07 Ιανουαρίου, 2016

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΧΛΟ 2.000 ΒΟΡΕΙΟΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑΒΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ

 

Τουλάχιστον εκατό είναι οι γυναίκες που κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων στην αστυνομία της Κολωνίας έπειτα από τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ 2016

 

Το 2016 δείχνει ότι θα είναι δύσκολη χρονιά. Η αντιπαράθεση ΗΠΑ-Ρωσίας θα συνεχιστεί, η κόντρα Μόσχας-Άγκυρας θα ενταθεί, ο εθνικισμός κάνει την επανεμφάνισή του στην Ευρώπη. Οι χαμηλές τιμές των εμπορευμάτων δημιουργούν πρόβλημα σε διάφορες περιοχές.

ΟΗΕ ΣΕ Β.ΚΟΡΕΑ

 

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Γκι-μουν δήλωσε ότι η Πιονγκγιάνγκ πρέπει «να σταματήσει κάθε πυρηνική δραστηριότητα και να σεβαστεί τις υποχρεώσεις της για μια επαληθεύσιμη αποπυρηνικοποίηση».

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Απαντήσεις στη νέα κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο έδωσε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, για τα περί «πορτιέρη στη Ρηγίλλης». «Δεν τον αποκάλεσα πορτιέρη. Είπα ότι δεν κάνει για γραμματέας, αλλά δεν είναι για πέταμα, κάνει για άλλες θέσεις» είπε, κατηγορώντας τον κ.Παπαμιμίκο για εμμονή και εμπάθεια.

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ 2014

 

Με το ασφαλιστικό να πέφτει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης μεταξύ Αθήνας και δανειστών, τα διεθνή ΜΜΕ αρχίζουν ξανά να ασχολούνται με την Ελλάδα. Ηδη τα τελευταία 24ωρα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για «Οδύσσεια χωρίς τέλος» σχετικά με την ελληνική κρίση, όπως έγραψε ο Guardian, για την Αθήνα που μπαίνει ξανά σε τροχιά σύγκρουσης με τους δανειστές, όπως ανέφερε η Telegraph, ενώ ο γνωστός οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί προειδοποίησε ότι το Grexit μπορεί απλά να αναβλήθηκε και όχι να αποτράπηκε.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ

 

Η Τουρκία κρύβει πολύ καλά το μυστικό της σχέδιο για εδαφική και Θρησκευτική της επέκταση. Από τη μια με τον ISIS όπου κινεί έξυπνα τα νήματα και από την άλλη διεκδικεί εδάφη που κατείχε κάποτε ο Σουλτάνος Αμπντούλ Χαμίτ.

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Φωτιά ανάβουν στην Τουρκία, τοπικά δημοσιεύματα, που θέλουν την ρωσική βουλή να συζητά πρόταση για να δοθεί εντολή για επιχειρήσεις μέσα στο έδαφος τη Τουρκίας, αφού οι Τούρκοι δεν σταματούν τις προκλητικές ενέργειες. Η Άγκυρα βρίσκεται επί ποδός από την Δευτέρα, καθώς η πληροφορία ήρθε από την ιστοσελίδα Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΟΛΕΘΡΟΣ

 

O προφήτης και πανάγαθος Άγιος Παΐσιος, επιβεβαιώνεται όλο και περισσότερο μέρα με την μέρα, καθώς τα όσα είχε πει, χρόνια πίσω, είναι η σημερινή πραγματικότητά μας. Ο αξιομακάριστος Άγιος, είχε αναφέρει πως «Από τη Συρία θα ξεκινήσει ο Παγκόσμιος Πόλεμος», ενώ έκανε λόγο και για την άνοδο ισχύος της Ρωσίας.

† ΣΥΝΑΞΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

 

Από πολύ παλιά έχει καθορισθεί να εορτάζουμε κατά την επομένη ημέρα των Αγίων Θεοφανείων την Σύναξη του Προφήτου, Προδρόμου και Βαπτιστού, για το λόγο ότι αξιώθηκε να βαπτίσει τον Ιησού Χριστό.