ορθοδόξων Προκαθημένων η οποία θα ασχοληθεί με την σύγκληση της Μεγάλης Συνόδου, που θα γίνει το Μάιο του 2016 στη Κωνσταντινούπολη.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ!...

 

Ο νεποτισμός είναι το νοσηρό φαινόμενο σήψης, της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής με τα γνωστά συμπτώματα διάλυσης. Είναι φαινόμενο αντισυνταγματικό, απαράδεκτο, άδικο, απεχθές, αναξιοκρατικό που νοθεύει το ήδη πάσχον "Δημοκρατικό Πολίτευμα" της Χώρας μας!...

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ

 

Σήμερα το μεσημέρι στις 14:00, κατευθύνθηκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο παλιό δημαρχείο του Υμηττού για να ψηφίσει.

ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΣ ΡΟΥΚΕΤΩΝ KATIUSA ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ...ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΟ ΣΤΑΛΙΝΓΚΡΑΝΤ

 

Κατηγορούν τη Ρωσία ότι δίνει όπλα στους τζιχαντιστές, οι Τούρκοι! Παίζουν με τη φωτιά οι Τούρκοι φτάνοντας στο έσχατο σημείο προπαγάνδας να κατηγορούν τη Ρωσία ότι δίνει όπλα στους τζιχαντιστές!

ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ

 

Σύμφωνα με τον γερμανό υπουργό Δικαιοσύνης Χάικο Μάας. Προσχεδιασμένες ήταν, σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης της Γερμανίας Χάικο Μάας, οι μαζικές επιθέσεις εναντίον γυναικών στην Κολωνία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

  

Οι Tούρκοι έψαξαν και βρήκαν σχιστολιθικό αέριο στη Θράκη, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Καναδικής κρατικής εταιρείας VALEURA, η οποία έχει λάβει άδειες για διεξαγωγή ερευνών για εύρεση υδρογοναθράκων στην Τουρκία, στην γεώτρηση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Ανατολικής Θράκης εντοπίστηκε ικανή ποσότητα φυσικού αερίου.

ΣΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ EΚΚΛΗΣΗ ΓΙΟΥΝΚΕΡ

 

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ κάλεσε σήμερα τους Ολλανδούς να μην αντιταχθούν στη συμφωνία σύνδεσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Ουκρανία στο δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο, εκτιμώντας ότι μια νίκη του "Όχι" θα μπορούσε να προκαλέσει κρίση στην Ευρώπη. Τρεις ευρωσκεπτικιστικές, ολλανδικές οργανώσεις κατάφεραν να προκαλέσουν το μη δεσμευτικό δημοψήφισμα, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 300.000 υπογραφές.

ΟΙ «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Οι εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας είναι ιδιαιτέρως σημαντικές από την Ευρώπη ώς τη Μέση Ανατολή. Και αν δεν αναλυθούν, δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτές οι πραγματικές τους διαστάσεις και να διαμορφωθούν πολιτικές που θα εξυπηρετούν, από τη μια, τα συμφέροντά μας και, από την άλλη, δεν θα μας μετατρέπουν σε εργαλεία για την εξυπηρέτηση συμφερόντων, που θα στρέφονται σε βάρος ημών των ιδίων. Και αυτό αφορά, κυρίως, τη σχέση μας με την Τουρκία.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ

 

Μεγάλες αλλαγές φέρνει η εγκύκλιος που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, σύμφωνα με την οποία αρκετοί εκλεκτοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, θα έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν στο μισθολογικό κλιμάκια νωρίτερα, ενώ κάποιος απλός υπάλληλος, θα χρειαζόταν 38 χρόνια προϋπηρεσία!

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: «Η παράταξή μας πάλεψε, δικαιώθηκε, κράτησε. Και από αύριο πρέπει να πάρει στα χέρια της όλη την Ελλάδα» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς. Ούτε η φετινή εορταστική περίοδο ήταν αναίμακτη, καθώς στους ελληνικούς δρόμους σημειώθηκαν 34 τροχαία δυστυχήματα και έχασαν τη ζωή τους 37 άνθρωποι. 

ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

 

Η Σαουδική Αραβία θέλει διακαώς να συσφίξει τις σχέσεις της με τη Μόσχα. Ο υπουργός Εξωτερικών Adel al-Jubeir στο CNBC δήλωσε: ««Όσον αφορά τη σχέση μας με τη Ρωσία, πιστεύουμε ότι η έκταση του εμπορίου που έχουμε με τη Ρωσία δεν είναι σύμφωνη με το μέγεθος των οικονομιών μας.  Είμαστε και οι δύο μέλη της G20, αλλά έχουμε πολύ λίγο εμπόριο, πολύ μικρές επενδύσεις και έτσι θέλαμε να το αλλάξουμε αυτό.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ TΟΥΡΚΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ DALAMAN

 

Ήταν καλοκαίρι του 2000, όταν τουρκικά μαχητικά εισέβαλαν στο ελληνικό FIR, βόρεια της Ρόδου και παραλιακά μέχρι την Λίνδο. Το alert στο IFF χτυπάει ξαφνικά και ο ελεγκτής του RADAR της Ρόδου ειδοποιεί άμεσα το κέντρο επιχειρήσεων και το ΑΤΑ στη Λάρισα.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

 

Χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις φεύγουν από την Ελλάδα και εγκαθίστανται στη γειτονική Βουλγαρία. Ποιος είναι ο λόγος που η Βουλγαρία έχει αναδειχθεί το τελευταίο διάστημα σε πόλο έλξης για τους Έλληνες επιχειρηματίες;

ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

 

Πάγωμα τραπεζικών λογαριασμών στους Τούρκους διπλωμάτες που βρίσκονται στην Αγγλία αφού η Κύπρος βρισκόταν σε διαμάχη με την Άγκυρα για τα περιουσιακά τους στοιχεία. Βρετανικό δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα των Κύπριων και διέταξε να παγώσουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των Τούρκων.

KΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΩΤΑ

 
 
Ματθ. δ' 12-17
Ακοσας δε ότι Ιωννης παρεδθη ανεχρησεν εις την Γαλιλααν.  και καταλιπν την Ναζαρτ ελθν κατώκησεν εις Καπερναομ την παραθαλασσαν εν οροις Ζαβουλν και Νεφθαλεμ· ίνα πληρωθή το ρηθν δια Ησαου του προφτου λγοντος·