08 Ιανουαρίου, 2016

«ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟΝΓΚΓΙΑΝΓΚ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ

 

Η Βόρεια Κορέα έχει αρχίσει μεταδόσεις από τα μεγάφωνα εναντίον του Νότου στο κοινό σύνορό τους, μετέδωσε σήμερα το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, προφανώς ένα αντίμετρο στην εκστρατεία προπαγάνδας μέσω μεγαφώνων της Σεούλ.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ

 

Δεδομένου ότι η κινεζική κεντρική τράπεζα αξιολόγησε ότι η κατάσταση του νομίσματος και οι τιμές του πετρελαίου έχουν φτάσει σε χαμηλό 12 ετών, οι ανησυχίες ότι η νέα παγκόσμια οικονομική κρίση είναι προ των πυλών, ανέφεραν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα τον George Soros, έναν από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες και επενδυτές του κόσμου.

ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΤΟΥ

 

H πρόσφατη ανθελληνική εκτόνωση του προέδρου της Τσεχίας, Μίλος Ζέμαν, δεν αποτελεί κανενός είδους πρωτοτυπία για τον ίδιον, ως και για τον ευρύτερο χώρο της Μεσευρώπης. Από επίσημα χείλη διαφόρων κρατών της περιοχής (Σλοβακία, Ουγγαρία κ.ά.) έχουν ακουστεί συχνά ως τώρα πολλών ειδών αρνητικά σχόλια σε βάρος της χώρας μας.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Από Δευτέρα χτίζουμε την μεγάλη κεντροδεξιά που σύντομα θα δώσει αξιόπιστη εναλλακτική κυβερνητική πρόταση στην Ελλάδα, δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης μια ανάσα πριν από την εκλογή προέδρου στη ΝΔ.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

 

Αναστάτωση προκαλούν ρωσικά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία, η Τουρκία προχώρησε στην έκδοση ΝΟΤΑΜ, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η θαλάσσια περιοχή Αγίου Όρους. 

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΝΑΚΑΤΑΞΕΩΝ

 

Tην Πρωτοχρονιά του 2000, στους εορτασμούς του περίφημου Millenium, ειδικοί και μη προέβλε­παν λαμπρό μέλλον για την ενωμένη, οικο­νομικά και πολιτικά, Ευρώπη. Πέρασαν δε­καπέντε χρόνια από τότε και η Ευρωπαϊκή Ένωση ακόμη δεν έχει επιτύχει τον στόχο της ολοκλήρωσης και της ευημερίας. Οι οικονομολόγοι αναπτύσσουν θεωρίες για το τι πήγε στραβά, ενώ οι πολιτικοί αναλυ­τές προσπαθούν να περιοριστούν σε βρα­χυπρόθεσμες προβλέψεις -αυστηρά και μόνο για την επόμενη χρονιά-, που αναμέ­νεται δύσκολη και περίπλοκη.

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΑΚΟΜΗ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ!

 

«Εάν η δοκιμή της Βόρειας Κορέας ήταν επιτυχής, αυτό σημαίνει ότι έχουν μετακινηθεί σε έναν νέο τεχνολογικό επίπεδο και ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία τους για στρατιωτικούς σκοπούς» δήλωσε ο πρώην γενικός διευθυντής του Βρετανικού Βασιλικού Ινστιτούτου Αμυντικών Μελετών, Μάικλ Κλαρκ, σχετικά με την ανακοίνωση της Β. Κορέας για επιτυχή χρήση βόμβας υδρογόνου.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ "ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ" ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

 

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, τα ταμειακά διαθέσιμα των δημοσίων οργανισμών, τα οποία ανέρχονται σε 15 δις ευρώ, θα είναι και πάλι το «πηγάδι» που χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση όταν θα κληθεί να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις τις, οι οποίες φτάνουν τα 4 δις ευρώ.